Fartfyllda dagar framöver.

Då var tisdagen snart över då. Dagarna bara flyger förbi. Ja i alla fall kvällarna.

Har väl inte gjort så speciellt mycket idag. Jobbat och sen bara varit hemma.
Morgondagen blir väl i princip likadan men på torsdag ska jag träffa Linn i stan efter jobbet och på fredag kommer mormor, Sanne och Niklas hit. Vi ska baka och sånt hela helgen. På lördag ska Sanne fixa mitt hår och sen blir det att umgås med Johanna hela dagen. Längtar som en tok till allt det här!

Nu tänkte jag ta en dusch och sen se ett par avsnitt av the oc innan det är dags att sova.
Hoppas ni haft en bra dag.


Did everything to make you smile.


Åh vad jag älskar både låten och videon.


Första advent.

Första advent idag. Underbart!
Har varit runt med mamma och Monica och handlat hela förmiddagen. Det blev lite julklappar och lite annat krims krams. Efter det åkte vi hem och tog fram alla ljusstakar och sånt och jag bara tok älskar det. Älskar julen och allt som hör till.
Nu är det i alla fall väldigt juligt och jätte fint i mitt rum.
Snart ska jag iväg hem till pappa för att äta middag och efter det blir det mys hemma hos Hellsén med glögg och pepparkakor. Liten tradition som vi har. Kommer bli mysigt!

Ska ringa pappa och be honom komma och hämta mig. Har ingen lust att gå upp till honom i det här vädret.


Älskade helg!

Åh vad skönt det är med helg!
Igår åkte jag direkt till Skärholmen efter jobbet. Där blev det lite shopping med Elin och efter det åkte vi till heron för bio. Harry Potter såg vi och riktigt bra var den. Slutade väldigt spännande så nu är man ju väldigt sugen på att se fortsättningen. Hade en super mysig dag kväll igår i alla fall.
Idag har jag varit iväg och tittat på Pontus när han spelat handbollsmatch i Solna. Efter matchen blev det en tur till Solna centrum där jag handlade lite julklappar.
Nu är jag hemma och väntar på att maten ska bli klar. Är galet hungrig. Sitter och lyssnar på musik och dricker martini också. Härligt med lördag!
Ska nog inte göra så mycket ikväll. Se på så mycket bättre och bara ta det lugnt. Ska bli jätte skönt!

Jobbig dag!

Fyfan vilken dag det varit på jobbet idag. Var helt slut när jag kom hem. Men det är fredag imorgon och den är verkligen efterlängtad! Ska bli så jäkla skönt med helg.

Nu ska jag snart äta paj med familjen och sen ska jag lägga mig i sängen och titta på oc. Lär nog somna rätt tidigt ikväll. Är så jäkla trött!


Iskallt!

Såg nyss att det är precis en månad kvar till julafton. Jäklar vad fort tiden har gått. Fyllde inte jag år nyss? Började inte jag på mitt nya jobb nyss? Var det inte sommar nyss?

Såg också att det är tre minus grader ute. Kallt! Har på mig dubbla strumpbyxor, dubbla strumpor och en tjock kofta. Jag ska INTE frysa. Men lär nog göra det ändå. Nog för att jag älskar snö och vinter men inte när det är så jäääkla kallt.

På fredag blir det förresten skärholmen, middag och sen bio med Elin. Längtar! Gissa vad vi ska se?

Nej nu måste jag borsta tänderna och sen gå till bussen.


Cause I need freedom now and I need to know how to live my life as it's meant to be.

Då var måndagen snart över. Skönt.
Imorgon ska vi förresten åka skridskor på dagiset. Jag som är kass på att åka ska hjälpa barnen. Herregud vad det kommer gå dåligt.

Nu tänkte jag lägga mig i sängen en stund och se någon film. Funderar på 21, var ett tag sen jag såg den. Är så jäkla trött att jag inte orkar göra något annat.


Ser fram emot nästa helg.

Har nyss ätit mat från donken och senare ikväll blir det papaya sallad. Gott!
Elin kommer över ikväll också och då blir det film och glass. Kommer bli mys.
Imorgon är det jobb igen. Jag hoppas den här veckan går fort för på fredag är det lön och någon gång under helgen ska jag försöka handla alla julklappar. Älskar att handla julklappar så det ska bli kul. Ska se till att se Harry Potter nästa helg också. Så jag har definitivt något att se fram emot!

Nu ska jag se någon film tänkte jag.
Hoppas ni haft en bra helg.

Please be my pirate and sail away with me to deep blue sea.


There were moments of gold and there were flashes of light.

Okej, ändrade planer igen (beslutsångest, jag vet!). Elin kommer över senare ikväll och då blir det film, vin och glass. Härlig kombination. Film är inte bestämt än men vi lär nog hitta någon bra.

Nu tänkte jag ta något att äta och sen se The big bang theory. Kan inte sluta titta på den serien. Beroendeframkallande!


Nowhere to be. Nothing to do. No one to be. A simple little kind of free.

Ändrade planer. Elin ska iväg ikväll så det blir mys här hemma för mig själv. Funderar på att ha lite Harry Potter maraton. Se alla filmer (ja förutom dödsrelikerna), dricka vin och äta något gott. Låter helt okej, eller hur?

Nu ska jag sätta på lite härlig musik och göra mig i ordning och sen åka till maxi.
See you later!

När lönen kommer.

 


Jag vill bara se den NU!


Say goodbye to gravity and say goodbye to death. Hello to eternity and live for every breath.

Ska in i duschen snart och sen blir det nog en tur till maxi. Om jag lyckas övertala mamma att skjutsa mig.
Ikväll blir det mys med Elin. Vi ska se film och lite sånt. Funderar på om vi ska dricka lite vin och göra lite drinkar också. Vore gott.

Vi hörs senare.


Would you accompany me to the edge of the sea?


I wanna be the glass when you take a sip, at least then I know i'll get to touch your lips.


The Big Bang Theory

Det här har jag roat mig med hela morgonen. Kan inte sluta skratta!


Black velvet.


Walking in a winter wonderland.

Det snöar här. Sån där riktig snö. Kramsnö. Det ligger alldeles vitt på backen. Inga fotspår utan bara helt slät. Det får mig att vilja springa ut och slänga mig i den. Göra snöänglar och snögubbar. Bygga snölyktor och ha snöbollskrig. Åka till en backe och åka pulka och sen komma hem och dricka varm choklad med grädde.
Åh vad jag älskar snön när den är som den är inatt.
Vackert.




Det bästa jag sett i idol, någonsin. Rysningar.


Heart to heart.


Saknar dig finaste!


<3


Picture.

Kan inte sluta lyssna på musik. Det ända jag gjort idag. Och samma låtar spelas om och om igen. Så typiskt mig. Men. Jag. Älskar. Det.
Vacker musik. Fina texter.
Vet ni vad jag blev sugen på?
Att åka till Texas, gå in på en pub och beställa in en whiskey. Lyssna på liveband. Dansa lite när jag känner för det och dricka en öl eller två där emellan. Åh vad underbart.

Fick just en idé till en novell. Ska skriva ner den på papper innan jag glömmer.

I put your picture away
I wonder where you been
I can't look at you while I'm lyin' next to him


Filmer

The Count of Monte Cristo



Stop-Loss


Chloe



Jolene


The Blind Side


The A-Team


Wanna marry me?


Country, te och kakor.

Ligger i sängen och lyssnar på mysig country. Är dö kär i country musik. Gärna dom lugnare låtarna. Har faktiskt gjort en spelningslista på spotify. Mysig country heter den. Ganska passande.
Har hur som helst gjort te och mamma har köpt dom nya ballerinakakorna till mig, med pepparkakssmak. Älskar dom. Så nu tänkte jag bara ligga här. Och lyssna på musiken, dricka te och äta ett par kakor. Bara vara.


Brad Paisley


A love song for Bobby Long.




He can play me like a guitar.


Beautiful.


She put him out, like the burnin' end of a midnight cigarette.


Låten. Videon. Rysningar.


Sjukling.

Hej på er.
Klev upp imorse och kände mig inte alls okej. Stannade därför hemma idag. Har legat i sängen från och med att jag vaknade faktiskt. Har inte orkat göra så mycket annat. Har legat och tittat på lite serier, läst lite tidningar och druckit en massa te där emellan.

Ikväll skulle jag gått på ljusparty. Hade väldigt gärna velat men tror inte jag känner mig så pass bra. Vill dessutom smitta alla andra. Men har varit sugen på att köpa lite ljus hur länge som helst nu så en liten stund kanske jag går över.

Såg att det kommit en ny hm katalog.Tänkte bläddra lite i den.
Simma lugnt.

Beroende.

Det har varit en seg dag på jobbet. Känner mig fortfarande inte på topp men det blir nog jobb imorgon ändå. Har inte råd att vara hemma när jag bara känner sig lite halv dålig.
Tänkte hur som helst lägga mig och se film. Tror det blir The killer inside me. Började titta lite smått på den och hamnade i en scen där en kille först slår en tjej och sedan har dom sex. Ja men kör på liksom. Har hört att den är lite konstig men bra så den är nog värd att se ändå.
Skriver vad jag tyckte om den sen.

 



Har förresten insett att jag redan druckit för mycket julmust. Jäkla dricka och vara beroendeframkallande...

 


Helgen.

Då var det måndag igen. Ska snart iväg och jobba men känner mig inte helt okej. Jag har ju varit sjuk nu fram och tillbaka sen jag kom hem från Bornholm och det är väl runt två månader. Jäkligt länge nu när jag tänker efter. Tänkte hur som helst ta mig till jobbet idag och sen får vi se hur jag mår ikväll.

Hade hur som helst en riktigt bra helg. Åkte till pappa i fredags direkt efter jobbet. Där blev det middag och jag sov även kvar där. I lördags blev det middag med Johanna innan vi gick till tbs och festade med massa Nackdala folk. Riktigt roligt var det. Igår var det ju farsdag så jag åkte med pappa till farmor och farfar där vi fikade lite och efter det blev det även lite fika här hemma. Resten av kvällen låg jag bara i sängen och tittade på the big bang theory. Kände mig lite små hängig redan då...

Nej nu måste jag gå till bussen. Vi hörs ikväll igen.

I was born free.


...


Underhållning

Har börjat titta på The big bang theory. Jag dör! Så jäkla kul.


When you breathe I want to be the air for you.


Some catch up.

Det här med att skriva blogg har blivit lite bortglömt. Ja i alla fall när det gäller mig. Nu var det väl en vecka sedan jag skrev och ska jag vara ärlig har jag inte tänkt på den innan Jessika igår nämnde att jag inte skrivit på ett tag.
Tänkte uppdatera er lite. Jessika åkte iväg till Schweiz idag. Vilket är super roligt för henne. Kommer dock sakna henne otroligt mycket!

Veckan som har gått har jag jobbat varje dag (ja jag har äntligen fått ett jobb) så jag har inte gjort så mycket annat. Har varit så pass trött varje dag att jag inte orkat göra så mycket när jag väl kommit hem från jobbet. Och från onsdag till fredag var det bara jag och Pontus hemma. Vilket har varit rätt skönt faktiskt.

Imorgon är det dags för jobb igen. Börjar 9 och slutar halv 4. Efter det ska jag träffa Linn i stan. Vi ska fika lite och bara umgås, uppdatera varandra om vad som hänt sen sist. Ser verkligen fram emot det!

Ligger just nu i sängen och tittar på Harry Potter. Tänk att dom filmerna alltid är bra. Det spelar ingen roll att man blir äldre, dom är fortfarande lika bra.
Nu ska jag fortsätta se film och sen ska jag nog sova. Är redan trött...


Bild från i fredags när jag skulle till jobbet.


Tom Petty and The Heartbreakers


Sometimes.


RSS 2.0