Äntligen fredag!

SKÖNT MED FREDAG! :D
Idag hade jag nationella i matte, det gick väl någolunda bra, hoppas jag iallafall :)
Sen var det bara en lektion till och det var en soft svenska lektion, efter det var det slut på dagen, eller jag åt lunch i skolan sen gick jag med Cissi till tumba sen var det slut.

Fick sällskap av Stoffe hem, han är fan skön asså, med sina kommentarer "Det är synd när hissen inte går ändå upp" hahaha
Väl hemma så satte jag mig självklart direkt vid datorn, vad annars? ;p Efter att jag hade suttit en stund där så kollade jag på tv sen gick jag in i duschen. Väldigt tråkig men jävligt soft dag!

Jag får se vad som händer ikväll, jag ringer väl någon kompis och går ut eller nåt. HUr som helst så kommer kvällen också bli soft.
Imorgon är det ju jobb också. Tur att jag börjar tolv, då kan jag sova läänge!

Simma lungt!


shoppa och sedan buffé

Idag vakanade jag iallafall i hyffsad tid för att hinna fixa mig innan skolan. Väl i skolan var första lektionen svenska. Skön lektion som jag inte gjorde något på. Resten av skoldagen var också ganska lugn.

Efter skolan gick jag och Jessica till Tumba för att bara kolla i lite affärer, men så köpgalen som jag är var jag ju tvungen att köpa något. Så det blev nya solglasögon, hårklämma, toffsar, nyckelring, hårspray och en tidning. Så var jag och Jessica så fikasugna så vi fikade på Bistron också.

Efter vi varit i Tumba gick jag direkt till skolan igen för att äta middag. Halva min klass hade en uppgift på hemkunskapen (som jag redan hade haft) och det var att laga olika rätter och sedan bjuda sina föräldrar på maten.
Jag är inte direkt någon förälder men så snäll som Tess är så hade hon bjudit mig också :) Maten var super god!
Även fast jag var gäst så hjälpte jag till att diska allt efter maten, jag är så snäll (;

Men nu är jag äntligen hemma, och vad kan inte bli bättre än att titta på the Simpsons det första man gör? :D

Tjadå


Måndag, igen :/

Jaha, då var det måndag igen och fem hela dagar med bara skola.
Dagen började med att man vakande senare än planerat så jag fick stressa mig genom hela morgonen. Men jag hann i alla fall till skolan i tid.
Under dagen fick jag reda på att det är någon jävla städdag imorgon också,        jääätte roligt :/

Jag tycker så synd om Stoffe, någon jävla idiot har snott hans moppe.. Vilka sjuka människor det finns asså!

När jag kom hem var det första man fick höra: "Rebecca, kan du passa Linda när jag åker på träning med Denise?"
Jag orkar inte längre. Alltid är det någonting man ska göra, fuck va jobbiga föräldrar man kan ha.

Aja, nu ska jag bara ta det lungt, ska nog ut med Tess en stund snart också,
Ha det gott :)

Här igen

Jaha, då var man här igen. Lite senare än vad jag trodde men jag har haft så mycket den här veckan att jag inte har haft tid att skriva något.
Fyra prov har det blivit och inte nog med det så har den här veckan känts som ett helvete. Jag har varit som ett vandrande lik. Jag tycker synd om dem som har funnits i min omgivining.
Dem måste tyckt att jag har varit världens bitch.

Men men, ny helg och nya tag. Den här helgen är det bara vila som gäller. Får se om Tess har lust att göra något annars blir det bara sova och kanske plugga lite.
Nästa vecka är det dax för nästa nationella i matte och jag hoppas att det går bättre på det än vad det gjorde på torsdagens prov för det gick verkligen inte bra!


Ikväll blir det mys med familjen. Jag har ändå inget annat för mig så varför inte göra mamma glad genom att vara på bra humör och titta på tv med dem?

Ha det bra!
Kram

Hjälmargården

Heeeej :D
Idag jag Tess och 90 andra till hjälmargården.
Det ska bli jätte roligt. Jag har varit där förut men den här gången kommer det bli annorlunda :)
Dem har gjort om där också så nu finns det mer hus, det är därför det kommer så många.
Men ni får ha det bra allihopa, för det ska jag ha!
Vi ses på söndag (; <3

Rebecca och Tess

Slut på det sköna

Tjenare!

Ja nu är det slut på det sköna påsklovet som precis har varit. Imorgon är det skola igen och inte nog med det så har jag kanske no-prov imorgon. Ingen mjukstart här inte.
Idag har jag inte gjort något alls. Eller jo jag har varit med Jessica på dagen. Men sen på kvällen har jag bara varit hemma och suttit vid min bästa kompis datorn ;)
Ikväll ska jag ute med Tess på en kvällspromenad, som alltid :) jag saknar henne. Det var ett tag vi snackade eller var med varandra.

NU har jag äntligen färgat håret. Skönt att bli av med utväxten. Den var verkligen enormt ful haha. Men när jag ändå höll på att färga håret så hade syrran i lite slingar i håret också, sedan klippte hon mig. Det blev snyggt. En extreme makeover ;) Det är bra att ha en syster som är frisör. Man klipper sig gratis och hon vet vad som är inne och inte.

Ha det bra allihopa och hoppas att ni har haft ett jätte bra påsklov :) <3

RSS 2.0