Music for the road trip.

Tänkte bara lägga upp lite underbara låtar som jag kommer lyssna sönder imorgon i bilen.



Bullet for my valentine - Hearts burst into fire
Är kär i introt.


David Gray - Sail away


Daughtry - Tennessee Line


Nomy - Cocaine (Acoustic)


Brandon Flowers - Crossfire


Bruce Springsteen - Cover me


Bornholm.

Har börjat packa inför imorgon. Hatar att packa. Jag bestämmer mig alltid för att inte ta med mig så mycket saker men det slutar ändå med att jag inte får plats med allt i väskan.
Men det ska bli skönt att äntligen få komma iväg. Har längtat efter det här länge.

Tror inte att det blir så mycket bloggande när jag kommer hem. Inte som det ser ut just nu i alla fall. Lovade ju bilder men dom lär nog hamna på facebook istället. Eller så gör jag ett inlägg bara för bilderna. Vi får se.

Blir nog inget bloggande innan jag åker heller så ni får ha det bra. Och ta hand om er nu.

Well I'm looking for a lover who will come on in and cover me.

 


Kungarna av Tylösand

Kungarna av Tylösand är så jäkla sjukt. Men galet underhållande!


Filmmys

Har precis kommit hem från fotbollsplanen. Har varit och tittat på Pontus när han spelade match. Kan ju säga att hösten verkligen är här nu. Blev rätt kallt på slutet. Kanske dags att börja ta fram vantar snart?

Juste, tittade ju på year one igår med Johanna och fyfan vad rolig den var. Verkligen min humor! Längesen jag skrattade så mycket till en film.
Tänkte faktiskt se den igen, men med familjen den här gången.
Sen ska jag se Kungarna av Tylösand ikväll också. Riktig underhållning!


In the middle of September we'd still play out in the rain. Nothing to lose but everything to gain.

Hm. Tittade nyss på min statistik och såg att jag hade 89 besökare igår. Hur fan hände det?! Hur hittade alla mig? Känner mig en aning chockad just nu. Men jäkligt kul är det.
Kanske får lov att fortsätta skriva lite ändå.

Nu ska jag se film. Year one. Verkar galet rolig!

 


.

Tänkte inte skriva något i bloggen på ett tag då jag tycker det är dö tråkigt just nu och inspirationen är lika med noll. Men i brist på annat (är galet uttråkad) så tänkte jag slänga ihop ett kort inlägg.

Har inte gjort ett piss idag. Bara legat här i sängen och lyssnat på musik. Vill bara att det ska bli lördag så jag kan få åka iväg till Bornholm. Blir galen av att ligga hemma hela dagarna.

Ska hur som helst hem till Johanna senare ikväll. Se idol och bara umgås. Skönt att komma hemifrån.

Nej nu ska jag hitta på något annat att göra.
Vet inte när jag skriver igen. Ta hand om er sålänge.

Crazy, crazy, crazy for you baby. Yeah! you drive me crazy.


The quiet scares me 'cause it screams the truth.

Nu beger jag mig upp till pappa. Ska hämta en kamera. Det är kräftskiva där så en och annan kräfta kanske slinker ner också.
Sen ska jag hem och dricka vin och lyssna på mysig musik. Njutning!

Cause I need freedom now and I need to know how to live my life as it's meant to be.

Ja då har man röstat. För första gången. Förtidsröstat dessutom. Hade väl i och för sig varit roligare att rösta på den 19e. Men jag ha röstat och gjort mitt val och det är huvudsaken.
Juste, har kanske inte berättat för er att jag åker till Bornholm den 18e (orsaken till förtidsröstningen). Jag åker med farmor och farfar. Jag har nog inte varit där på minst fyra år. Fyra långa år. Det är länge. Alldeles för länge. Har saknat Bornholm så otroligt mycket. Men nu ska jag få åka dit och jag ska se till att fotografera mycket också. Så när jag kommer hem ska jag visa er hur vackert det är där.

Nu har jag precis duschat och ska göra mig i ordning. Ja eller i alla fall klä på mig och föna håret.
Är ensam hemma ikväll. Lite egentid. Kan behövas.

Ni som läser, ni är underbara.

Head in the clouds.




He told me that I'd done alright, and kissed me 'til the mornin' light, the mornin' light.

Idag känner jag mig... Hm, jag vet inte riktigt hur jag ska förklara. Tillfredsställd? Eller bara allmänt nöjd kanske. Det känns bra i alla fall. Och det är huvudsaken.

Imorgon åker min vän till Gotland (är super glad för din skull), men oj vad jag kommer sakna henne. Även fast det bara är över helgen. Saknar alltid henne när vi varit ifrån varandra några dagar.
Ville bara säga det. Så att hon vet det. Och alla andra också för den delen.

Imorgon är det fredag. Gör ingen skillnad för mig men skönt för dem som jobbar och går i skolan. Kan kanske laga middag till familjen imorgon. Och kanske någon efterrätt också. Kan bli mysigt.
På lördag är jag förresten ensam hemma hela kvällen. Ska öppna min sista vinflaska, tända massa ljus och bara mysa här då.


Mysig kväll

Sitter här och försöker komma på något roligt att skriva men vissa dagar är det bara tomt, kommer inte på något alls. Har ju inte direkt gjort något märkvärdigt idag heller. Ja förutom att jag har varit hos tandläkaren och tvättat på eftermiddagen.

Tänkte försöka ta mig ut på en promenad nu snart. Vädret är ju hur mysigt som helst så jag kan inte bara sitta inne. Eller så blir det att jag sätter mig på balkongen och skriver lite. Känns ju också rätt mysigt.
Vid åtta blir det i alla fall Idol. Då ska jag ta fram min ben & jerrys som ligger och väntar på mig i frysen. Kommer bli gott.

Senare ikväll ska jag se film. Noel. Julfilm jag vet, men så är det när man längtar till julen redan nu. Man får nöja sig med julfilmer och julmusik. Jag undrar när affärerna börjar sälja julmust förresten...


Vill ha kallare och mörkare dagar.

Ska färga håret i höst. Så som jag hade förra hösten/vintern, och även året innan det. Mörkbrunt med andra ord. Älskar det. Kommer nog bli fin fint.

Hjälp vad jag längtar till hösten och vintern förresten. Få köpa vinterjacka, varma halsdukar och vantar och tända massa ljus på kvällarna. Jag vill ha den där kalla, friska luften och de där mörka kvällarna.

Ska träffa Johanna sen och ta en kvällspromenad, ja eller en powerwalk blir det nog. Har egentligen redan gått på promenad idag men kvällspromenader slår det mesta. Det är så otroligt mysigt.

Har fixat fram Revolutionary Road så jag ska se den nu. Började se den för ett år sen men tyckte den var så dålig att jag stängde av den. Men det var som sagt ett år sen så tänkte ge den en ny chans.

 

 

 

 

 


Made a deal with a man at the crossroads who knew where to find you.

Träffade Linn igår. Det blev middag och sen film tillsammans. Underbart.

Tittade förresten på Titanic igår också. Gjorde det största misstaget att sminka mig innan. Det var bara att sminka om sig efter. Jag kan inte hålla tårarna borta när jag ser den filmen. Det är omöjligt.



Nu tänkte jag ta med mig datorn ut i vardagsrummet och skriva lite.

Ta hand om er.

Sometimes life leads you blind, to the one you’ve been waiting to find.

Sitter hemma hos pappa med Johanna. Vi har tänt massa ljus och sitter nu i vardagsrummet och skriver, dricker vin och äter snacks. Underbart. Jag njuter verkligen.


Oh baby, baby, it's a wild world. It's hard to get by just upon a smile.

There's a killer on the road.


Har lagt mig i pappas otroligt sköna soffa. Tvn står på men jag har stängt av ljudet. Ligger istället och lyssnar på musik. Älskar det.

Bobbo ligger bredvid mig och sover. Jag tror att han drömmer för ibland skäller han till eller sparkar med benen. Man kan inget annat än att le. Underbara hund!

Insåg nyss att det redan är kolsvart ute. Klockan är ju bara nio. Antar att det börjar bli höst nu. Tycker det ska bli skönt med höst. Är så trött på sommaren.

Nu ska jag bege mig upp till sovrummet. Tänkte sätta på en film innan det är dags att sova.
Godnatt underbara ni.


When you were young and your heart was an open book, you used to say, "Live and let live".

Vad gör man som arbetslös? Ser film? Sitter vid datorn? Springer runt i bara tröja och trosor och sjunger jätte högt? Been there done that typ varje dag.
Klockan är bara halv tre och jag är så uttråkad att jag håller på att dööö.

Ska leta fram några riktigt bra skivor förresten. Pappa har ju en del både från 70 och 80-talet. Underbart!

Juste, ikväll kommer Bobbo tillbaka. Vilket betyder att home alone är över. Skönt. Och tryggt.

Juste nr 2. Imorgon jobbar jag. På dagis. Riktigt skönt. Mellan 8 och 4. Lite pengar i alla fall. Awesome!

Nu ska jag bara äta något och sen ska jag rota i pappas skivsamling.

Later mates!


RSS 2.0