Kom igen nu!

Vad har hänt? Ni har blivit väldigt dåliga på att kommentera. Jag vill ha kommentarer att läsa! Kom igen nu allihopa!
KOMMENTERA!!


Footloose

Jag ska se footloose i februari och jag vet att det finns vissa som också vill se den haha! Här får alla som inte kan men vill se den en liten förtitt ;D


Onsdag

Ja, då var julen snart slut och ett helt år kvar till nästa. Det känns lite tråkigt att tänka så. Men nu tänker jag framåt. NYÅR! Det ska bli skit kul med nyår. Umgås med massa vänner och bara ha kul.
Jag fick en laptop i julklapp också :D Helt sjukt kul, och det var verkligen vad jag önskade mig. Äntligen kan jag få slänga ut den gamla datorn jag har i rummet, den tar ändå bara massa plats.
Annars fick jag lite kläder och pengar. Och sen tallrikar och bestick. Jag tror att mina föräldrar vill att jag ska flytta hemifrån, men det får dom vänta lite med (;
Sen fick jag en biljett till musikalen Footloose! JAA! Det är ju med Peter Johansson och jag längtar tills jag ska se den. Det kommer bli grymt kul!

Imorgon ska jag, Sanne och mamma åka till skärholmen för att shoppa lite på mellandagsrean. Jag antar att det kommer vara vi och resten av svenska folket där :/ Men man får kriga lite för det man vill ha :D haha

Ha det bra /Rebecca

Julafton

DET ÄR JULAFTON GOTT FOLK!
Det är julafton men det känns verkligen inte som det. Jag har verkligen längtat till julafton men nu längtar jag mer till juldagen för då ska jag gå till mamma och få alla julklappar där :)
Jaja, julafton blir väl okej hoppas jag.

Hoppas alla andra får en riktigt god jul! :D


Jullov

Nu är det äntligen jullov. Det ska bli så skönt att vara ledig i drygt två veckor. Jag ska umgås med massa vänner som jag inte har hunnit med tack vare alla läxor och prov. Det ska bli jätte kul

Jag vet inte vad det är för fel på mig men varje dag har jag sån huvudvärk att jag mår illa, och jag menar verkligen varje dag. Jag håller på att bli tokig. jag kan inte kocentrera mig på lektionerna sedan är jag på väldigt dåligt humör när jag kommer hem.
Idag hände en sak som gjorde mig väldigt rädd. Jag stod i kön på in och finn då allt plötsligt blev suddigt. Min första tanke var att jag inte fick svimma, jag fick verkligen inte svimma. Allt runt mkring mig bara snurrade och jag kunde inte koncentrera mig på någonting. Kassörskan sa vad det kostade och jag vet inte va jag gjorde men jag fick tillbaka massa pengar så ag antar att jag betalade. Jag stod bara där och kollade ner. Jag kunde verkligen inte koncentrera mig, allt surrade. Jag tog mina saker och gick. Jag svettades och frös på samma gång. Jag höll på att ramla flera gånger så jag gick och satte mig på en bänk. Då började det lugna ner sig. jag gick in i bussen. Mina ben skakade som fan. Jag blev verkligen rädd. Jag trodde att jag skulle svimma. Dem i kassan på in och finn måste trött att jag var helt konstig. Förstå om jag hade svimmat. Vad skulle jag ha gjort då?

Men men, nu mår jag bra som tur är :)

Kram/Rebecca

Läxor?!

Igår var jag i stan med Sanne och handlade dom sista julklapparna. Det var faktiskt riktigt skönt att allt är inhandlat nu.
Kom hem och åt våfflor. Det var verkligen gott. Hade inte ätit det på evigheter kändes det som.

Idag var det julavslutning i skolan. Den var riktit bra faktiskt. Måste säga att dem i Stoffes band är riktigt bra.
Imorgon är det absolut sista dagen i skolan den här terminen. Det ska bli så skönt med jullov. Men det är en sak jag inte riktigt förstår. Jag har läxor till imorgon! Hur jan man ge ut läxor till sista dagen? Det förstår inte jag.

Aja, strunt samma. Jag skiter i läxan, det får gå hur som helst på läxförhöret.

Ha det bra /Rebecca

Lördag

Lördagen då; den var riktigt mysig. Träffade lite gammalt och nytt folk.
Mötte Jessica och Bim nere i tuna för att köpa godis och sedan gå upp till Stoffe. Hos Stoffe träffade man några från hans band, Jocke, Andreas och Sudden. Trevliga människor. Sen var ju Andrija där också :)
Haha helt plötsligt när jag och Jessica sitter och spelar nåt bilspel på Stoffes playstation så går strömmen (måste säga att jag ledde stort över henne). Där satt vi länge utan något el. Men det var faktiskt ganska mysigt. Jaja, Felix är ju då smart och fixar elen :)
Senare kollade vi på signs. Den filmen är fan rolig om man tänker efter.
Kvällen var i alla fall kul. Kom hem runt tre och somnade direkt.

/Rebecca

Fredag

Äntligen fredag, det är verkligen så skönt med helg. Jag är grymt trött på dagarna nuförtiden, det märks att det snart är lov.
Jag har varit glad hela dagen idag tills nu. Jag sitter ensam hemma på en fredag och ingen vill eller kan göra något med mig. Man känner sig ju inte direkt populär :/ men men, folk kanske inte har tid en fredag, jag menar, hur många sitter hemma ensamma på en fredag? - Ingen!
Jag får väl ta den här kvällen som en kväl bara för mig. Jag får väl unna mig något extra eller något sånt.

Ha en fortsatt trevlig fredagskväll :) /Rebecca


hjälp mig

The Fire is burning
The room's all aglow
Outside the December wind blows
Away in the distance the carolers sing in the snow
Everybody's laughing
The world is celebrating
And everyone's so happy
Except for me tonight

Den här dagen har inte alls varit lika rolig som jag hade hoppats på, jag menar, det finns inte många dagar då jag har varit riktigt glad och det känns trist. Man ska vara glad vid högtider, det bara är så men nej nej, inte för min del. Jag som älskar julen, jag har längtat efter det här i ett år nu. Ibland känner man att man bara vill ge upp och det är precis vad jag har känt dem veckorna som varit. Det har varit jätte mycket i skolan och väldigt jobbigt både hemma hos mamma och hos pappa. Jag skulle behöva komma bort ett tag men hur ska jag göra det? Jag kan inte direkt ta första bästa buss och åka härifrån även om jag gärna skulle vilja det.

Jaja, jag hoppas att allt lugnar ner sig snart så att jag äntligen kan få ta det lugnt och bara njuta av att det är jul!

/Rebecca  


Tack Jossan!

Jossan har fixat min blogg nu och den är jätte jätte fin, tack så mycke Jossan, det var verkligen jätte snällt :)<3

Idag är det plugga som gäller. Jag har historia arbete som jag fortfarande inte är klar med så jag måste göra klart den, sen måste jag börja läsa min bok som jag inte änns har börjat på och vi har prov nästa vecka, väldigt lyckat :/ sen måste jag göra samhällkunskaps arbete för tt i huvudtaget få g i samhällkunskap, lite stressigt kommer det bli men jag får fixa det.

/Rebecca

McFly - The heart never lies


städa städa

Idag har varit en såndär tråkig söndag. Vaknade runt halv 11, gick upp och tittadel ite på tv sen åt jag frukost tillsammans med familjen. Efetr det var det bara att börja plugga. Skrev nästan klart historiauppsatsen sen började jag att städa. Det är verkligen jätte tråkigt och idag hade jag verkligen ingen lust.
Åkte iväg och handlade en ny julkalender eftersom jag åt upp min igår :p
Kom hem och beställde pizza som jag snart ska gå och hämta, mums, det ska bli jätte gott och jag är vrålhungrig!
Sen blir det nog lite papaya också, riktigt gott.

Kvällen blir nog lugn, ska sitta hemma och mysa lite med familjen bara skulle jag tro. Love actually kommer ju på tv:n ikväll också så den ska jag se :)

/Rebecca

Lördag

Hej alla glada!
Idag har jag varit i Huddinge och köpt massa julklappar med min syster. Riktigt mysigt faktiskt, det händer ju inte så ofta att vi gör saker tillsammans längre.
image55

Jag kommer hem och det första jag gör är att sätta mig och skriva min historiauppsats som ska vara klar på tisdag och som jag inte hade börjat med. Hade skrivit klart nästan hela när strömmen går i mitt rum. JÄTTE KUL! Det är verkligen det värsta som kan hända, man har suttit och skrivit en hel uppsats i typ två timmar och sedan så går strömmen. Jag sitter och hoppas att den har sparats av sig själv eller något och när jag sätter på datorn igen och kollar på arbetet så är allt kvar, snacka om att jag blev lättad!
Skrev inte riktigt klart arbetet men jag har inte mycket kvar nu vilket är väldigt skönt.

Käkade en god middag som Rickard hade gjort sen hamnade jag här. Nu är jag väldigt uttråkad så jag antar att jag får ringa Jessika och Elin så jag kan få skratta lite :)

Ha det bra allihopa. Tjingeling!

/Rebecca

syskon<3



Sanne Jensen och Pontus Lärnvåg <3


/Rebecca

RSS 2.0