Jag orkar inte!

Jag är helt slut. Min hjärna har lagt av, jag är sjuk och hela min kropp strejkar. Jag vill bara försvinna ett tag. Jag skulle verkligen behöva det. Komma bort från allt och bara få vila lite.Jag vill gråta, gråta floder för att sen känna någon lättnad av något slag, men det går inte. Snälla hjälp mig någon!


Grattis Syrran!

Idag är det Sannes födelsedag, Grattis på 19-års dagen! Hoppas du får en jätte bra dag :)
image76

Jag älskar dig
/Syster

Städa städa varje...

Onsdag i det här fallet. Nu har jag äntligen städat klart! Lite jobbigt men det var ett måste. Dammråttorna hade börjat göra sig hemmastadda under sängen och det är inget husdjur man vill ha.
Idag blir det väldigt lungt. Har hjälp mamma med strykningen och ska ner och tvätta om en halvtimme. Sen ska jag nog börja med min historiauppsats som fortfarande ligger orörd på bordet. Inte bra med tanke på att jag ska vara klar med den när skolan börjar om mindre än en vecka. Jaja, det löser sig nog.
Nu ska jag kolla lite på våra bästa år, den segaste serien jag någonsin sett men som jag ändå lyckas fastna vid.

Ha det bra /Rebecca


Grattis Brorsan!

Idag är det lillebrorsans födelsedag. Han blir 12 hela år. Snart är han tonåring och det är helt omöjligt för mig att förstå att han har blivit så gammal. Han har alltid varit lillskiten som man kan reta, men snart är det han som brottar ner mig istället för tvärtom, helt sjukt vad tiden går fort!
Hoppas du får en super bra födelsedag iallafall!
GRATTIS!
image75

/Syrran

FOOTLOOSE!!!!

Just nu är jag helt otroligt glad! Jag har precis kommit hem från stan. Har varit och tittat på musikalen Footloose med Sanne och pappa och det var den absolut bästa musikal jag någonsin sett. Allt var bra med den, alla skådespelare, all musik, ja allt helt enkelt. Den är verkligen värd att se. Jag skulle kunna se den om och om igen. Och sen var det Peter Johansson då. Helt jävla amazing! Han är så bra så jag bara hade lust att springa upp på scenen och kasta mig på honom. Hans röst och hans dans knäcker det mesta. Så grymt sexig! Jag kan ju skryta med att jag har sett hans rumpa också, hahaha! Han är iallafall en favorit, han och Colin Farrell ligger högst upp på min lista just nu!

Nu ska jag bara njuta av att tänka på den grymma musikalen och sen ska jag sova ;) haha
Sovgott allihopa /Rebecca

Cry baby

Fan inte igen! Nu sitter jag här med tårarna rinnande ner för kinderna. Jag orkar inte, inte nu. Jag vill bara försvinna och inte komma tillbaka på ett långt tag. Jag orkar inte komma tillbaka, jag antar att jag är svag men det finns faktiskt saker en människa inte klarar av. Ibland blir det bara för mycket.

Footloose

Bara fyra dagar kvar!!!

image74

Slut på det roliga

Helgen är slut och en ny lång vecka fullt med prov och andra saker börjar igen. Jag är sjukt trött på skolan just nu. Eller jag är trött på det mesta, gå upp klockan sex princip varje morgon, komma hem rån en jobbig dag i skolan och fortsätta resten av dagen med skolböcker iknät hemma, syskon och föräldrar som bara gör allt värre och på att jag är trött konstant. Ni anar inte hur mycket jag längtar till sportlovet. Då behöver man iallafall inte spendera absolut hela dagarna med att plugga. Lov är verkligen något jag behöver just nu.

Helgen var väldigt lugn. I fredags var jag bara hemma och umgicks med pappa och resten av familjen. Igår var jag med Jessika och åt där. Sen gick jag, Jessika och Elin hem till mig och lite senare kom Tom och Emil och vi kollade på melodifestivalen och Dodgeball. Riktigt mysigt faktiskt. Idag har jag bara tagit det lungt, riktigt skönt det med. Nu ska jag kolla lite på King Kong sen ska jag nog sova.

/Rebecca

Hos pappa

Nu har jag kommit hem till pappa. Här är det lungt, bara halva familjen hemma. Ikväll kommer nog också bli väldigt lungt. Ska väl kolla på Let's  dance med familjen och plugga lite vilket är ett måste. Jag ligger jätte mycket efter när det gäller den biten. Jag har nämligen två prov och en inlämning nästa vecka som jag inte änns har börjat plugga till.
Annars är det skönt att få komma hit och det är nog första gången jag säger det på väldigt väldigt länge. Har liksom inte haft den känslan men nu har jag faktiskt saknat familjen här.

ha den fortsatt bra fredag /Rebecca

I've definitely had enough of this life...

Jag är så trött på allt. Min familj eller iallfall på mammas sida är ett helvete just nu. Jag är grymt arg på dom och jag orkar inte alls försöka vara social, dom kan ju umgås med sig själva för jag tänker inte vara med. Den här dagen har verkligen inte varit den bästa, men det är ju alla hjärtans dag då ska ju allt vara så kärleksfullt, bullshit! Ännu en orsak att inte alls tycka om alla hjärtans dag. Man får sånna förhoppningar att folk kanske ska bry sig lite mer om en men det är inte alls sant. Jag får bara känslan av att folk bryr sig mindre om mig. Det är säkert jag som är trög och inte förstår att det är mig det är fel på...




Tina Turner - what's love got to do with it


Jag vet inte varför men den här låten får mig att känna glädje på något sätt.

Alla hjärtans dag

Imorgon är det då alla hjärtans dag och den dagen är verkligen överskattad. Det är en dag då man ska visa sin kärlek till den man älskar. Men varför bestämma en dag som man ska göra det, varför inte bara göra det hela tiden? Visst är det otroligt charmigt att anstränga sig lite extra för att få en kärleksfull dag men dem som inte har någon att tillbringa den dagen med då? Kan man inte inskaffa en dag för dom ensamma?

Idag har väl varit en helt okej dag, det som är så jobbigt just nu är att det känns som jag har tappat allt, all livslust. Jag orkar ingenting och alla i min familj har inte varit på det allra bästa humöret dom senaste två veckorna vilket får mig att ge upp ännu mer. Det känns som om ingen riktigt finns där längre. Jag får liksom klara mig själv och jag beroende av andra människor.

I helgen ska jag iallafall upp till pappa så jag får väl hoppas att få lite uppmuntran därifrån.

Ha en bra alla hjärtans dag imorgon /Rebecca

HELT sjukt kul!


Titanic

Titanic är verkligen den absolut bästa filmen, men samtidigt hatar jag den så jävla mycket. Jag såg den igår och jag gråter varje gång jag ser den, och den här gången var inget undantag, tårarna rann ner för kinderna, och jag måste säga att musiken har en stor betydelse. Allt är verkligen helt sjukt sorgligt! Men Leonardo DiCaprio är ett plus. han är så jävla het i den filmen, varje gång man ser honom så blir man fan kär!




Barnvakt igen

Nu sitter jag och spelar hög musik för folket omkring mig. Mamma och Rickard gör sig i ordning för maskerad. Mamma ska vara sjuksköterska och Rickard ska vara Frankenstein. Snart kommer Monica och Krister för att också fixa sig. Sanne ska fixa makeupen och ja det mesta skulle jag tro. Det kommer deffinitivt en bild på dem senare.

Snart ska jag upp till vretarna för att vara barnvakt till Jimmy och Jennifer. Jag och Jessika ska ha lite roligt den här gången också :) Jag tror vi ska kolla på Bee movie, och den verkar ju grymt kul!

/Rebecca


Alanis Morissette - Ironic



And isn't it ironic... don't you think
A little too ironic... and yeah I really do think...

Måndag igen

Ja då var det ny vecka igen. Kände mig inte alls bra idag så efter en lektion pkte jag hem, sov en stund på soffan, tog en dusch sen var jag pigg igen så det blir skola imorgon igen, men inte alls lika lång dag som jag brukar ha. Har inte alls lika många läxor som jag brukar ha vilket är skönt men då känns det samtidigt väldigt smart att plugga till proven som kommer, men jag antar att det inte kommer bli något pluggande alls den här veckan. Men det kommer jag ångra sen när jag sitter där dagen innan provet och kan ingenting.

Nej nu ska jag snart gå och sova om jag i huvud taget ska orka gå upp imorgon. Jag är grymt trött på mornarna men jag har bara mig själv att skylla på. Går man och lägger sig sent och går upp tifigt verkar inget annat logiskt än att man är dödstrött på mornarna.

Natti natti /Rebecca


.

Someday I guess I'll understand.

Nytt rum

Hela dagen idag har jag gjort om mitt rum. Äntligen har det blivit färdigt. Fick en ny säng och bäddfåtöljen idag. Sen var det bara att möblera. Det blev faktiskt fint. Ska förklara lite hur det blev. Eller jag lägger in bilder sen istället :)

Igår var jag i stan med Johanna. Vi kollade runt i affärerna sen tog vi en fika. Riktigt trevligt var det.

Nu sitter jag och väntar på att Bim ska komma. Vi hade grymt tråkigt båda två så varför inte ha tråkigt tillsammans? Nej, jag skoja. Jag har alltid kul med henne och det ska bli jätte roligt att träffa henne.
 
Ha en bra kväll /Rebecca


RSS 2.0