If you love me you have to love all of me

It doesn't matter what people say
And it doesn't matter how long it takes
Believe in yourself and you'll fly high
And it only matters how true you are
Be true to yourself and follow your heart

So I won't give up
No I won't break down
Sooner than it seems life turns around
And I will be strong
Even if it all goes wrong
When I'm standing in the dark I'll still believe
Someone's watching over me


Fernando Torres

Okej jag tror inte att jag var helt ärlig i det förra inlägget. Jag blir inte alls särskilt glad när Tyskland gör något bra däremot när Spanien har bollen och dribblar förbi Tyskland eller bara har bollen så är jag överlycklig så jag kan säga att det inte spelar någon roll vilka som vinner för det är inte sant, innerst inne vill jag verkligen att Spanien vinner och en sak till, jag tror aldrig jag har gillat en fotbollsspelare lika mycket som jag gillar Torres. SHIT alltså vilka ögon och vilket leende han har, och titta bara på hans fotbolstalang. Killen är ju ett proffs förfan! Jag har aldrig skrikit så mycket som jag gjorde när han gjorde mål heller. TORRES I LOVE!

Den här helgen har livet faktiskt varit en dans på rosor

Lördagen var helt perfekt. Det började med att jag och Jessika köpte en lite sen födelsedagspresent till Elin. När vi kom hem åt vi glass och spelade kort ända till middagen. Till middag fick vi lax och det är en av mina favorit rätter. Efter det gjorde jag mig i ordning för att gå till willys med Johanna för att köpa lite godsaker till kvällen hemma hos henne. När vi kom hem fixade vi en riktigt myskväll med popcorn, bullar, läsk och en liten specialare som jag gjorde, eller jag har inte kommit på det själv men Johanna hade i alla fall aldrig smakat det förut och ni skulle hört hur mycket hon klagade när jag gjorde ordning det; "Va äckligt Rebecca", "Fyfan Rebecca" men när hon väl fick smaka så var det en av det godaste hon ätit. Det är i alla fall glass, blåbär och hallon som man mixar, svårare än så är det inte.
Vi fortsatte kvällen med fifa och film ända till sex då vi fortfarande inte hade somnat och det var kanske inte så konstigt med tanke på allt socker vi åt så vi bestämde oss för att ta en promenad med Casper. Det var hur mysigt som helst med soluppgången och det härliga vädret. Vi somnade vid åtta på morgonen och vaknade runt ett idag. Jag ska sova här idag också och självklart har vi gått och köpt ny glass och nya blåbär och hallon för att göra ännu mer smoothie.
Jag har tagit en dusch och Johanna har varit ute med Casper så nu är vi redo för fotboll, Tyskland - Spaninen och ska jag vara ärlig spelar det ingen roll vilka som vinner, men Johanna är ett stort Tyskland fan (vilket är ganska självklart) så hon skulle bli sur om dom förlorade. Efter fotbollen blir det film och sen lär vi väl decka, eller så fortsätter vi kvällen med fifa. Men en sak är säker. Det blir i alla fall inte lika sent som igår, eller i morse kanske man ska säga.
Simma lungt     /Rebecca




 


Den här helgen är redan perfekt

Början av den här helgen har varit jätte bra och jag är säker på att resten av den kommer bli lika bra. Igår var vi ensamma hemma eftersom mamma, rickard, monica och krister var ute och åt. Jag, Sanne, Niklas, Pontus och Madde åt tacos hemma och efter det spelade vi kort. När Madde sen gick hem gick vi och hyrde film. Niklas fick oss att hyra saw 2 (jag hade inte sett någon av dom) och den var fsktiskt riktigt bra. Nu ska jag bara se dom andra också.
Idag ska jag hem till Johanna. Jag har saknat henne dom här två dagarna vi inte har träffats så jag längtar verkligen tills jag ska till henne. Nu ska jag gå och göra mig i ordning.
Ha det bra /Rebecca


Varför mår jag alltid dåligt när jag kommer hem?!

I tre dagar har jag varit hemifrån nu. Man borde kanske sakna sin säng och sitt rum och allt men jag har inte saknat det alls. Jag trivs så bra hos Johanna att jag skulle kunna bo där i flera veckor utan att sakna något. Jag kanske skulle sakna familjen men det skulle nog vara det ända. Ikväll ska jag i alla fall sova hemma eftersom Johanna inte sover hemma själv men på lördag är jag tillbaka hos henne. Då är hon ensam hemma så då blir det röj. Eller i alla fall för mig, henne och Casper. Nej men det blir nog det vanliga; film, popcorn med alldeles för mycket salt och bara ta det lungt. Jag längtar faktiskt redan tillbaka till henne. Idag har vi spelat massa spel och tro det eller men jag vann faktiskt på allt vi spelade. Jag antar att jag har tur i spel och otur i kärlek. Men det som är så roligt att vinna över Johanna det är att hon blir så frustrerad, jag dör av skratt varje gång.
Nu ska jag hålla mig på mitt rum hela kvällen för alla är inte så glada i min familj. Allt är lite jobbigt just nu. Jag ska i alla fall sitta i rummet och se på film eller fotbollen ikväll. Igår var det Tyskland man höll på och idag är det Spanien. Jag tror det blir så att jag först tittar på fotbollen och sen på film, självklart med en skål popcorn med för mycket salt och något att dricka till. Jag håller på att bli beroende av popcorn tror jag!
Nu ska jag lägga mig i sängen och lyssna på lugna favoriter och gråta, jag känner att tårarna kommer snart och med tanke på saker som har hänt idag är det konstigt att jag inte har gråtit än.
/Rebecca

Jag älskar allt just nu och det är tack vare en person

Dom här dagarna har jag varit med en person som betyder väldigt mycket för mig. Jag har nästan bott hos Johanna i två dagar nu. Det ända jag gjorde hemma igår var att äta middag sen var jag tillbaka hos henne igen. Eller först var vi ute på en liten promenad med hennes kanin. Det behövdes fktiskt med tanke på att vi hade suttit hemma hos henne nästan hela dagen igår. Vi gick i alla fall på ängen och bara njöt av det sköna vädret och av den fina solnedgången. Efter det gick vi hem och myste med film, popcorn och cola. När det började ljusna var det dax att sova och vid fem hade vi nog somnat. Vi vaknade klockan tolv av hennes syster men det var nog bra det, annars hade vi sovit bort hela dagen. Vi gick upp och satte på ännu en film. Nu håller vi på att göra oss i ordningför att faktiskt gå ut en stund. Vi ska ner och köpa glass och bara gå runt lite. Härligt!
Jag lägger ut lite bilder från kvällen.
Ha det kanon bra!  /Rebecca








Oh happy day

Jag har verkligen haft det roligt med Johanna, igår kväll tog vi bussen till maxi för att köpa jordgubbar men det slutade med att vi kom hem med vindruvor, glass och grädde. Vi tittade på film och åt tills vi höll på att spy, eller i alla fall jag. Jag har aldrig sett någon äta så mycket grädde som Johanna gjorde igår! Vi somnade i alla fall inte förrän halv fyra och vaknade vid elva. Den här dagen har spenderats mest framför tvn. Vi har tittat på The hills have eyes, som definitivt är den vidrigaste skräckfilm jag har sett, den var verkligen äcklig. Efter det spelade vi fifa som jag totalt ägde på, kanske inte i början men mot slutat vann jag med 8-0 över Johanna, total utklassning haha! Efter det tittade vi på a cinderella story som jag nu har kommit fram till att det inte är någon favorit film. Efter det gick jag hem och åt och sen hamnade jag här, framför datorn som vanligt. Det var skönt att få träffa Johanna igen, och få prata med någon som verkligen förstår. Bara det fick mig att må mycket bättre. Sen kan man verkligen inte må dåligt när man är med henne. Hon får en att lysa upp på något sett. Jag är alltid så lycklig med henne. Jag ska kanske vara med hennes ikväll igen, men det beror på. Jag vet att hon har mycket att göra och jag vill verkligen inte vara ivägen.
Nu ska jag i alla fall försöka hitta på något, fördriva tiden liksom.
 Simma lungt   /Rebecca


I'm back

Okej jag kan inte hålla mig ifrån datorn, jag är helt enkelt beroende av den. Men jag ska i alla fall inte sitta vid den hela dagarna och inte göra något annat.
Jag somnade inte förrän två halv tre igår. Åskan och regnet höll mig vaken. Jag kan verkligen inte sova när det blixtrar och åskar och igår kändes det faktiskt som om hela huset skulle rasa, eller i alla fall fönstrena.
Idag har jag bara tagit det lungt. Jag har städat rummet sen har jag bara gått omkring och inte gjort något alls. Jag var ute och gick med Pontus för en stund sen så nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag hem till Johanna. Det ska bli riktigt roligt att träffa henne. Jag har verkligen saknat henne när hon varit i Småland.
Nej nu måste jag verkligen duscha om jag ska hinna göra mig iordning innan jag ska iväg.
Ha det bra   /Rebecca

Lägger datorn och bloggen på hyllan ett tag

Ganska dålig uppdatrering men jag ska försöka hålla mig ifrån datorn så mycket som möjligt nu. Jag hade inte tänkt sitta vid datorn hela sommarlovet, det känns väldigt onödigt.
Igår hade jag i alla fall jätte roligt. Vi var hemma hos Hellsén och spelade spel nästan hela dagen. Först pictionary som jag och Jessika dominerade på, sen blev det tärningsspel som jag var lite sämre på och tillsist kortspel. Det var hur kul som helst att umgås och bara ta det lungt. Vi slutade kvällen med att titta på Roadtrip. Jag älskar den filmen, den är verkligen helt sjuk men så jävla rolig. Jag gick hem och sov och vaknade vid 11 dagen efter. Idag har jag inte gjort mycket alls. Tik kom hit och fixade papaya till lunch. Efter det gick jag hem till Jessika och vi fortsatte med vårat spelande. Man kan väl säga att det har blivit väldigt mycket spel den här helgen i alla fall.
Nu väntar jag på att maten ska bli klar, det blir plättar. Rickard har gjort någon specialare så det blir blåbärsplättar. Det verkar faktiskt ganska gott men det hade inte spelat någon roll vad det hade blivit för just nu skulle jag kunna äta vad som helst, så hungrig är jag.
Men det blir nog en fortsatt ganska dålig uppdatering med tanke på att datorn ska vara avstängd så mycket som möjligt resten av sommaren, men det kommer inlägg ibland, så fortsätt kolla in bloggen lite då och då.
Ha en fortsatt super bra sommar!   PEACE  /Rebecca

Är det så svårt att förstå?

Det här var nog den absolut värsta midsommar jag varit med om. Inte för att vi har gjort tråkiga saker utan för att jag har mått så jävla piss dåligt. Jag har bråkat med alla känns det som men mest med en person som ständigt bara ska göra allt så mycket värre. Hans kommentarer och sättet han beter sig på. Jag bröt ihop totalt efter bråket med honom så jag var tvungen att gå härifrån, hem till pappa. Där var det tomt och jag fick tid att tänka. Jag är så arg, arg på människor som inte har någon aning om hur jag känner mig eller vad som rör sig i min hjärna men ändå tror att dom gör det. Dom tror att man bara inbillar sig, att man mår dåligt för att få andra att må dåligt och det är det som är grejen. Jag försöker hålla masken för att andra inte ska drabbas men tillslut så funkar det inte, eller rättare sagt man orkar inte och när folk sen kommer och tror att dom vet allt, allt som händer inom mig så tappar jag allt. Så om folk inte har något vettigt att säga mig när jag mår dåligt så kan dom lika gärna skita i att säga något alls.

Varför lever jag?

Livet är ganska ofta jobbigt för mig. Jag har lätt för att ta åt mig kritik och väldigt svårt att ta åt mig komplimanger. Jag är lycklig och sedan nästan sekund slår det till och jag faller. Allt faller. Sen finns det dom stunderna då jag tar mig upp. Jag reser mig och går vidare. När någon berättar för mig hur mycket jag betyder för den personen, att jag behövs. När det är någon som skulle bli helt förkrossad om jag försvann. När någon säger att han eller hon älskar mig, det är då jag reser mig upp. Då börjar jag gå vidare i livet och det är då jag är glad och lycklig. Jag kan nämligen inte tänka mig något annat att leva för. Jag lever för dom jag älskar och dom som älskar mig, så när någon säger att hon eller han älskar mig, då får jag livslust.

Pinsamt Sverige...

Ligger här i sängen och känner mig väldigt rastlös. Jag vet att det är lite udda att känna sig rastlös så här sent men jag är inte alls trött och jag vet att jag inte kommer somna förrän 2 eller 3 inatt. Jag har vänt på dygnat helt. Jag går och lägger mig runt 2 eller 3 och går upp runt 12. Jag hatar att man gör det när man är ledig. Snacka om att sova bort halva dan!
Jaja, idag gick jag i alla fall upp 12, åt frukost och gjorde mig iordning. Sen kom Jossi förbi och vi tittade på film; She's the man. Den absolut bästa repliken i den filmen är "In every girl there's a guy". Om ni tänker efter förstår ni nog det roliga.
Efter det blev det middag och sen fastnade jag vid datorn i en timme eller två. Vid 8 tiden kom Elin och Jessika. Elin färgade mitt hår och Jessika har jag ingen aning om vad hon gjorde. Hårfärgen blev jätte bra. Jag fick mer liv i håret eller vad man ska säga. Det blev absolut finare i alla fall. En bild kommer antagligen upp någon gång den här veckan. Vi tittade på fotbollen tillsammans, en match som jag skulle kunnat hoppa över. Det var verkligen pinsamt att se Sverige ikväll. Dom spelade riktigt dåligt!
Nej nu ska jag fortsätta att titta på Scrubs. Ha en bra kväll och godnatt för dom som ska sova!
/Rebecca


Jag är så glad, så lycklig

Ni kan inte ana hur glad jag är just nu. Först så har jag haft en toppen dag sen fick en person mig att bli så glad att jag började gråta. Ja det är sant, jag grät glädjetårar och det har jag inte gjort på väldigt länge. Ni kan faktiskt inte fatta hur glad och lycklig jag är och det är tack vare en person, en person som heter Johanna.
Johanna, jag kommer älska dig tills jag dör!

En varm dag på Söder

Kom nyss hem från en tur till Söder. Jag följde med Sanne på hennes jobbintervju så medan hon var där så gick jag runt på Söder. Det var faktiskt riktigt mysigt men väldigt varmt. Saken är den att när vi skulle gå hemifrån spöregnade det så vi klädde på oss massa kläder men när vi väl kom till dit sken solen och det var väldigt varmt. Aja, jag gick i alla fall runt på Söder och det var verkligen skönt att gå runt där med musik i öronen och bara vara för mig själv en stund. Efter det, när Sanne var klar gick vi till donken och åt sen åkte vi hem. Även fast det var härligt att faktiskt göra något och inte bara sitta hemma så är jag väldigt trött nu så jag funderar på att sova en stund men då somnar jag antagligen inte ikväll, ja jag får väl se hur jag gör.
Take care   /Rebecca

Det är så skönt med sommarlov

Igår var det väldigt lungt och skönt här hemma. Jag sov till 12 sen gick jag upp, åt frukost och tittade på tv hela dagen, eller i alla fall till två, då gick jag och mamma ut på en promenad. Sen var det bara att duscha och göra sig iordning för att sedan gå med Sanne och möta Niklas i centrum. Efter det åkte vi upp till pappa för att äta middag där. Vi fick grillad fläskfilé med pommes och sås. Riktigt gott. Efter att vi hade stannat där i ett par timmar gick vi hem, eller jag var ute en stund med Jessika men sen gick jag också hem och tittade på film. Somnade väl vid tre eller nåt och vaknade vid elva så nu är jag lite trött faktiskt. Idag ska jag bara ligga i sängen hela dagen och inte göra någonting alls!
Vi hörs vänner  /Rebecca

PANIK

Hjälp vilken panik jag fick! Jag fick nagellack i håret, på mina vita kläder, på golvet och på bordet och fråga mig inte hur. Hur skulle jag få bort nagellacket ur håret var min första tanke. Det hjälpte ju verkligen inte att Sanne kommer och säger att vi måste klippa av håret. Jag fick ännu mer panik och sprang in i duschen för att tvätta håret (igen). Jag gnuggade som fan. Sen var det dax för min vita nya klänning som jag hade lagt i handfatet med vanish. Nu var det upp till bevis, tar den verkligen bort alla fläcker. Självklart inte, nagellack tar den inte bort. Jag fick ännu mer panik så jag ringde mamma. Hon sa att nagellack inte alld försvann i tvätten och eftersom det var svart nagellack på vita kläder blev jag väldigt tveksam på om det skulle försvinna så jag tog aceton på klänningen och det försvann! Vilken lättnad. Nu sitter jag här och har lugnat ner mig. Vilken pers!

Hemma hos mamma igen

Dålig uppdatering jag vet. Jag har haft fullt upp med att hålla reda på mina systrar dom här dagarna att jag inte har haft tid helt enkelt. Men nu är jag hemma och här är det väldigt lungt och skönt. Igår var jag med Jessika på kvällen. Man märker hur mycket man saknar sina vänner när man inte varit med dom på ett tag. Vi hade i alla fall rolgit som vanligt. Vi satt ute och åt glass en stund sen gick vi in och tittade på film.
Vaknade vid elva idag, sen har jag inte gjort så mycket. Tog en dusch nyss så nu ska jag väl fixa till mig lite. Vid sex är det fotboll också. Heja Sverige! Nej nu ska jag nog ta mig något att äta
Simma lungt!  /Rebecca

Bor hos pappa några dagar

Idag vaknade jag hyffsat tidigt men det var skönt att inte sova bort hela dagen. Man hinner med så mycket när man inte gör det. Idag har jag i alla fall hunnit gå ut och gått och det var riktigt skönt, även fast det spöregnade. Uppfriskande var det. Idag ska jag hem till pappa och stanna där tills på fredag. Har inte varit där på ett tag så det ska bli roligt. Linda har någon avslutning på dagis så dit ska vi ikväll. Dom här två dagarna blir att tillbringa med mina systar eftersom jag ska passa dom nu. Det ska bli jätte roligt. Annars blir det lungt. I helgen ska Pontus spela handbollstunering så det blir ganska tomt här hemma skulle jag tro. Om det blir för tråkigt får jag väl följa med och titta på honom men eftersom det ska regna i helgen och det är en ute tunering så känns inte det så lockande. Ja jag får väl se hur det blir. Nu ska jag packa klart allt till pappsen sen ska jag gå.
See ya    /Rebecca

Stolt svensk

VI ÄLSKAR SVERIGE!! Fyfan va skönt, vi leker med Greker!

HALLÅ, vad fan håller han på med?

Jag har en fråga; VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ DOMARJÄVELN?!

Är det kärlek?

Jag vet att lyckan ska finna mig någongång. Den ska se mig och allt jag varit med om. Allt jag har fått stått ut med och allt som jag faktiskt har förlorat. Jag vet att jag ska vara lycklig, jag ska vara glad för det jag har och det är jag, men jag vet att det finns något mer för mig därute. Något som ska få mig att nå toppen. Något som ska dra upp mig när jag glidit ner. Det ska fylla hålet i mitt hjärta och visa mig att jag faktiskt duger precis som jag är. Jag vet att det eller den finns därute och vi ska hitta varandra.


Sverige - Grekland

Ikväll spelar Sverige sin första EM match mot Grekland och jag sitter självklart platsad framför tvn. Rickard ska ta hem projektorn så det blir storbildstv här hemma. Riktigt nice! Hoppas på seger även fast Grekland kommer bli väldigt svåra att slå. Men jag håller tummarna!

HEJA SVERIGE

Ny design

Nu har bloggen fått en liten renovering. Jag ville få dit lite sommarkänsla så nu hoppas jag att den finns där. Det tog mig ett tag att få allt rätt. Först blev texten för stor sen blev bilden för liten och jag allt krånglade så jag fick göra om allt. Men nu är jag nöjd och jag hoppas att ni också tycker den är fin.
Nu ska jag äta något, magen klagar!
Vi hörs  /Rebecca

Glass med jordgubbar

Igår var det väldigt lungt. Vaknade vid tolv och sen låg jag bara i soffan med Pontus och tittade på tvn hela dagen. När mamma kom hem vid sex blev det middag och efter det åkte vi och handlade. När vi kom hem gick jag och mamma ut och gick och det var faktiskt riktigt skönt. Funderar på ta mig en promenad idag också.
Idag hade Pontus skolavslutning så när han kom hem åt vi glass och jordgubbar här hemma. Nu ligger jag i soffan igen med Pontus. Sanne är inne i sitt rum och jobbar. Jag får se till att hitta på något så att jag inte bara ligger hemma idag igen. Ikväll är det fotboll också, Sverige - Grekland. Även fast jag hoppas att Sverige vinner så är det tveksamt om dom verkligen gör det. Men jag håller tummarna för dom i alla fall.
Ha det bra  /Rebecca


May it be


Vad hände med livet?

Jag var glad, jag var lycklig. Allt var hur bra som helst och jag mådde toppen.  Livet var underbart. Fan, jag som hade kommit så långt. Jag hade slutat gråta men någonting hände. Jag vet vad som hände men jag vill inte skriva om det här.
Jag hade verkligen kommit långt men allt brast, jag föll ner för den stege jag klättrat upp i och allt föll med mig. Det här är inte första gången allt rasar, det har hänt allt för många gånger och jag orkar inte mera. Varför? FAAAN! Jag trodde livet var något positvit, något bra men inte hos mig. Jag är ensam, så ensam. Ingen förstår och egentligen förstår jag inte änns själv vad som händer med mig. Jag tror jag är för svag. Allt folk säger till mig eller om mig tar jag åt mig och det är sånt som får mig att glida lite längre ner. Jag hör aldrig när folk ger mig komplimanger, jag hör bara allt negativt folk säger. Jag trodde livet var värt att leva...


Lördag

Vaknade vid tolv idag. Gick upp och gjorde ingenting, åt inte änns frukost. Sen gick jag och Elin till centrum där jag köpte en tröja och solglasögon. Efter det gick jag hem och började skriva en novell som jag senare skrev klart.
Efter middagen som var det första jag åt på hela dagen åt jag lite tacos sen sminkade jag och Jessika oss sen sminkade vi min bror och hans kompis (dom gjorde det för pengar). Men dom blev jätte fina haha!
Mot kvällen gick jag och Jessika hem till Emil där vi spelade fotboll med Emil, Putte och Emils lillebror Elias. Vi tjejer ägda kan man väl säga. Sen gick vi in och tittade på fun with Dick and Jane, riktigt rolig film de där. Nu är jag hemma och jag är inte på det allra bästa humöret så det är kanske dags att gå och sova.
Godnatt  /Rebecca


 

Jag är så jävla trött på att folk verkar gillar mig för att de måste!

I want you to need me
Like the air you breathe
I want you to feel me
In everything
I want you to see me
In your every dream
 


Bilder från igår


Days of happines

Dom här dagarna har verkligen varit underbara. Igår var jag med Johanna och vi hade jätte mysigt. Vi gick till donken och köpte glass sen gick vi hem till henne och tittade på film. Som vanligt sov jag hos henne och idag åkte vi och badade. Det var jätte skönt och varmt i vattnet. Riktigt härligt!
Åt middag hos pappa och efter det åkte jag, Jessika och Elin till heron och såg what happens in Vegas. Skit rolig va den!
När vi kom hem var vi med Emil och Putte en stund och sen gick vi hem.
Väldigt kortfattat men eftersom klockan snart är halv två och jag tänkte se en film så hinner jag inte skriva så mycket. Lägger in lite bilder sen.

Jag vill egentligen strunta i saker han säger men eftersom han är någon jag verkligen bryr mig om är det svårt...


Vattenkrig och kortspel

Började skolan 12.10 idag så det var riktigt skönt att få sova ut. Kom till skolan och min lärare hade värsta showen för oss. Jag har inte skrattat så mycket på länge. Slutade i alla fall en timme senare. Kom hem och tog det lungt en stund. Sen gick jag och Jessika ut och la oss på gräsmattan och solade, tills hon hällde vatten på mig. Då startade vattenkriget som jag förlorade. Jag var blöt ända in på underkläderna och det var inte allt för mysigt att då runt i dom kläderna men jag orkade verkligen gå upp och byta om.
Vi spelade kubb vilket jag också förlorade på, två gånger! Men än var det inte slut på det roliga. Jessika gick upp och fyllde våra vattenflaskor och sen var vattenkriget igång igen men den här gången vann jag. Nu var det Jessika som var genomblöt.
Efter det gick jag och Jessika hem och åt middag och sen gick vi hem till Jossi och spelade Pondus, något som jag faktiskt lyckades vinna i alla fall en gång.
Nu ska jag fortsätta med mitt tv tittande, det är ju faktiskt greys anatomy.
Simma lungt   /Rebecca

JAG ÄR KLAAAAAR!

NU HAR JAG ABSOLUT INGENTING MER ATT PLUGGA PÅ och det är sååå skönt. Jag kan bara ta det lungt och slappna av för en gång skull. Jag är så skoltrött nu att det är helt sjukt. Men imorgon börjar jag 12.10 och har bara en lektion, eller det är egentligen ingen lektion för vi ska fika och sånt, och på torsdag slutar vi! Börjar 9 och slutar 10 då. Riktigt nice!
Idag har det varit en ganska seg dag. Började 8.10 och slutade 15.30. Har gjort prov och gjort klart en inlämning men nu är jag klar med allt. Jag är så glad och allt känns så skönt! YAY!
Nu ska jag se lite tv
HA DET SUPER BRA!  /Rebecca

The queen of your heart

I wanna be the queen of your heart.

image138

Halvdag

Idag gick jag bara halvdag i skolan så vid elva var jag hemma. Jag och Jossi gjorde spaghetti och köttbullar sen pluggade vi gärnet. Vi gjorde klart vårat naturkunskap arbete så nu är det ur vägen, imorgon är det geografi prov som jag håller på att plugga till just nu sen ska jag och Oskar bara göra klart ett geografi arbete sen är allt klart. På torsdag slutar vi och jag längtar så att jag håller på att spricka. Nej men det ska i alla fall bli väldigt väldigt skönt att äntligen få slappna av och bara ta det lungt. 
Gick upp till mamma med Pontus efter att jag och Jossi hade pluggat och där var jag hela dagen tills hon slutade vid sex. Vi åkte och handlade och sedan åt vi middag. Jag hoppade in i duschen så nu är jag ren och fräsch.
Imorgon blir en lång dag men det är sista tisdagen för den här terminen i alla fall. Sen har vi ingenting att göra på lektionerna så vi bara slappar och det är riktigt skönt.
Nu ska jag gå och ta mig lite glass, MUMS!
Ha en riktigt mysig kväll   /Rebecca

Helgen

Jag vet att jag varit väldigt dålig på att uppdatera men det ska bli ändring på det nu. Har haft jätte mycket att göra det är därför jag inte haft tid att skriva.
I fredags tog Sanne studenten så då vart det bjudning på gården. Vi var väl runt 40 personer som alla satt ute och hade det trevligt. Vi tog massa bilder så jag tänkte lägga in några.
Igår var jag med Jessika och Elin på kvällen. Vi var ute en stund sen gick jag och Elin in och tittade på 8 mile. Riktigt mysigt var det.
Idag har jag legat ute och solat. Det var jätte skönt men väldigt varmt. Efter det tittade jag på fotbollen. Eller i alla fall första halvlek, den andra sov jag. Efter det gick jag, Jessika och Elin ut och tittade på Emil, Tom och Henke när dom spelade fotboll. Sen gick jag hem och duschade och nu ligger jag här i min säng. Jag ska snart titta på en film som kommer på tvn sen ska jag plugga lite och efter det ska jag sova!
Ha det!  /Rebecca





RSS 2.0