Jag klarade mig från helvetet

Ibland är livet ett rent helvete, sen kommer stunderna då man skulle göra allt för att få tiden att stanna just då.
För ett tag sedan levde jag i det helvetet. Jag hatade allt och det var definitivt många som inte gillade mig alls tack vare mitt beteende. Jag mådde inte bra alls och vid flertal tillfällen ville jag bara försvina föralltid. Aldrig komma tillbaka. Jag tänkte att inget kunde bli värre än det jag hade just då. Jag tror att det vara många människor i min omgivning som faktiskt märkte på mig att allt inte stod rätt till.
Jag flyttade och allt blev direkt mycket bättre. Jag var lycklig, något jag inte hade varit på flera år. Jag fick nya vänner. Några personer som jag aldrig kommer glömma och alltid kommer älska. Jag hade fortfarande kvar vissa av mina gamla vänner, jag kommer alltid älska er för att ni stannade kvar, även fast jag inte var mig själv och behandlade er illa, även mig själv (jag förstår varför vissa inte orkade med mig och drog). Jag böt skola, jag fick ännu fler vänner som jag definitivt aldrig kommer glömma och en person som förstod och stöttade mig i alla lägen var min syster Sanne. Utan henne hade jag aldrig klarat det och jag har henne att tacka för allt nästan. Jag älskar dig och kommer alltid att göra.
Jag saknar verkligen personerna jag bodde hos innan, det kan jag aldrig säga att jag inte gör. Allt har förändrats nu. Jag skulle aldrig klara av att flytta tillbaka dit men jag kan aldrig säga att jag inte älskade dom för det gjorde jag verkligen, och ingen kan någonsin säga att jag inte försökte. Jag försökte i tre år! 
Det fanns flera tillfällen då jag ville att allt skulle stanna, det fanns såna tillfällen i helvetet. Dom tillfällena kommer jag aldrig glömma, dom har stannat i mitt hjärta och dom kommer aldrig försvinna därifrån. Det är nog därför jag saknar pappa så mycket som jag faktiskt gör nu. Trots vårat förflutna är han en av dom personerna jag älskar mest av allt. Det kommer aldrig förändras. 

Födelsedag

Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva ut i hundrade år
javisst ska hon leva, javisst ska hon leva, javisst ska hon leva ut i hundrade år
Grattis Therese!
Hoppas du får världens bästa födelsedag!
image93

sunday

Då var helgen slut då och skolan börjar igen imorgon. Den här veckan kommer bli riktigt skön, går i skolan måndag och tisdag sen är jag ledig resten av veckan, riktigt härligt!
Idag har jag inte gjort något speciellt alls, söndagar är ju vilodagen som man säger så idag har jag bara tagit det lungt och vilat. Spelade lite spel med Jessika, Elin och Emma men annars har jag inte gjort mycket mer. Gick en promenad med Jessika för en liten stund sen och det var faktiskt skönt att komma ut och få lite frisk luft.
Har precis duschat nu och ska väl krypa ner i sängen och kolla på tv en stund eller gå ut till familjen och sätta mig i soffan och se på tv. Resten av kvällen blir i alla fall lika lugn och skön som resten av dagen.

Ha're bra   /Rebecca


Leon Jackson

image92

http://www.youtube.com/watch?v=jSwHKVinxX0

Full fart

Har precis målat naglarna så nu sitter jag och försöker skriva ett inlägg utan att förstöra nagellacket och det är inte det lättaste kan jag ju säga!
Igår var jag med Tess och det var verkligen roligt att träffa henne igen. Vi hade hur mycket som helst att prata om, husen, gräset haha! Sov hos henne igår i alla fall och imorse åkte vi till Hundstallet. Vi ska nämligen jobba där och behövde därför åka dit och få reda på lite arbetsuppgifter och sånt. Efter det åkte vi in till stan och jag införskaffade mig ett par nya skor. Jätte söta är dom.
Nu har jag kommit hem och ska snart åka iväg igen. Ska iväg till Botkyrka hallen med Elin och titta på Jessika när hon spelar innebandy.  Det är full fart på mig ;)
Ikväll blir det att umgås med vänner och bara ta det lungt, det behöver jag.

Take it easy /Rebecca

Oh happy day

Jag älskar verkligen solen, man blir så glad av den. Ibland önskar man att det var sommar året runt. 
Snart är det dags för ny design när det gäller mig också. Eller design vet jag inte om jag kan kalla det men nytt utseende blir det. Ska nämligen klippa mig snart och jag funderar faktiskt på lugg. Får se när Sanne har tid och ja hon har fullt upp säger hon så jag får väl se när det blir.
Imorgon blir det sova hos Tess sen på lördag är det upp tidigt för att åka på möte. Skulle behöva sova egentligen men eftersom jag har lovat att åka så finns det inte så mycket att göra. Får helt enkelt gå och lägga mig tidigt.
Resten av helgen har jag egentligen inget planerat, ska nog träffa lite gamla vänner. Man känner att man saknar dom när man inte har träffats på länge, så det står i alla fall högst upp på listan.
Nu ska jag snart äta och det står donken på menyn. Det ska bli riktigt gott.
Ha det bra i solen! /Rebecca


Jag är störd, jag vet

image91
ja, vad säger man? HAHA ;D

Fotboll

HAMMARBY - ELFSBORG
19.45 TV4 Sport
Jag sitter platsad framför tvn!



Ny design!

Nu har jag äntligen fixat till min design och fått lite färg på den, jag är faktiskt nöjd.
Skriv gärna en kommentar och säg vad ni tycker om den.
Tack så mycket Johanna för hjälpen och allt. Verkligen jätte snäll. Det är verkligen värt att kolla in hennes blogg, hon är en helt underbar tjej och hon har fått en talang som jag önskar att jag också hade; hon är sjukt bra på att skriva! http://jcarlsson.blogg.se/

/Rebecca

Prata med mig!

Jag orkar inte med osociala människor längre. Jag försöker prata med folk men inget får man tillbaka. Man känner sig lite glömd. Jag orkar inte änns försöka längre...
Allt är bara jobbigt nu. Jag saknar pappa(!), jag har ett väldigt jobbigt prov imorgon och jag är fortfarande sjuk. Min syster vägrar prata med mig och jag vet inte varför eller vad jag har gjort.
Jag vet att jag gnäller och att jag ska vara glad för det jag har men ibland är det jobbigt bara. Jag har faktiskt mått jätte bra men på senaste tiden har det bara blivit värre och jag tror att det beror på att jag känner mig väldigt ensam just nu. Det känns inte riktigt som om någon finns där längre.

/Rebecca

Luuugnt!

Helgen har varit riktigt skön, jag har bara tagit det lungt och sovit massor!
Idag har jag städat rummet riktigt ordentligt, dammat allt som går att damma och damsugit och allt sånt och nu när det är klart känns det riktigt bra. Jag har bytit sängkläder också och jag älskar att gå och sova i nya sängkläder (a)
Jag har egentligen inte så mycket att skriva om, har inte hänt så mycket,

men ha det bra så länge /Rebecca

STOFFE

Nu ska jag berätta om min kära vän Christopher Von Trotta Treyden. Han är helt sjukt bra. Man kan aldrig ha tråkigt med honom. Han är alltid snäll och världens roligaste människa. Är man hans vän är man väldigt lyckligt lottad. Inte bara det, han har världens bästa sångröst. Ni skulle bara höra. Om ni vill ha en låt med honom så kan jag skicka en ([email protected]). Ni bara måste höra honom. Det bästa jag hört i hela mitt liv. Han är verkligen en person som man aldrig glömmer! Han är bäst helt enkelt.


image87

Inte frisk än

Jag gick till skolan idag eller jag var tvungen att gå till skolan med tanke på nationella provet. Hade det inte varit något prov hade jag definitivt stannat hemma. Jag mådde dåligt direkt när jag kom till skolan. Hostade, kunde inte prata och kunde inte andas. Stannade i alla fall kvar på ekonomin men sen orkade jag inte vara kvar i skolan längre. Hade egentligen velat åka direkt hem men jag var tvungen att åka till Södertälje för återbesök på Downtown. Jag och Jossi åkte dit och det gick ganska snabbt där. Efteråt gick vi till donken och åt lunch. Riktigt mysigt faktiskt. Nu är jag hemma och har pluggat lite, mindre mysigt. Men men, nu väntar jag att mamma ska bli klar med maten. Det blir pannkakor till middag, mums!

See ya /Rebecca


Ny garderob

Nu har jag beställt massor av kläder. Jag längtar verkligen till jag ska få dom. Skönt med lite nya kläder i garderoben.
Jag är fortfarande sjuk. Hostar som en galning, kan inte prata och kan inte andas. Det är skönt att vara hemma från skolan, jag menar man får ju sova. Men att vara hemma en hel dag utan någon att prata med är faktiskt inte så kul, sen känns det som att jag har missat jätte mycket i skolan och jag vet att när jag kommer tillbaka kommer jag ha jätte mycket att göra. Jag hatar det här.

Nu ska jag äta. Har inte kunnat göra det än för byggarbetarna har hållit på i köket så vi har inte kunnat laga mat.
Jag har hyffsat hungrig nu!
/Rebecca

Hammarby - AIK 1-1

AAAH! Fan. Bajen skulle verkligen ha vunnit den matchen. Fyfan vilken tur AIK har som får straff sådär. Jaja, Bajen gjorde i alla fall snyggast mål ;D

image86

Sjukling

Jag har blivit jätte sjuk och det är verkligen inte kul alls. Jag är hes, kan knappt prata, jag har ont i halsen och jag är jätte förkyld. USCH, jag orkar inte vara sjuk just nu, jag har jätte mycket jag måste göra. Jag känner mig döende, så illa är det.
Sov hos Elin inatt, alltid lika mysigt även fast jag inte kunde sova för att jag inte kunde andas, annars har jag inte gjort mycket alls i helgen, eller i fredags var jag med Johanna men annars inte mycket alls. Ganska skönt med tanke på hur sjuk jag är. Men jag måste i alla fall gå till plugget imorgon och hämta lite böcker och sånt, vi får se hur länge jag orkar stanna kvar där men det får vi se imorgon.

Håll er friska! /Rebecca

Brolle Jr - Playing with fire


Jag vill ha...

Riktigt skön dag idag. Slutade elva och det är inte varje dag man gör det. Resten av dagen blir nog ganska lugn. Jag ska bara vara hemma och ta det lungt. Kanske plugga lite.
Jag vill köpa så mycket just nu men jag känner att pengarna inte riktigt räcker. Jag måste köpa nya hörlurar till mobilen och dom kostar 300, sen har jag en räkning på 150 som ska betalas och sen ska jag köpa en klänning för 200. Ja så var dom pengarna slut. Just den här månaden har jag hittat så mycket som jag verkligen vill ha och jag vill inte vänta med att köpa dom, jag vill ha dom nu!
Jaja, jag kanske får något för att jag är barnvakt den 28:e också, men jag ska inte hoppas för mycket.

Nej nu ska jag nog lägga mig och titta på en film.
Ha det bra /Rebecca

Release me



Gåshud över hela kroppen

Runrig - One thing

The picture is painted, the colours are bold
one for each season of life I suppose
it no longer matters, the story is told
it's not going to change a thing

AH

Okej, idag har dagen bara varit åt helvete. Jag har varit skit trött och less på det mesta. Har inte pluggat något alls även fast jag vet att jag måste och jag har faktiskt inte gjort något nödväntigt alls. Jag vill bara att allt ska lugna ner sig, all stress. Är det normalt att en 16 åring går in i väggen!? För det känns som att jag kommer göra det snart. Jag som trodde att det var jobbigt i grundskolan, jovisst. Det är inte alls som det är i gymnasiet. Fan vad trött jag är på det här nu. Det är vid såna här tillfällen man bara vill dra.

Ny vecka

Hejsan!
Har precis kommit hem från skolan. Idag var det faktiskt riktigt skönt i skolan. Jag vet inte varför det kändes bara som en toppen dag. Hoppas att den fortsätter vara lika bra som den började.

Sitter just nu i sängen och tänkte börja plugga, men så märker jag att jag glömt mitt papper i skolan. Jätte smart Rebecca. Jaja, Jossi får skriva alla som stod på pappret till mig sen :)
Jag antar att jag får börja plugga på något annat i stället.
Helgen var lugn. I fredags var det bara jag, Sanne, pappa och tjejerna hemma. Men sen drog Sanne och tjejerna gick och la sig så det var bara jag och pappa kvar och det var verkligen jätte roligt och mysigt. Jag har saknat honom. Jag satt i alla fall och hjälpte honom med hans sida på stayfriends.com och han berätta om hans klass i nian. Jag höll på att dö av skratt! Min pappa kan verkligen vara rolig ibland.
I lördags har jag redan berättat vad jag gjorde och igår låg jag och Sanne och kollade på gamla OC avsnitt hela dagen. Riktigt skönt!
Nej nu ska jag börja plugga så att jag får något gjort.

Ha en fortsatt bra dag  /Rebecca 


Lördag

Vaknade runt halv elva sen var det bara att klä på sig och åka direkt till farmor och farfar. Till frukost blev det grillat kött med potatis och sås. Väldigt gott om jag hade fått det till middag men till frukost var det kanske ingen höjdare.
Åkte hem och kollade på film, She's the man och den är faktiskt riktigt rolig! Sen var det middag med Pyret och Kicki. Då serverades det kyckling med klyftpotatis och det var gott.
Mitt i maten kom Jessika och Elin och ringde på så jag gick ut med dom, sen ringer Emil helt plötsligt så vi drar till han och Putte. Riktigt mysigt att vara med dom. Vi gick hem till Emil och kollade på I am legend och den var skit bra. Sen var det dax att gå hem. Jag fick sällskap av Emil och Putte och nu är jag här. Hemma välbehållen tack vare mina livvakter ;D
Nej nu ska jag nog gå och sova.
Godnatt
/Rebecca

Hos pappa

image85

Sanne Jensen

Min syster är bara allmänt störd haha. Först spottar hon glass på mig, sen försöker hon skrämma mig genom att imitera Gollum och sen hoppar hon upp och gör konstiga ljud. Ja hon är lite speciell, men det är därför hon är så underbar på alla tänkbara sätt. Jag älskar henne!

image84

Onsdagsnöje

Kollade nyss klart på greys anatomy och nu börjar sverige pussas och kramas, sen blir det scrubs. Vilken onsdagskväll! :D

image83

Plugga plugga plugga

Äntligen funkar bloggen igen. Just nu är det väldigt mycket i skolan och jag har väldigt svårt att förstå hur jag ska hinna med allt. Helgen kommer definitivit gå åt att plugga. Just nu sitter jag med tusen böcker i sängen men jag orkar inte plugga. Gud va trött jag blir på allt!

RSS 2.0