Torsdag

Nu är det bara en dag kvar! jag längtar verkligen, ni kan inte föreställa er hur skönt det ska bli att komma bort från allt och bara ta det lungt på Gotland. Jag kan knappt föreställa mig hur skönt det ska bli. Jag längtar bara mer när jag tänker på det så nu ska jag skriva om något annat.
Så vad har jag gjort idag då? Jo, jag har varit med Tess och det var jätte roligt att träffa henne igen. Vi har inte träffat varandra på flera månader och det är alldeles för länge så nu har vi bestämt att när jag kommer hem från Gotland och hon från Öland så ska vi ses igen. Vi har i alla fall legat ute på hennes tomt och solat sen har vi tittat på American history x som alltid är lika bra. Efter det åkte jag hem och packade väskan. Sen har jag inte gjort så mycket. Jag har varit med Jessika en stund sen gick jag till pappa där jag är nu men mamma ringde nyss så jag ska tillbaka igen för att se på film med hela familjen. Jag ska försöka skriva något imorgon innan jag åker men om jag inte hinner så får alla ha det jätte bra så hörs vi när jag kommer tillbaka igen!
/Rebecca


Snart åker vi!

Äntligen fungerar datorn som den ska. På fredag åker jag, Jessika och "familjerna" till Gotland och det ska bli riktigt skönt att få komma ifrån Stockhom för ett tag. Jag ska bara ta det lungt i en hel vecka. Ja man får passa på att ta det lungt nu innan skolan börjar igen.
Idag har jag varit med Sanne i stan. Eller hon har klippt och jag har gått runt lite för mig själv men det har faktiskt varit riktigt härligt även fast det har varit jätte varmt. Det har nästan känts som om man har gått runt i en bastu. Men man ska inte klaga. Efter den lilla vistelsen i stan kom jag hem och var helt slut så jag vilade mig en stund sen har jag varit med Jessika resten av dagen. Nu ska jag titta på film; You, me and Dupree. Den verkar riktigt rolig så jag ska nog få mig ett och annat skratt innan jag somnar.
Bilderna från Kolmården kommer snart, jag lovar!
Godnatt   /Rebecca

Heldag på Kolmården

Idag åkte vi på en heldagstripp till Kolmården. Vi gick upp halv åtta och kom hem vid sex men vi fick se massa djur. Vi började med att åka in i safariparken, där såg vi älgar, rådjur, björnar, zebror, giraffer, strutsar, antiloper, lejon och många fler. När vi hade kommit ut ur safariparken som förresten tog en och en halv timme så gick vi in i den stora parken där resten av djuren fanns. Vi började med att äta lunch. Kycklingsallad bjöds det på och det var riktigt gott. Efter det fortsatte vi. Det fanns hur mycket djur som helst; tigrar, apor, sälar, grisar, kameler, noshörningar, snöleoparder, fåglar, jag kan fortsätta i en evighet. Delfinerna var fina också. Vi såg showen och den var helt okej. Lite kort men dom var verkligen duktiga. Det tråkiga var att vi inte kunde se hajarna och krokodilerna men annars har det varit en toppen dag. Jag har inga bilder på datorn just nu men jag lovar att lägga upp massa bilder när jag får dom.
Nu ska jag bara se klart saw 2 sen ska jag gå och sova så godnatt och sov gott   /Rebecca


Här spelar vi väldigt mycket

Jag har varit väldigt seg på att uppdatera jag vet så nu tänkte jag skriva om allt som har hänt dom senaste dagarna ( inte för att det är så mycket).
I tisdags träffade ja ju Elin och sen åkte vi och Jessika in till stan för att käka på donken. Det var längesen vi träffades alla tre så det var jätte roligt. Efter att vi hade tittat på Allsång hemma hos mig gick Elin hem så jag och Jessika gick ut till alla fyllon (våra föräldrar och alla grannar). Vi satt och pratade med dom en stund, spelade kubb och kastade frisbee.
Igår var jag med Jessika igen, vi spelade kort, kubb, frisbee och tittade på film. Jag har haft riktigt härliga dagar så tack så mycket till dom som var med.

Idag ska Hellsén och Lärnvåg/Lovå/Jensen försöka hitta ett band så att vi ska kunna titta på massa filmer från när vi har varit på semester tillsammans. Annars ska jag nog inte göra så mycket mer idag, jag ska bara ta det lungt och ladda inför morgondagen för då ska vi åka till Kolmården och titta på massa djur och det ska faktiskt bli riktigt kul. Jag ska ta massa kort som jag sen kan lägga in här.
Ha det bra så hörs vi snart   /Rebecca

Jag har saknat min vän

Idag träffade jag Elin, det känns som det var en evighet jag såg henne sist. Vi gick till donken och köpte milkshake. Vi satt där en stund och bara pratade lite. Vi berättade lite vad vi gjort dom senaste dagarna och bara pratade lite allmänt om livet.
Nu ska jag göra mig iordning för att sen åka in till stan och äta med Elin. Jag har märkt att något har fattats i mitt liv dom senaste dagarna och jag förstår nu att det var hon. Jag har verkligen saknat henne.


En helt underbar dag med syster

Den här dagen har varit underbar. Jag har fått spendera den med världens bästa syster och jag har inte kunnat önskat något mer. Det började med att Sanne åkte till körskolan så jag var ensam i några timmar på förmiddagen. När hon kom hem tog vi bussen till maxi för att handla lite till kvällen. Vi köpte hem glass, chips, dip, läsk ja you name it. När vi skulle åka hem fick vi vänta på bussen ett bra tag men hem kom vi.
När vi kom hem tittade vi på tv ett tag innan vi började med maten, räkmackor blev det idag och det var ritkgit gott. Efter det tog vi fram glassen och satte på en film. Vi tittade på Rockstar, en av mina favoritfilmer.
Nu ska vi ta fram chipsen och se om det går något på tvn och jag är säker på att kvällen kommer bli lika bra som resten av dagen har varit!                  /Rebecca








Från hopp till besvikelse

Från att ha varit så lycklig igår till att bli så ledsen och ensam idag. Jag blir så irriterad på mig själva varje gång jag får såna förhoppningar som sedan slutar med stor besvikelse. Jag får mig själv att tro att allt kommer bli bra, att saker och ting alltid blir som jag har planerat. Men så är det aldrig och det spelar ingen roll hur många gånger jag försöker få in det i mitt huvud för jag lär mig aldrig.
Jag sitter här ensam med hopp om att allt kommer lösa sig, jag hoppas att dom här dagarna faktiskt kommer bli så underbara som jag trodde igår, att jag och Sanne kommer kunna umgås med varandra på ett sätt som vi inte har gjort på länge. Jag hade trott att vi skulle kunna prata om allt som har hänt och att vi bara skulle umgås, som syskon. Men det är klart, varför ska jag få ha två underbara dagar med min syster? Vad har jag gjort som förtjänar det?
Jag lyckas alltid bli besviken eller ledsen men jag antar att jag inte förtjänar något annat...

Min omgivning, mitt liv

Min familj är den absolut bästa jag har. Jag skulle aldrig kunna önska mig en bättre mamma. Hon ställer alltid upp och kommer alltid med lösningar här i livet. Utan henne skulle jag aldrig klara mig. Min pappa är alltid den mannen som jag kommer känna mig som allra säkrast hos. I hans armar kan ingen skada mig. Min styvpappa är alltid så klok och han får en att känna sig betydelsefull på något sätt. Min styvmamma kommer också med lösningar och hon bryr sig verkligen om mig. Min syster Sanne, hon har alltid varit en förebild för mig och kommer nog alltid vara det. Henne har jag alltid sett upp till och jag har alltid velat vara som henne. Jag skulle aldrig i hela världen kunna önska mig någon annan än henne. Min bror är min kompis. Han och jag, jag och han liksom. Det är vi som slåss, det är vi retas och det är vi som har roligast tillsammans. Sen mina två andra systrar. Dom som jag vet ser upp till mig och jag försöker verkligen vara en bra förebild för dom. Jag älskar att kuna svara på frågor dom har om små saker och stora saker som livet.
Nu till mina vänner. Det är dom som alltid lyssnar på mina problem och det är dom som håller med mig även fast jag inte alltid har rätt. Dom är mina dagars början och slut. Det är dom som får mig att lysa upp och dom får mig att skratta. 
Uan dom hade jag aldrig blivit den människa jag är idag. Jag kommer säkert skaffa fler vänner men det är dom som jag alltid kommer komma ihåg och det är dom som alltid kommer ha den där specialla platsen i mitt hjärta.
Jag älskar er alla av hela mitt hjärta, även fast jag inte säger det allt för ofta så tror jag ändå att ni vet det.


Hot stuff

Nu har jag fått min nya mobil. Det är verkligen en Rebecca telefon, bra kamera, walkman, radio, liten och jätte fin. Jag har suttit med den hela dagen idag och hela tiden hittar jag nya saker. Det är så skönt att bli av med den gamla jag hade, jag hade verkligen tröttnat på den.

Nu ska jag nog fortsätta att läsa min bok som jag började på här om dagen. Den är så bra att jag inte kan sluta läsa den. Jag älskar att hitta böcker som inte går att sluta läsa, böcker som man verkligen fastnar för. På bara tre dagar har jag läst nästan två hundra sidor och jag är säker på att det inte kommer dröja så länge innan den är utläst.
Imorgon åker mamma, Rickard och Pontus till Åhus så jag och Sanne blir ensamma här hemma och det ska bli såå skönt. Vi kommer kunna göra lite vad vi vill. Jag längtar!

Hoppas alla får en underbar lördagskväll   /Rebecca

.

En vän är någon som vet allt om dig, men som ändå tycker om dig.

- Ulf Lundell

Lite ensamt

Jag ska snart upp till pappa för att lämna några filmer som dom ska ha med sig när dom åker till Bornholm, dom ska åka till den platsen där jag trivs som allra mest, den platsen som jag älskar mest på denna jord, och dom ska åka dit utan att änns ha frågat mig om jag vill följa med. Min egen familj har inte frågat om jag vill följa med. Istället för att fråga så åker dom med deras gemensamma barn. Jag och Sanne vet att vi inte tillhör deras familj på det sättet men att bara åka utan att änns fråga känns väldigt konstigt. Jag frågar mig hela tiden varför, varför frågade han inte? Är vi för dyra eller vill han inte ha med oss eller är det någon annan som inte vill ha med oss? Man känner sig ganska oönskad...
Jag ligger ensam i sängen här hemma och det är då jag börjar tänka, tänka på saker som jag inte borde tänka på.
Varför kan inte jag få känna mig lite extra älskad någon gång, lite mer speciel för någon eller lite mer behövd? Det kanske låter själviskt men saken är den att jag har alltid känt mig lite gömd bakom saker.
Jag vet att allt blev jätte rörigt nu, att vissa kanske inte förstår vad jag menar men det gör inget för det spelar ingen roll om ingen förstår, jag tror inte att det finns många som skulle kunna hjälpa mig i alla fall.
/Rebecca

Jag har varit i stan med Johanna

Jag har haft en jätte bra dag idag med underbara människor. Imorgon blir det samma sak och det ska bli hur kul som helst. Jag är så trött så jag orkar inte skriva allt jag har gjort men riktigt roligt har jag haft i alla fall. Nu ska jag gå ut och vara lite social med familjen sen ska jag sova, det blir inte alls sent ikväll eftersom jag ska upp tidigt imorgon.
Ha det bra   /Rebecca

Jag hatar regn!

Det dåliga vädret fick mig och Johanna att tänka om lite så våran heldag på stan blir imorgon istället.
Idag ska jag bara ta det lungt hela dagen. Jag ska titta på film eller bara ligga och lata mig i soffan tills ikväll då jag ska ta en riktigt powerwalk. Eller så ringer jag Jessika, vi kan alltid ligga och ta det lungt tillsammans!
Jag har egentligen ingenting att skriva om så det här inlägget blir väldigt kort.
Juste, jag kom på en sak. Min mobil fungerar inte längre så jag ska köpa en ny. Jag funderar på en Sony Ericsson W610i, en väldigt enkel mobil men som ändå är bra. Jag tror nog att det blir den.
Simma lungt så hörs vi senare   /Rebecca


Biomys

Jag kom precis hem från stan. Jag har varit på bio med Jessika. Vi såg sex and the city och den var riktigt bra. Man fick sig några skratt i alla fall.
Efteråt gick vi till donken och åt kvällsmat, eller kanske nattmat med tanke på att klockan var runt tolv när vi åt. Det var riktigt mysigt och väldigt roligt att få vara med Jessika, eller det är alltid roligt att vara med henne men idag kändes det extra kul. Vi har inte haft så kul som vi hade idag på ett tag och det är verkligen något jag har saknat.
Annars har jag inte gjort så mycket idag, när jag vaknade och hade ätit frukost städade jag hela mitt rum så nu är der fint och fräscht igen. Efter det låg jag bara i sängen och lyssnade på musik nästan hela dagen.
Nu ska jag bara se klart csi sen ska jag krypa ner i min nybäddade säng och sova. Imorgon blir det heldag med Johanna i stan. Jag längtar!
Godnatt och sov gott    /Rebecca



Come lets pray for the weekend babe

Jag är ledsen att jag inte har skrivit något om helgen men jag tänkte göra det nu i stället. Fredagen var som sagt helt underbar, det är det ända jag behöver säga.
I lördags åkte jag, Jessika och Elin in till stan för att äta middag. Mongolian barbeque blev det och det är nog en av mina favorit resturanger. Jessika var helt underbar som betalade min mat. Tack pysen! När vi var mätta och belåtna åkte vi hem och jag och Jessika fortsatte på fest i vretarna.
Idag har jag gjort så lite som möjligt eller vid fem åkte jag och Johanna till maxi för att se Brolle uppträda. Jag blev faktiskt lite besviken, jag har förväntat mig lite av en konsert men han sjöng bara fyra låtar sen hade han så bråttom så han försvann nästan på en gång. Lite tråkigt faktiskt. Efter det åkte vi hem till mig och bara tog det lungt tills Johanna gick hem och jag gjorde mig iordning för sängen. Nu ska jag snart gå och sova. Imorgon blir det storstädning för min del. Det kan behövas med tanke på att mitt rum ser ut som ett bombnedslag så därför ska jag gå och lägga mig hyffsat tidigt för att kunna gå upp vid tio imorgon.
Godnatt alihopa!    /Rebecca

Den här dagen gjorde min sommar!







Kvällspromenad

Kom precis hem från en liten kvällspromenad med Jessika. Vi gick runt i vretarna och även fast det var lite kyligt så var det väldigt mysigt. Det var ett tag sen vi gick ut sådär, bara gå ut och gå liksom. Jag saknar det faktiskt.
Annars har jag inte gjort mycket alls idag. Jag blev väckt runt elva av Sanne, lagom kul med tanke på att jag gick och la mig halv tre. Jag gick i alla fall upp och tog en dusch och efter det gick jag och la mig igen. Sen blev jag väckt av Sanne igen men eftersom hon hade bakat pannkakor till mig så gjorde det ingenting. Efter det gjorde jag mig i ordning för att gå till pappa där det blev middag. Nu ligger jag i sängen hos pappa och ska väl snart gå och sova, även fast jag inte alls är trött. Vi får se när jag somnar, jag kanske går ner och ser på tv en stund.
Men ha det bra och godnatt  /Rebecca

Lite bilder från kvällsrpmenaden. Jag har inge smink och jag ser väldigt sliten ut, men det får ni leva med!







RSS 2.0