Leeeedig

Förlåt för att jag inte har bloggat på ett tag nu men det har varit så mycket i skolan att jag inte har haft tid. Men nu är jag här igen. Idag var det sista skoldagen på den här veckan. Är nämligen ledig imorgon eftersom Sanne tar studenten. Den här helgen kommer bli väldigt skön. Jag ska plugga lite till provet på tisdag och sen ska jag fortsätta med mitt och Jossis arbete sen är det inget mer pluggande för den här terminen. Det ska bli så skönt med lov att det är helt sjukt. Jag har fortfarande inte hittat något sommarjobb men jag letar. Börjar tröttna på att leta så snart så skiter jag i hela sommarjobb grejen. Antar att det får bli min sista lediga sommar.
Nu ska jag bara ta det lungt. Kanske gå ut i solen och göra ingenting. Jag tycker jag förtjänar det!
/Rebecca

Grattis Elin!

Idag fyller min älskade vän Elin 17 år! Hoppas du får världens bästa födelsedag!<33



Idag ska jag plugga hela dagen. Sen blir det finbesök av Sannes pojkvän. Har inte träffat han än men nu är det dax. Han ska nog trivas här. Om dom någon gång gifter sig så blir ju han min svåger så då måste jag ju vara snäll mot honom.
Efter middagen blir det ännu mera plugg och sen är det tvn som tar min tid. Det är ju faktiskt fotboll ikväll och det ska jag se såklart.
Har inget speciellt att skriva så jag uppdaterar när det händer något nytt.
Don't be a stranger    /Rebecca

He gave me some sunshine

Nu skulle jag verkligen vilja vara på landet. Sitta på tomten och bara mysa i solen. Det skulle vara underbart. Men nu är jag ju inte på landet så jag får sitta på balkongen och njuta i solen. Var ute och solade med Sanne förut och det var varmt och riktigt skönt.
Har precis städat klart rummet så nu är det jätte fint och ljust. Rummet blir mycket ljusare när man städar. Jag vet inte riktigt varför. Kanske för att man får bort så mycket saker på golvet och sånt. Det är i alla fall jätte fint och äntligen kan man gå in i rummet utan att bli dyster tack vare alla kläder och allt damm som täckte både golv och hyllor.
Idag är det morsdag och jag hoppas på lite fika sen. Har inte köpt något till mamma än men det kommer, det lovar jag. Funderar på att kanske göra det lite mysigt här hemma tills hon kommer hem. Men eftersom det bara är jag hemma känns det lite trist om hon kommer hem och bara jag sitter och väntar på henne. Aja, det löser sig nog.
Hade tänkt plugga lite också, har egentligen ingen lust men jag har två jätte stora och jätte jobbiga prov nästa vecka så jag tror jag måste kolla igenom böckerna sen. Men just nu ska jag bara njuta av musiken som spelas och kanske fortsätta på mitt skriveri.
Ha en bra söndagskväll allihopa    /Rebecca


sol sol sol

Solen är helt underbar! Den gör vem som helst lycklig. Har suttit ute en stund och bara njutit. Skulle egentligen vilja åka till stan och ta en fika i solen men utan pengar är det lite svårt. Det får bli nästa vecka istället.
Ikväll blir det grillning ute på gården med grannarna. Alltid lika gott med grillad mat.
Hoppas på solsken hela nästa vecka också, vore väldigt skönt om det kunde vara sol på Sannes student på fredag. Har ingen direkt lust att stå och vänta på henne i en timme i regn eller kalla vindar.
Pappa ska även kolla sommarjobb åt mig. Hoppas att han hittar något, jag jobbar var som helst nu. Keep your fingers crossed!

Nu ska jag nog gå ut en stund till. Ha det bra  /Rebecca


Let it be


Den här videon tycker jag verkligen att alla ska se. Den är så hemskt att jag börjar gråta och får gåshud över hela kroppen varje gång jag ser den. Allt känns så hima onödigt hemskt. Krig, vad är det för mening med det? Finns det någon människa i hela världen som tjänar på att det är krig på vår jord?
Isåfall skulle jag gärna vilja veta vem och varför(!)

Stolt som en tupp

Jag är så stolt, stolt över mig själv, över mina vänner och över min familj.

Jag älskar verkligen att vara glad!

Äntligen helg! Tänkt att man kan älska helgen så mycket, definitivt höjdpunkten på veckan. Ikväll ska jag bara ta det lungt. Jag tror jag ska vara med Jessika och Elin men annars blir det nog väldigt lungt. Sanne tar ju studenten nästa fredag så det är full rulle hemma hos oss. Både mamma och Sanne kan inte vara lugna. Det kommer i och för sig 45 pers hit på fredag så det är mycket som ska förberedas.
Jag har fortfarande inte hitta något sommarjobb och det är väldigt frustrerande kan jag ju säga. Jag måste ha sommarjobb om jag i huvud taget ska kunna åka utomlands nästa sommar.
Nu ska jag titta på Detroit Rock City, igen(!) haha man kan se den flera gånger och skratta lika mycket varje gång! Älskar den!
Jaja, simma lungt   /Rebecca

Bornholm

Nu sitter jag här i sängen. Jag orkade verkligen inte gå till skolan idag. Jag är så trött på det och jag är så stressad att jag inte klarade av att gå idag. Jag måste få vila, lugna ner mig och tänka på något annat för en stund. Ska kanske åka med Sanne och Madde till Skärholmen och gå runt och titta i lite affärer. Jag har inga pengar men bara grejen att få komma iväg någon annanstans vore väldigt skönt just nu. Men jag får se. Mamma kommer bli galen på mig för att jag är hemma men det får jag ta, hon måste förstå hur är det är just nu.
En tripp ner till Bornholm vore inte helt fel just nu. Jag och Sanne satt och pratade om hur mycket saker som verkligen påmnner oss om Bornholm, som nyklippt gräs, somriga dofter, melissa etheridge och shania twain och massa andra saker. Ah, jag längtar verkligen dit, till hemstaden Bornholm!

HUMOR

Sitter och tittar på världens roligaste film just nu, Detroit Rock City. Den är så jävla rolig att jag inte kan sluta skratta. Stört sköna killar, nice musik och jag älskar humorn! Värd att se.

image115
http://www.youtube.com/watch?v=jMkoxVhlpYQ


American history x

Tittade på American history x med Jossi idag. Den filmen är nog en av dom bästa filmerna jag sett. Det är verkligen en film man bara måste tycka om. Den är så brutal och intensiv men ändå så berörande.

"Bröderna Derek och Danny mister sin far i ett skottdrama med svarta inblandade. Sorgen och hatet driver Derek till en nynazistisk rörelse där han snabbt stiger i graderna. Lillebror Danny följer sin bror, men efter ytterligare ett skottdrama med dödlig utgång hamnar Derek i fängelse. Under sin tid i fängelse inser Derek att han valt fel väg, och när han efter tre år friges vill han rädda sin lillebror."

En vänskap av ren kärlek

image114

Att kärlek till två personer kunde betyda så mycket trodde jag aldrig.

Ensam

Jag känner mig så ensam, ingen verkar förstå mig och det känns som om alla drar sig undan. Jag vet inte om det är något jag gjort eller något jag gör men hur som helst verkar ingenting jag gör hjälpa. Om alla tror att jag mår bättre av att vara ensam så har ni helt fel, jag mår bara sämre. Jag vill inte vara ensam, jag vill att folk ska bry sig. Fråga mig hur jag mår och hur jag känner. Bara fråga mig. Det tar en minut att fråga och sedan bara lyssna på mitt svar. Jag försöker fråga mig själv hur jag mår, inte bokstavligt men jag försöker känna efter hur jag mår, hur jag känner och varför jag alltid gråter när jag är ensam. Egentligen har jag inget bra svar. Jag försöker skylla på skolan och att jag är stressad men det är inte sant. Jag tror att det beror på att jag är ensam. Jag kan inte vara ensam, jag trivs inte ensam. Jag behöver någon där, någon som bryr sig om mig och någon jag kan bry mig om.
Jag kanske får vänja mig att vara ensam, men jag hoppas att någon kan fråga mig, bara fråga hur jag mår...

Lie to me


<3



Jessika och Elin <3

.

well, maybe there's a god above
but all i've ever learned from love
was how to shoot somebody who outdrew you
it's not a cry that you hear at night
it's not somebody who's seen the light
it's a cold and it's a broken hallelujah

Tack för mitt liv

Jag har ganska många vänner men det finns dom som alltid är där och ställer upp för mig, står vid min sida och är där för att hjälpa mig när jag har fallit. Det är dom personerna som är ens liv. Utan dom skulle jag inte ligga i min säng och skriva det här inlägget. Jag skulle antagligen vara nergrävd eller spridd någonstans. Så jag har först och främst mina föräldrar sedan resten av familjen och mina vänner att tacka för mitt lv. Tack.


Picture of something

Ibland kan saker och ting verka jätte bra och sedan helt plötsligt bryter man ihop och förstår inte riktigt varför. Det är något som händer mig hela tiden. Det är som om något finns därinne, något som får mig att må dåligt men som jag inte vet vad det är. Jag vill förstå mig på mig själv men jag är nog den människa som håller inne och gömmer allt. Jag är rädd för att människorna runt omkring mig ska se vem som finns där inne. En person som varken är stark eller svag, rädd eller modig. Många säger att jag är stark, att jag inte ger upp och det är nog därför jag bryter ihop när jag minst anar det. Jag kämpar för att försöka vara mig själv men samtidit vara den person som folk har en bild av. Allt ska alltid vara så svårt.

Jag är lycklig!

Igår var en ganska tröttsam dag men den var ändå rolig. Jobbade hela dagen från 8-17 och jag var väldigt trött när jag kom hem. Men det var väldigt kul att umgås med Tess och det var roligt att träffa Erika.
Igår efter att jag hade varit med Jessika och Elin så gick jag hem till Roger och Martina där alla andra i familjen var. Jag och pappa gick ut och pratade lite och han sa saker han aldrig sagt till mig förut. Han sa att han var stolt över mig, att jag och Sanne var det bästa som någonsin hade hänt honom och att han älskade mig. Jag kunde inte hålla tårarna borta. Det var den bästa stunden på så länge och jag var verkligen lycklig då.

Just nu sitter jag vid pappas dator och hjälper tjejerna med att installera massor av sims 2 spel. Dom har tjatat över det så länge nu så det var väl på tiden att jag fixade det. Sen ska vi alla upp till Sonjas mamma för att fira henne sen efter det blir det att plugga som en galning.
Vi ses  /Rebecca

Jobb(igt)

Ibland orkar jag inte med livet. Varför ska allt alltid vara så svårt? JAG ORKAR INTE LÄNGRE!

Kom hem runt halv tio. Åkte bara till skolan för att skriva prov sen åkte jag hem igen. Kom hem och packade väskan. Jag ska nämligen iväg med Tess idag. Ska sova hos en kompis till henne sen ska vi jobba imorgon. Har egentligen ingen lust och är inte alls taggad men eftersom jag har lovat är det bara att hålla humöret uppe.
Jag har börjat skriva igen. Det har jag inte gjort på jätte länge men jag saknade det så igår började jag skriva en novell igen. Det är nog ganska många som kommer ihåg mig för den som skrev hela tiden. Det var jag och Johanna. Johanna har däremot aldrig slutat skriva och nu har många av hennes krönikor blivit publicerade på aftonbladet. Jag är väldigt stolt över henne. Vi får väl se om skrivandet håller i sig eller om det vara är en fas jag hamnat i. Jag hoppas på det först nämnda i alla fall.
Nu ska jag snart gå till bussen.
Försöker uppdatera på lördag kväll om jobbet och så.
Ha det bra   /Rebecca

Footprints in the sand

Idag har varit en väldigt jobbig dag. Jag började med att försova mig i morse så jag fick stressa mig genom hela morgonen. Jag gick till skolan utan att ha ätit frukost och utan pengar till att köpa frukost i skolan. Den första lektionen var ganska skön och efter det var det håltimme och sen lunch. Jag var grymt hungrig när lunchen närmade sig men till min besvikelse var det inte den lunch jag hade hoppats på. Så besviken gick jag från matsalen utan lunch också, men snäll som Jossi är så köpte hon en macka till mig. Jag hade i alla fall två lektioner efter lunchen och sedan gjorde jag ett prov och sen var det bara att åka hem.
Jag åkte hem och somnade direkt på sängen. Vaknade lagom till middagen och efter det gick jag hem till Elin. Vi pluggade lite, kollade videos på datorn, tittade på grey's och bara flummade. Dagen började som ett helvete men slutade hur bra som helst.
Nu ska jag snart sova, om jag nu kan det vilket inte är särskilt troligt efter en tupplur på dagen och kaffe på kvällen.
Men sovgott allihopa i alla fall      /Rebecca

Lifehouse - Broken


Trött!

Hej allihopa.
Sitter just nu och lyssnar på lugna favoriter och bara tar det lungt. 
Slutade runt tio idag, dirket efter nationella provet som förresten gick jätte dåligt. Jag som tänkte satsa på ett vg när det hade gått så bra på första delen men jag tror inte att jag får det längre, inte efter det provet. Åkte i alla fall till Jessikas skola efter att jag hade slutat. Var där i ungefär två timmer sen åkte jag hem och somnade på sängen. Jag är så trött nuförtiden. Jag är helt utslagen när jag kommer hem från skolan att jag somnar direkt när jag kommer hem. Gå och lägga sig tidigare kanske?
Imorgon har jag ännu ett prov och även ett på fredag. Jag vill ha sommarlov! Skönt att det inte är så långt kvar nu.
Nu ska jag fortsätta plugga lite,
/Rebecca


Pontus Lärnvåg

HAMMARBY, HAMMARBY, HAMMARBY <3
Hammarby - Gefle   2-1

Idag har jag pluggat lite. Jag har tre prov och en redovisning den här veckan och det känns verkligen som jag inte har tid och ork för att plugga till allt. Först går jag till skolan, sen kommer jag hem och pluggar sen sover jag och sedan börjar det om igen. Konstigt att man inte orkar tillslut.
Min bror har i alla fall gjort mig väldigt glad idag. Jag vet egentligen inte varför. Han och jag har suttit och typ snackat och han har bara varit allmänt störd. Han kan verkligen vara rolig min bror. Han och jag har alltld haft en bra relation. Det var alltid jag som lekte med bilar med honom och det var alltid han och jag som var tillsammans. 
Även fast han är lite störd ibland så älskar jag honom! ;D <3
image109


Robin Hood: Prince of thieves

Don't tell me it's not worth tryin' for
You can't tell me it's not worth dyin' for
You know it's true
Everything I do - I do it for you


Sunday, lovley sunday

Det har verkligen varit varmt idag. Solen har legat på hela dagen och det har varit underbart.
Gick ut vid tolvtiden med Jessika och Elin, vi låg i solen och pluggade och det var jätte härligt. Sen gick vi till donken, köpte glass och satt ute och snackade, kastade vatten på varandra och bara hade det bra. Vi fortsatte hem till mig och spelade kort en stund.
Efter att dom hade gått tog jag tag i mitt rum. Det såg ut som ett bombnedslag så det var på tiden att jag städade det, så nu är det rent och fint. igen.
Efter middagen gick jag och Jessika ut och promenerade runt vretarna som vi alltid gör. Det är så skönt och mysigt att bara gå runt och snacka, bara ta det lungt och göra ingenting.
Nu börjar snart en film som jag ska se, Robin Hood: Prince of thieves. Jag har sett den massvis med gånger men den är lika bra varje gång och Kevin Costner är verkligen snygg i den.
Godnatt Sverige    /Rebecca


Myskväll

Kvällen igår var jätte mysig. Jag och Johanna gick och köpte glass, sen gick vi runt en stund och njöt av vädret och sen gick vi hem till henne, satte oss ute på hennes altan med lugna favoriter på radion, ljus, filtar och ett glas cider. Vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord. Vid tolv gick vi in och sov. Man märker verkligen hur mycket man saknar vissa personer om man inte har träffat dom på länge. Johanna är en typisk sån person. Det går inte att inte sakna henne. Vi har så många minnen tillsammans så en sån person som hon kan och vill man inte släppa.
 

Nu funderar jag på att gå till gymnasieplan och titta på Jessika när hon spelar match. Vädret är underbart så det går inte att sitta inne.

Ha det bra i solen  /Rebecca

RMK & co

Jag älskar dom. Så sköna och låtarna är hur bra som helst. Går inte att inte bli glad av dom!

Promenad i solen

Väldigt seg dag idag. Började i och för sig halv tio men slutade istället halv fem. Kom hem runt halv sex och åt middag direkt när jag kom hem.
Gick ut på en promenad med Jessika efter maten. Älskar det fina vädret så jag är ute så mycket som möjligt. Gick i alla fall ner och tittade på lillesyrran som tränade fotboll, kollade samtidigt in pappas skills som tränare. Efter det gick vi och tittade på lillebrorsans fotbollsträning och där fick man se låtsaspappans talanger som tränare (värsta familjestunden). 
Jag och Jessika stog och passade lite och man märkte att man fortfarande kunde lira lite.
Kom hem och tog en dusch och nu sitter jag här och kollar på hockeyn. Halvdansk som man är bryr jag mig faktiskt inte om vilka som vinner men just nu ser det ut som Sverige har övertaget.
Funderar (tro det eller ej!) på att gå och sova snart, ska upp halv sju imrgon och det är inget som lockar direkt.
Men ha det bra och godnatt  /Rebecca

Hockey

Sverige - Danmark

Jag har ingen aning om vem jag ska hålla på :p

image101

Älskar!

HAMMARBY!
Det är kärlek! <3

image100

HAMMARBY <3

DERBY

Djurgården - Hammarby
image99

Tisdagkväll

Sitter i sängen och tittar på desperate housewives. Älskar den serien men den börjar spåra ur lite känns det som.
Imorgon har jag nationella i matte och jag har en känsla av att det inte kommer gå så bra som jag vill att det ska gå. Men jag får fortsätta plugga och hoppas på det bästa.
Imorgon ska jag på studiebesök till Riksdagen. Inget som direkt lockar men min lärare verkar verkligen förväntansfull så det blir nog bra, sen slipper jag lektioner så det bli ganska skönt i alla fall. 
Nu ska jag fortsätta se på tv sen ska jag nog gå och lägga mig ganska tidigt ikväll så att jag orkar gå upp imorgon.

Ha det bra /Rebecca

Luft

Jag ska spara till en egen resa
och glömma färden tillbaks

Rod Stewart - Have I told you lately


.

Sometimes you can give all you've got to someone, but at the same time risk it all.

Myskväll

Åh igår kväll var hur mysigt som helst. Först gick jag, Jessika och Elin hem till Emil och typ hängde där en stund. Tittade på film, kollade roliga klipp på youtube. Sen kom Putte och efter sen stund gick vi till aspen. Killarna gjorde en brasa och vi tjejer typ satt där och var rädda för svalor (vi trodde det var fladdermöss haha) och drack cider.
Sen började killarna spela gitarr och vi tjejer sjöng med. Det var verkligen jätte mysigt. Måste göra om det snart igen.


Valborg

Valborg då, jag skulle varit med Bim men hon ångrade sig så jag var med Jessika istället. Vi följde med Emil och Simon till Slagsta men där var det ganska tråkigt så vi sa hej till alla, stannade i 20 minuter kanske sen åkte vi tillbaka till Tumba igen. Jag, Jessika, Emil, Simon, Emilia och Hanna gick hem till mig och tittade en stund på tv och bara umgicks. Sen gick Emilia och Hanna hem och vi andra gick ut en stund. Var hemma ganska tidigt igår, riktigt skönt faktiskt.
Gick upp tio idag och satte mig direkt och åt frukost med resten av familjen sen åkte jag, Rickard och Pontus till Heron och gick på bio. Vig såg 21 och den var faktiskt riktigt bra! Rekomenderar den i alla fall.
Nu ska jag snart ut och äta, vi har grillat men efter all popcorn är jag inte så hungrig.

image94

 See ya later  /Rebecca

RSS 2.0