Quiet in my town

Grief is like the ocean, it's deep and dark and bigger than all of us.
And pain is like a thief in the night. Quiet. Persistent. Unfair.
Diminished by time and faith and love.

The day after today

Imorgon blir det mys med världens underbaraste tjejer!

Love it!

Låg och tittade på The mighty ducks 3 igår. Åh vad jag älskar dom filmerna!

Sitter i skolan!

Usch vilken jobbig skoldag jag har haft idag och den är fortfarande inte slut. Började med nationellt prov i engelska, fortsatte med matte och idrott, verkligen inte mina favoritämnen! Sedan blev det ekonomi i en timme och 40 minuter och nu sitter jag här och har webbdesign. Boooring! Vid fyra tänkte jag dra härifrån, då har jag i alla fall varit här hela dagen. Jossi och Emma sitter här och gör mig sällskap vilket är skönt, så jag antar att det kunde vara värre...
Nu ska jag sätta igång med projekt arbetet. Vi hörs när jag kommer hem. Puss!

I like!










Oh happy day

Det blev en heldag med Jessika idag. Det började med en promenad i solen, riktigt härligt var det. Sen bestämde vi oss för att ta bussen till Heron för att gå på bio. Vi såg 17 again, ni vet den där filmen jag skrev att jag ville se förut och den var faktiskt lika bra som jag trodde. Efter det åkte vi hem och åt middag på pizzerian och efter det gick jag hem och duschade och nu sitter jag här. Jag ska snart titta på wipeout och sen blir det att plugga hela natten.
Hur som helst har jag haft världens mysigaste dag. Tack för det bruden!




By lying to myself I am true to you.


20.00

Hammarby - IFK Göteborg

Takin back my love


If I hang myself in the christmas tree, will you be missing me?

I got my unspoken fear 
It eats away my senses and my humanity 
I carry all my secrets every night down to the river
And I try so hard to drown them

I need to find the place where light shines on my reflection
A place where I can stand upon my own
Not down on my knees



No life...

Ikväll blir det mycket tv:
Nu - One tree hill
19.00 - Gossip girl
20.00 - Roomservice
21.00 - Grey's anatomy
22.00 - Fråga Olle


Lady don't you fall back down again.


SÖDER BRÖDER GLÖDER

DET ÄR SÅ JÄKLA SPÄNNANDE!!

Just idag är jag stark

Hello you all!
Klockan är bara sju och jag har redan hunnit vara i skolan, ätit på donken, haft utvecklingssamtal, spelat fifa med Pontus och bakat muffins. Oh, ni ska bara se mina muffins. Jag har gjort två sorter; en med dumle både i och på muffinsen och en med blåbär i, massor med blåbär. Dom är jäkligt goda, jag lovar.
Nu sitter jag och Pontus i mitt rum, delar på en flaska cola och tittar på Simpsons. Ibland är livet bra härligt.
Ikväll är det dessutom derby, Bajen - Djurgården. Då jag varken kan vara där eller se matchen på tv så är det radion som får hålla mig uppdaterad. Det kommer bli grymt!

xoxo /R


Söndagsparty med Filip och Fredrik


Och ja, jag tycker dom är snygga!!

While I'm still strong.

Nu ska jag iväg för att se bror min äga på fotbollsplan. Vi hörs efter matchen!

Made a deal with a man at the crossroads who knew where to find you.



It's a sunny day

Ja då har man fått jobb i sommar också. ÅH vad glad jag är. Jag hade ju verkligen gått runt och oroat mig över jobb och pengar och allt sånt i sommar men nu har det ju löst sig. Jag ska jobba med trädgårdsarbete i Grödinge och bara det är ju underbart. Då får man jobba ute och kan få lite färg. Nu känns allt verkligen über bra!

Det är fredag idag!! Det är så himla skönt med helg. Idag blir det bara att ta det lungt här hemma. Jag ska sätta mig på balkongen en stund nu också. Det är ju blå himmel och sol så man får ju passa på. Ikväll är det förövrigt talang och så ska det låta så det blir troligtvis en mysig hemmakväll med familjen.

Gud vad sugen jag är på jordgubbar. Det skulle ju vara grymt gott med jordgubbar och vaniljglass nu. Det blir nog en tur till maxi för att köpa lite till ikväll.
Vi hörs lite senare. Puss!

HOT HOT HOT


Skoltrött?

Jag borde plugga som en dåre just nu. Jag har prov imorgon och mina böcker ligger faktiskt här bredvid mig men jag är inte alls på humör för att i huvudtaget öppna böckerna. Jag ska försöka hitta på något roligt att göra en stund och sen se om jag känner för att plugga lite senare.
Imorgon är det fredag, sköönt! Jag ska bara ta det lungt i helgen, göra så lite som möjligt. På söndag blir det i och för sig en massa pluggande men annars är jag väldigt ledig.
Imorgon har förresten en film som jag vill se premiär. 17 again heter den och nej jag vill inte se den bara för att Zac Efron är med i den utan jag tycker att den verkar rolig. Men det spelar ingen roll för pengarna räcker inte till någon bio den här månaden ändå så det får bli i maj någon gång. Någon som har lust att se den med mig kanske?

Är det någon som för övrigt har fått svar av botkyrka kommun angående jobb i sommar? Man skulle ju fått svar igår men jag har i alla fall inte fått något...

Nej nu ska jag roa mig med något.
Ja juste, ni måste bara kolla in den här videon, jag döööör av skratt!!

Some quality time with my father

Hej på er!
Jag sitter just nu hemma hos pappa. Jag har ätit middag här men nu ser jag att klockan redan är sju så jag ska nog gå hem snart.
Pappa har för övrigt hjälpt mig med en skoluppgift. Jag skulle "köpa" en bil och var då tvungen att kolla försäkringar, skatt, bensin och ja you name it så han har suttit och ringt runt till försäkringsbolaget och massa andra saker åt mig. Han är guld värd min pappa. Vi har dessutom suttit och pratat om en eventuell fisketur någonstans med Johanna och hennes pappa. Det var snack om att vi skulle ta en sån resa förra sommaren men det rann ut i sanden så nu ska jag verkligen försöka se till att resan blir av.
Nej nu blir det att sätta sig i soffan en stund och sen börja röra mig hemåt. Skolan börjar åtta imorgon men pappa har lovat att skjutsa mig så innan halv sju imorgonbitti är jag inte uppe.
Vi hörs imorgon! Ta hand om er.

Too cool for school!

Äntligen hemma! Jag gick hemifrån halv åtta imorse och kommer hem nu. Det är ju helt galet. Försöker dom döda oss ungdomar?!
Jaja, nu är jag i alla fall hemma. Jag hade tänkt värma några köttbullar från i lördags, jag håller på att svälta ihjäl här. Fiskgryta till lunch är ingen höjdare och självklart lämnade jag plånboken hemma just idag. Klantigt, jag visste ju att det var fisk idag.
Nu är förresten designen omgjord igen, ja jag vet att jag gör om den hela tiden men jag tycker faktiskt om den jag har nu, men vi får väl se hur länge den får vara kvar, det beror väl kanske på er också, om ni tycker om den alltså.
Vet ni vad det jobbiga med skolan är? Okej jag kan sitta här och rabbla upp en jädra massa saker som är jobbigt med skolan men det finns en sak som nog är det jobbigaste, och det är att man aldrig kan slappna av när man kommer hem. Man har alltid något som ska göras; läxor, plugga till prov, hemuppgifter. Tänk hur skönt det skulle vara att bara lägga sig på sängen, sätta på en film och ta det lungt resten av eftermiddagen/kvällen. Men nej nej, varför skulle vi ungdomar få ha det så skönt?
Nej nu ska jag sluta skriva, pluggandet kallar.
Simma lungt vänner!


Hallelujah baby

I need another point of view
Someplace I've never seen
Keepin' my eyes wide open
Goin' where I've never been
So take me to the highway
Take me far from here.

Påskafton

Jag kom precis in från en promenad i solen med Pontus och Moa. Hur mysigt som helst var det. Vädret kunde ju nästan inte blivit bättre än vad det är idag. Det är underbart! Mamma har lovat mig ett påskägg också. Hon tycker att jag börjar bli lite för gammal för det men hallå, när blir man för gammal för påskägg? - ALDRIG skulle jag vilja säga.
Nu ska jag få med mig Pontus ut på balkongen och spela kort. Vi hörs senare. Puss och Kram!






GLAD PÅSK PÅ ER!

Ät godis tills ni spyr!


Det är grymt!


Jag byter ut rubriken.


Fast jag inte sett dig på så länge tänker jag på dig ibland.


What about my broken heart?

Nu blir det middag. PIZZA PIZZA PIZZA!

Du ser andra halvan av solen när den sjunker i väst
Jag sitter ensam här och undrar var vi hamnar härnäst
Med dig på andra sidan jorden får jag tid till ingenting
Medan natten fäller blå, kalla skuggor häromkring


In the Ghetto


Just let me have my coffee before you take away the day.


I just love this break up!


Från filmen Closer

Jag har underbara vänner!



Holy fucking shit!


Har man vuxit upp med Gyllene Tider eller?

På sommrarna var det alltid Gyllene Tider som spelades så varje gång jag hör dom får jag riktig nostalgi feeling.
Det är något speciellt med Gyllene Tider, det känner man verkligen. 

En väldigt bra start på lovet









Walk in the sun

Nu ska jag snart ner till centrum för att ta en fika med Johanna ute i solen. Riktigt mysigt ska det bli. Det är så skönt på våren då man kan strunta i sminket, ta på sig en tröja, leggins, en kofta och bara gå ut. Ta promenader i solen med en glass i handen och bara njuta. Det här påsklovet kommer verkligen bli underbart. Det är jag säker på.

Eddie Vedder

Jag har precis tittat klart på Boot camp. Bra film. Snygg skådespelare.

A suffering soul on the way to the kingdom of heaven

Jag har haft en jätte mysig helg med underbara vänner, familj, fotboll, shopping och god mat.

(öl är ett måste till fotbollen!)




I've traveled around, I've been all over this world






Fick syn på svalorna, dom kunde lova vackert väder.

Hallo allihopa!
Nu har jag vaknat och ätit frukost och snart ska jag in i duschen för att sedan åka till Kungens kurva med mamma. Jag ska se om jag hittar några skor, mina converse börjar bli riktigt slitna nu.
Men hallå, har ni kollat ut idag? Vädret är ju helt underbart. Solen lyser och för första gången i år tar jag med mig mina solglasögon ut. Det är helt sjukt hur underbart det känns nu när våren verkligen är här. Jag var inne och tittade på SMHI och det ska vara fint väder ända till onsdag. Hur bra är inte det?!
Nu ska jag in i duschen så att vi kommer iväg någon gång.
Räkna med att jag kommer vara ute mycket idag, och en glass ska jag köpa också, bara för att få ännu mer sommarfeeling!
Ha det bra nu i det fina vädret.  /R


Här får ni en riktig sommarlåt

Nu lever våren

Nu blir det myspys med familjen.
See ya! /R

Dance with me before you die.

Good day mate!
Nu har jag precis vaknat. Jag är ledig idag så det blir väldigt lungt här hemma. Jag ska snart hoppa in i duschen sen ska jag sätta på någon mysig film och bara ta det lungt. Jag ska plugga lite svenska också men det hinner jag med efter filmen. Vid halv fyra ska jag upp till pappa för att passa Denise och Linda så ni kommer troligtvis inte höra något mer från mig idag.

För övrigt träffade jag Rasmus, Jessica och Bim igår. Riktigt kul att få snacka med dom, om livet och den gamla goda tiden. På lovet blir det att dra ihop hela gänget och hitta på något skoj. Det var ju så längesen sist.

Nej duschen var det va. Vi hörs imorgon igen.  /R.

This little light of mine, I'm gonna let it shine.

JAG ÄLSKAR VÄDRET!!!

RSS 2.0