Sömnlös natt

Sitter ensam hemma och det är faktiskt ganska skönt. Har varit hos farmor och farfar och det var faktiskt ganska mysigt att få komma bort från allt hemma. Men nu är jag tillbaka och borta bra men hemma bästa stämmer verkligen. Det var så skönt att få sova i min säng ävn fast jag bara fick göra det i några timmar. Jag skulle nämligen sova hos Elin. Så jag, Elin och Jessika skulle sova alla tre i Elins säng och den är inte den största. Vi trängde in oss i hennes säng i alla fall och tyckte det var ganska mysigt, tills Jessika och Elin somnade. Dom människorna tog upp hela sängen så där låg jag vaken i flera timmar tills klockan fem då jag drog hem för att få sova lite. Jag är ganska trött idag kan jag ju säga!


The heart never lies

If you wanna fight,
I'll stand right beside you,
The day that you fall,
I'll be right behind you,
To pick up the pieces,
If you don't believe me,
Then just look into my eyes,
Cause the heart never lies

Jumper

Såg Jumper idag med Pontus, Hampus och Rickard och den va lika bra som jag hade trott. Jag rekomenderar den verkligen, skit bra! :D

image82

Påsk

GLAD PÅSK ALLIHOPA!
image81

AAAAAAAH!

PETER JOHANSSON I SÅ SKA DET LÅTA!!!!!!!!

image80

Det närmar sig

Snart ska min blogg göras om, och självklart är det Jossan som ska göra det. Hon är verkligen jätte snäll som fixar det åt mig. Tack!

Idag har jag inte gjort någonting alls, bara tagit det lungt och det har varit hur skönt som helst. Imorgon är sista dagen innan påsklovet och det är efterlängtat. Jag ska bara sova, eller inte. Jag funderar på om jag ska pierca mig på påsklovet när studiebidraget kommer, men jag är fortfarande osäker om jag verkligen ska göra det.
På måndag ska jag och brorsan på bio, vi ska se Jumper som jag har velat se väldigt länge nu. Det ska bli kul, att hitta på något bara vi två, det händer inte allt för ofta.
Funderar på att åka och hälsa på farmor och farfar också. Dom har frågat mig så många gånger om jag inte kan komma och hälsa på och nu när jag har tid så kan jag ju göra det.

Nej nu ska jag se lite på tv sen ska jag gå och sova.
Godnatt  /Rebecca

Skola

Tjenare, sitter i skolan med Jennifer, har världens håltimme, suck! Men slutar ändå ganska tidigt idag.
Efter skolan drar jag och Jossi till stan. Det var faktiskt ett tag sen jag var där. Men eftersom jag inte har några pengar så blir det inget shoppande iallafall.
Snart är det påsklov och jag har nog inte längtat efter lov så mycket som jag gör nu. Det ska verkligen bli jätte skönt. 
Skriver lite mer när jag kommer hem, ha det bra
/Rebecca 

Myspace

Okej, nu härmar jag Jessika lite men jag måste säga att nu hänger jag på Myspace, bilddagboken är ju sämst nu och Myspace är skit bra, och bara för att jag härmade Jessika så ska ni få hennes adress till Myspace ;)

Myspace.com/rebjensen
Myspace.com/jessikahellsen

Ensamt

Ingen hemma, känns lite ensamt faktiskt. Eller ensam är jag egentligen inte, byggarbetara är fortfarande här, även fast dom skulle gått hem för en och en halv timme sen. Har faktiskt varit hemma hela dagen och bara legat och titta på tvn, skönt skönt, men imorgon måste jag till skolan igen, har nämligen ännu ett prov. Jag ska börja plugga lite till det provet snart. Ikväll blir det inte alls sent. Måste skärpa mig när det gäller att gå och lägga sig i normal tid. Det är inte så konstigt att jag försover mig hela tiden :/ Men nu ska jag iallafall gå och lägga mig i skaplig tid från och med idag!

Nu ska jag plugga lite naturkunskap, ha det bra
/Rebecca

Björn Gustafsson



HAHAHAHAHA!!! Han vet verkligen hur man underhåller, SÅ JÄVLA ROLIG!

Dirty Dancing



Dirty Dancing, den filmen alltså. Den absolut bästa film jag någonsin sett!

A feeling.

Jag lovade mig själv att jag inte skulle sjunka ännu längre ner men ändå lyckas jag göra det.
Let me tell you about hard work, ja ni anar inte hur mycket jag försöker, hur mycket jag jobbar på det och ni kan inte ana hur länge jag har jobbat på det. Från att det startade för första gången, det är väldigt längesen. När man har levt med det så länge så tröttnar man på det. Det är som en sjukdom som vägrar försvinna.

/Rebecca


PETER JOHANSSON!

Det är helt sjukt hur en människa kan vara så bra som han är!

image79

Fredag

Jag försov mig imorse, inte alls bra. Men sen bestämde jag mig för att vara hemma idag och bara gå till provet. Då får jag lite tid innan till att plugga vilket jag inte alls har gjort. Jag skulle gjort det igår kväll men det blev inte av.
Nu sitter jag här i min säng och det går inte att tänka! Dom där jävla byggarbetarna håller på att borra sönder hela vårat badrumsgolv så att det ekar i öronen. Jag håller på att bli galen. KAN DOM FÖRIHELVETE INTE VARA LITE TYSTARE?! Det är i och för sig inte deras fel, dom gör ju bara sitt jobb men det är ändå dom jag blir irriterade på.
Ja nu tystnade dom. Skönt! Ikväll ska jag hem till Elin, det var ett tag sen vi alla tre sågs känns det som. Jaja, idag blir det nog jätte trevligt.

Nu ska jag fortsätta läsa geografi boken.
Ha en bra fredag /Rebecca

Prov och läxor konstant!

Jag håller seriöst på att plugga ihjäl mig. Det är därför jag inte har skrivit på ett tag, jag har verkligen inte tid.
Idag skulle min historiauppsats vara klar, imorgon har jag prov i samhällskunskap, på fredag har jag geografiprov, på måndag ska min svenska bok vara utläst, på tisdag har jag naturkunskapsprov och nästa fredag ska mitt musikarbete vara klart. Jag är helt sjukt stressad och jag har inte tid med något annat än alla jävla skolböcker. Jag är så trött på att plugga just nu.  
image78

Jaja, efter den här veckan lovar jag att skriva mer i bloggen!

Ha det bra och godnatt /Rebecca

Always

This romeo is bleeding
But you can't see his blood
It's nothing but some feelings
That this old dog kicked up

It's been raining since you left me
Now I'm drowning in the flood
You see I've always been a fighter
But without you I give up

Now I can't sing a love song
Like the way it's meant to be
Well, I guess I'm not that good anymore
But baby, that's just me

And I will love you, baby - Always
And I'll be there forever and a day - Always
I'll be there till the stars don't shine
Till the heavens burst and
The words don't rhyme
And I know when I die, you'll be on my mind
And I'll love you - Always

Nicole Richie och Joel Madden


Världens sötaste par, och kolla bebisen, minst lika söt hon!

image77


 


TESTA TESTA!

http://www.quizyourprofile.com/guessyournumber.swf

Super glad

Sitter här i sängen. Elin och Jessika är här och dom är helt insatta i guitar hero. Lite kul och se deras miner när dom spelar!
Hade prov och redovisning idag och det gick ganska bra. Nästa vecka har jag två jätte svåra prov och en inlämning. Känns som att helgen kommer spenderas med skolböcker i knät. Men hos mig är det väldigt mycket prat men lite verkstad. Det kommer sluta med att jag kommer plugga ihjäl mig nästa vecka. Men det gör inget för just nu är jag jätte glad. Jag vet inte varför men jag tror att det är Elin och Jessika som gör mig så glad. Skulle aldrig orka något utan dom. Ni gör min dag tjejer!

Nej nu ska jag snart ta över gitarren och visa hur det går till när ett proffs kör ;D
/Rebecca

Another hero


Helt okej tisdag

Okej, Jessika gnäller över att jag bloggar för lite så nu får jag skärpa mig!
Började dagen med att försova mig. Vaknade 10 över 7 och jag skulle gå hemifrån halv 8. Inte så jätte bra. Men jag hade lite tur iallafall. Jossis mamma var hemma så hon kunde rädda mig från att komma försent till historian som jag skulle redovisat på, men det blev inte så, jag får några dagar till på mig att öva.

Efter skolan åkte jag, Jessika och Elin och solade och det var verkligen riktigt skönt. Efter åkte vi hem och åt sen gick vi till mig för att plugga, jag har nämligen ekonomiprov på torsdag som jag måste plugga till. Men ja, det blev inte så mycket pluggande, mer guitar hero! Men det är ju faktiskt helt sjukt roligt!
Nu ligger jag här och kollar lite på tvn. Jag ska inte till skolan imorgon för jag behöver en dag hemma så jag kan plugga massor. Det kommer bli skönt.

Tänkte berätta för er om hur våran lägenhet ser ut för tillfället. Det hängder plast i hela lägenheten, det är dammigt överallt oc det är iskallt. Det är så att dom ska göra om våra badrum här så 7 varje morgon kommer det massa killar och börjar borra så att det låter som om hela huset ska rasa och dom går inte förrän 5! Såhär ska vi ha i två månader, jag kan lova er att efter en månad kommer jag inte bo hemma.

/Rebecca

Söndag

Ligger nu i sängen efter en ganska tråkig men ändå skön dag. Kollar på någon film på trean som är hyffsat bra, orkar inget annat just nu. Blev nämligen väckt av en liten hund tre - fyra gånger i natt. Verkligen jätte kul, sen är det skola imorgon också och jag har verkligen ingen lust. Inte nog med det, imorgon börjar dom göra om vårat badrum och våran toalett. Klockan sju kommer dom hit och dom går inte förrän fem! Hoppas det kommer några snyggingar och bygger om. Jag menar, kul att ha massa gamla gubbar gående i lägenheten hela dagen. Nej det måste finnas några snyggingar ;)

Nej nu ska jag fortsätta kolla på filmen sen ska jag gå och sova,
önska mig lycka till att komma upp imorgon bitti /Rebecca

RSS 2.0