Here I go again - Whitesnake


Forever and for always

Då var den här helgen förbi då. Jag har haft det riktigt trevligt med många trevliga människor. I fredags var jag nere hos Jossi med Jessika och spelade lite kort, tittade på film, drack vin och hade det väldigt kul.
Igår var jag med mamma, Monica, Jessika och Pontus upp till Vretastugan och åt middag, där blev vi bjudna på drinkar också. Väldigt gott var det. Efter det gick vi hem igen och jag spenderade kvällen ute med grannarna som alltid är lika trevligt. Drack min första Hot shot gjorde jag också och den var väldigt god även den.
Idag har jag däremot inte gjort mycket alls. Var med mamma och handlade på eftermidddagen och efter det har jag pluggat lite. Ikväll blir det hallonpaj och filmmys.
Nästa helg (lördag) väntar kräftskiva på gården, något som jag verkligen ser fram emot. Men innan det ska jag  på fredag och lördag passa mina söta systrar. Blir nog en väldigt lyckad helg det med.
Ha det bra!


Jag är en väldigt stolt syster!


Alexander Skarsgård


Han är ju fan helt galet snygg, och man smälter ju när man hör hans röst, aaaah!
Han är min Jessika!!


Throw it away

Det är fredag idag!! Det är så skönt att helgen äntligen är här. Man känner verkligen att skolan är igång igen, i alla fall jag. Jag är trött i både kroppen och i huvudet. Helgen har varit efterlängtad som ni kan förstå.
Hade bara två lektioner idag, svenska och matte. Jag har börjat läsa matte c nu när jag går i trean och ni som känner mig vet att jag inte är något direkt snille i matte så ni kan ju förstå att jag var lite nervös över hur det skulle gå idag. Skulle jag förstå något i huvud taget eller skulle jag sitta där som ett fån? Kan berätta att det gick förvånansvärt bra faktiskt. Det var självklart svårt men jag kände ändå att jag hängde med. Så nu kan jag sluta oroa mig över det. Sedan har jag ju Rickard här hemma till hjälp om det skulle vara något.
Nej, nu är det helg så jag ska sluta skriva om skolan. Ikväll blir det myskväll hos Jossi så jag och Jessika går dit ikväll. Annars har jag inget planerat i helgen, eller jag ska hinna plugga lite men det blir på söndag så imorgon är jag ledig för den som vill ha mig!

Ja juste, Sanne och Niklas kommer hit idag. Saknar min syster ibland så det ska bli kul att se henne igen, och Niklas också såklart.

Nu ska jag se några avsnitt av True blood. Vi hörs imorgon.

litegottochblandat

Det var ett tag sen jag bara berättade vad jag har gjort idag och hur konstigt det än är (för mitt liv är inte roligare än någon annans) så kanske det finns någon som faktiskt är intresserad av hur min dag har sett ut. Hur som helst, dagen började halv åtta då väckarklockan ringde, vilket är på tok för tidigt. Men skolan kallade så det var bara att pallra sig upp och sätta på sig någon gammal trasa och ta bussen till skolan där endast en lektion väntade; affärsjuridik. Lika tråkigt som det låter faktiskt. En timme senare satt jag på bussen påväg hem igen för då var skoldagen slut. Gick in i centrum och försökte hitta en födelsedagspresent till lillasyster som fyllde hela 7 år igår men hittade såklart ingenting. Hittade dock en väldigt snygg klänning som fick följa med hem istället. Efter det promenerade jag hem och sedan har jag bara legat i soffan/tittat på tv/lyssnat på musik resten av dagen. Har alltså inte gjort något vettigt alls idag (okej, lektionen idag var kanske lite vettig). Nu ska jag snart iväg med mor till maxi, där det ska handlas massa frukt, är väldigt sugen på fruktsallad så jag tänkte göra iordning en ikväll.
Imorgon börjar jag klockan 10. Härligt!
Take care! 

Someday

Someday you're gonna find out that you're not just a warrior, you're also a survivor.

You gotta lose your mind in Detroit rock city

Tittade på Detroit Rock City idag. Älskar verkligen den filmen. Grym musik och så jäkla rolig.

Let the good times rock!

Skolan har börjat nu vilket betyder massa läxor och annat plugg vilket betyder mindre bloggande. Ville bara förbereda er på det (om ni inte redan märkt det).
Sitter i alla fall i soffan och lyssnar på musik, läxorna är gjorda så jag kan bara ta det lungt till imorgon då vi troligtvis får nya. Känner mig ganska rastlös ändå, är ensam hemma och visst, det brukar vara skönt men idag hade jag gärna hittat på något.
Jaja, imorgon börjar i alla fall True Blood på svt1. En serie som jag bara måste se och ni anar inte vad jag ser fram emot att den ska börja och om jag har höga förväntningar! Men det verkar ju faktiskt jäkligt bra. Bara jag som ska se den?

It's the most wonderful time of the year!

Ni kan inte ana hur mycket jag vill ha jul just nu. Inte massa slask och trist väder men julmys, julmust, julmusik, julgodis, julklappar ja allt sånt! Tänk att sitta där i rummet, det är mörkt ute, det är juldekorationer i alla fönster och i rummet är det nersläckt men det finns levande ljus och en ljusstake som lyser upp. Grinchen går på tvn och du har ett stort glas julmust eller en stor mugg med varm choklad i handen. Åh, jag älskar verkligen julen.



Herregud, det är inte ens höst än, hur ska jag klara mig?


After rain comes sunshine


Dancing in the dark


You just gotta love it!


Crazy crazy nights - Kiss


I WANNA ROCK!

Var och såg de tre musketörerna på stadsteatern igen. Den var fortfarande helt galet bra om inte bättre. Älskar att den har ett hårdrockstema och älskar den sjukt bra musiken. Ni som inte sett den än har missat något, den är så jäkla rolig. Hur som helst hade jag en jätte trevlig kväll med massa trevliga människor!



Zac Brown Band- Chicken Fried


I am a highway man on the road again.

Sitter ensam hemma. Vad skönt det kan vara ibland. Kan ligga var jag vill i soffan, titta på vad jag vill på tvn och bara göra vad jag vill utan att någon annan är där och stör. Underbart!
Första skoldagen är i alla fall avklarad och jag känner mig ganska pigg och glad ändå. Det var ju inte dirket någon jobbig skolstart och jag antar att det ska bli ganska skönt med lite rutiner (jag kommer ha ångrat mig om några veckor).
Nu blir det att titta på fridrotten på tvn. Bolt springer ju 200 m final ikväll också. Får inte missa!!
Simma lungt!


AXEL RUDI PELL








Det är helt jävla sjukt!!

Han slog världsrekord igen, 9, 58. Det är helt galet. Vilken jäkla blixt!! Usain Bolt, världsmästare i 100 meter, världsrekordinnehavare. Jag vet inte vad jag ska säga. Helt mållös. SHIT!!


Happy ending

Det var en bok jag skulle kolla efter va?
Ja eller hur, kom hem med lite mer än en bok. Så typiskt mig!
Jaja, det var ju faktiskt ganska nödvändiga saker...

Elvis

Ett väldigt fint inlägg om Elvis, skrivet av Grimgoth.

I want it all

Nu bär det av till maxi. Är det bara jag som tycker att det är lite små kul att åka och handla på såna ställen som maxi där dom har i princip allt?
Idag blir det i alla fall till att hitta en ny bok att läsa. Har läst alla jag har hemma och det börjar bli lite tråkigt att bara ligga hemma. Blir lite rastlöst.
Aja, vi hörs när jag kommer hem eller nåt. Ciao!

Don't stop me now


Who's loving you - Jackson 5

Will you be there - Michael Jackson

Ligger i sängen och lyssnar på Michael Jackson. Shit vad bra han var. En burk b&j står på bordet, den är alltid godast när den har fått stå och blivit lite smällt först. Family Guy går på tvn, men jag har inget ljud på. Något som bara får mig att titta dit lite då och då, men ändå lyckas få mig att bli glad och skratta lite för mig själv. Just nu skiter jag i att jag hostar hela tiden för vet ni, jag är jätte glad.
Nu är det mindre än en vecka kvar på lovet och jag ska ta vara på dom här dagarna. Mina sista dagar på mitt sista sommarlov. Låter helt galet i mitt huvud men det är helt sant. Så är någon villig att kanske umgås en liten stund någon dag innan skolan med någon som kanske hostar lite ibland (okej, lite mer än ibland) så vore jag världens lyckligaste!
Don't be a stranger! 

Så rolig!


Just craaaazy!

Jag och Pontus såg nyss på The Hangover. Helt sjukt bra film. Skrattade hela tiden! Kan nog säga att det är en av de bästa filmer jag har sett. Den är helt galen på alla sätt. Ni bara måste se den!


Jessika och Elin, vad sägs om en filmkväll snart?

New York Super Fudge Chunk

Ligger hemma sjuk nu, hostar hela tiden, halsen värker och febern går upp och ner. Tänkte bara tala om det så att ni vet. Jag är tillbaka när jag blir frisk vilket förhoppningsvis blir snart. Inte så kul att vara sjuk sista veckan på sommarlovet.
Rickard köpte i alla fall hem b&j till mig så jag är glad ändå!
See ya!


A good run of bad luck

Ikväll blir mys med chips, dipp, choklad och massa filmer. Ska bara ligga hemma och tycka synd om mig själv eftersom jag börjar bli sjuk, fyfan alltså!
Juste, var och badade idag, hur skönt som helst. Imorgon får vi se vad som händer, tar kanske en tur in till stan. Time will show.
Nej nu ska jag se några avsnitt av two and a half men. Vi hörs imorgon någon gång. Ha det bra!


Think twice.

Who are you to judge the life I live? I know I´m not perfect and I don´t live to be,
but before you start pointing fingers make sure your hands are clean.

- Bob Marley

La Gigolo

Idag blir det bio med Elin och Jessika!

A love song for Bobby Long

Nu drar jag in till stan med syster!
See ya later.

Let the sunshine in.

Kul att man bor på ett sjukhem, hela familjen har blivit sjuka så alla går runt och hostar som galningar. Feber har dom också. Man känner sig ju sjuk bara av att titta på dom. Nej ikväll drar jag över till Jessika, känns inte alls kul att vara hemma längre.
Imorgon blir det en tur till stan med min syster också, lönen har ju kommit nu så då blir det shopping.
Nej nu känner jag mig verkligen deppig, har verkligen inte lust att bli sjuk men det känns som det bara är en tidsfråga.
Jessika får muntra upp mig senare, tills dess ska jag lyssna på musik och vila en stund.
Vi hörs.

Everybody wants a thrill

Just a small town girl, livin in a lonely world
She took the midnight train goin anywhere
Just a city boy, born and raised in south detroit
He took the midnight train goin anywhere

A singer in a smokey room
A smell of wine and cheap perfume
For a smile they can share the night
It goes on and on and on and on

Strangers waiting, up and down the boulevard
Their shadows searching in the night
Streetlight people, living just to find emotion
Hiding, somewhere in the night


I'm in love with Adam Lambert!



Jag skiter i att han är bög, jag vill ha honom ändå!!

The perfect storm

Jag vet att jag kommer ångra mig om jag tar bort bloggen så jag får helt enkelt vänta tills det dyker upp lite inspiration, det blir nog bäst så. Jag tycker ju faktiskt att det är kul att blogga ibland.
Måste bara berätta om en film jag såg nyss. The perfect storm heter den.
Väldigt bra är den, eller grymt bra kanske jag ska säga för det var den verkligen. Sann är den också. Den handlar om ett gäng fiskare och deras kapten (George Clooney) som kommer hem från en inte så lyckad fisketur. De bestämmer sig därför för att försöka igen och drar därför ut till havs i hopp om mer fisk.  De möts dock av en överraskining på hemvägen.
Hur som helst tycker jag att ni ska se den.

RSS 2.0