.

I'm gonna be here for you baby
I'll be a man of my word
Speak the language in a voice that you have never heard
I wanna sleep with you forever
And I wanna die in your arms
In a cabin by a meadow where the wild bees swarm

And I'm gonna love you like nobody loves you
And I'll earn your trust making memories of us

Helg snart!

Det är snart helg igen :) Känns som om det var helg igår. Men men, det är inte bara i hockey som det går fort. I helgen har jag faktiskt inget planerat. Funderar om jag ska gå upp till pappa på fredag och käka middag. Har ingen lust att vara där hela helgen. Imorgon kommer studiebidraget som jag har väntat på i ungefär en månad så på fredag ska jag inte till stan, jaja jag är ju som jag är, kan inte behålla pengarna i mer än en vecka.
Imorgon är det sen dag i skolan. Slutar runt halv 5 sen ska jag hem så jag är väl inte hemma förän 5. Dom dagarna är inte roliga alls. Antar att jag kommer vara hyffsat trött imorgon.
Läxor har jag tills imorgon också och jag har inte tränat alls. Känns inte alls så bra. Jag får väl träna lite nu innan jag ska sova.

Godnatt /Rebecca


Söndag

Idag har jag varit på ikea med mamsen. Det var vi och alla andra människor i Stockholm där. Fick i alla fall massa saker av mamma och köpte lite själv till mitt nya rum. Det är fortfarande kaos i rummet men jag behöver inte dela med min bror längre och det är grymt skönt. Längtat efter att få ett eget rum. Vi tittade också på min nya bäddfåtölj! Ja det är verkligen en bäddfåtölj och skön är den också.
Kom hem och la mig i sängen med datorn och tvn på, det var riktigt nice att få slappna av lite. Ibland är det verkligen skönt att inte göra något alls, bara ta det lungt. Och ingen skola imorgon eftersom vi har studiedag så jag hade ingen ångest över att jag inte hade pluggat heller för det kan jag göra imorgon! Det ska bli så skönt att sova länge och veta att alla andra ska upp tidigt till skolan haha!
Ska snart sova ändå, ska kolla lite på tv först tror jag. Det kanske går någon bra film nu som man kan se :)

ha det bra och godnatt/Rebecca


Myskväll med Johanna

Hade en riktigt mysig och rolig kväll med Johanna igår. Hade inte träffat henne på riktigt länge och det var verkligen på tiden att vi gjorde något. Mötte upp henne och sen gick vi till donken och åt glass. Vi satt där i säkert två timmar och bara pratade och hade hur kul som helst. Sen gick vi hem till henne och tittade på 1408. En grymt bra film. Höll på dö i varje hoppatill scen och eftersom jag var så rädd var jag tvungen att prata hela tiden, typiskt mig haha.
Efter filmen låg vi och pratade och skrattade lite till tills vi var så trötta. Somnade utan att stänga av tvn och med huvuden vid fotändan.
Tack Johanna för en sjukt rolig kväll. Det måste vi göra om snart! <3


Heath Ledger

Kan inte sluta tänka på det. Jag tycker att det är så hemskt. Hade aldrig trott att just han skulle dö. Han såg alltid så glad och positiv ut. Jag blev verkligen chockad när jag hörde det. Jag tycker också synd om hans 2 åriga dottar som han har lämnat kvar. Hon förstår ingenting, det ändå hon gör är att sakna sin far som aldrig mer kommer komma tillbaka till henne. Tänk er känslan att förlora sin far, det skulle jag aldrig klara av. 

Nu finns inget annat att säga än Vila i frid Heath Ledger.


Fan Sverige!

Hela matchen satt man och hoppades att det åtminstånde skulle bli oagjort så att dom skulle gå vidare till semi men det hjälpte inte. Sverige har tydligen haft tillräckligt med tur. Fan va arg jag är. Jag som tycker att det är så kul att titta på Sverige när dom spelar handboll (och fram för allt Marcus Ahlm ;)) men nu är det slut med det. Jävligt tråkigt!

image66
Var tvungen att sätta in en bild på Marcus Ahlm, han är ju grymt snygg!

Precious pain

Everybody's got a hunger
No matter where they are
Everybody clings to their own fear
Everybody hides some scar

Precious pain
Empty and cold but it keeps me alive
I gave it my soul so that I could survive
Keeping me safe in these chains
Precious pain

Hata henne

Jag försöker ju tänka positivt men varför går det inte?! Jag hatar dom här tankarna, varför dyker dom då upp i mitt huvud hela tiden? Det är som ett virus som lever på dom positiva tankarna. Jag hatar det, jag hatar mig själv och allt jag gör. Varför kan jag inte bara vara lika underbar som alla andra, jag vill ju vara det. Fan! Okej, jag är värdelös, dum i huvudet, jag fattar men kan ni inte låta bli att påpeka det hela tiden?


!

well, maybe there's a god above
but all i've ever learned from love
was how to shoot somebody who outdrew you
it's not a cry that you hear at night
it's not somebody who's seen the light
it's a cold and it's a broken
hallelujah

Man vet inte hur snabbt det går innan någon försvinner i ens liv. Det kan gå på en sekund eller så kan det ta flera år. Jag menar, en människa kan ha dött innan han har dött på riktigt. Jag har haft tur. Jag har inte haft många nära mig som har dött än. Vi ska alla dö någon gång och det är det som är så hemskt. Jag vill aldrig lämna mina närmaste men sån är verkligheten. Folk dör varje dag och ibland är det naturen och ibland är det en eller flera personer som tagit ett liv. Jag vill använda den tid jag har med dom jag älskar på bästa möjliga sett men det är inte alltid så lätt. Alltid efter att någon har dött tänker man "varför kunde jag inte spendera mer tid med henne/honom". Men varför kan man inte vara glad åt dom gångerna man väl var med personen. Komma ihåg dom underbara minnena och hoppas på att man möts igen. Så vill jag att folk ska tänka om mig när jag dör. Jag vill inte att folk ska sörja mig. Jag vill att folk ska tänka på alla minnen med mig och när jag dör så är jag säker på att jag kommer träffa människor som dött innan och folk som dör efter mig.


sjukling

Ja då har man blivit sjuk som alla andra då. Jag som trodde att jag skulle klara mig utan att bli sjuk men nej nej. Har varit hemma idag och blir antagligen hemma imorgon också eftersom febern vägrar att försvinna. Inte alls kul.
Syrran är också hemma så vi har bara suttit i soffan och tagit det lungt.
Jaja, hoppas att det blir bättre tills på torsdag för jag skulle verkligen behöva gå till skolan då.


(observera att jag är dödssjuk på bilden ;))

Ha det bra/Rebecca

every single one

And it hurts with every heartbeat...

image62

Someday

Someday you´re gonna find out that you´re a survivor, and also a warrior


Helg helg

Ikväll ska man till Andrija och umgås med lite vänner, det blir säkert roligt!

Igår var jag hos Bim och spela guitar hero och det var skit kul. Vi ägde så jävla mycket hahaha!


image58

Torsdag

Ja då var det snart fredag igen :) Längtar grymt mycket till helgen, varför vet jag inte men jag får en känsla av att den här helgen kommer bli kul :D

Idag har jag inte gjort mycket alls. Kom hem vid två sen efter det har jag bara suttit vid datorn hela dagen. Har precis ätit goda pannkakor till middag som syrran hade gjort.

Nu ska jag ut och mysa lite med Jessika :)

Ha det bra /Rebecca

...

Ibland känner man sig verkligen ivägen och folk bara vill att man ska försvinna, den känslan är grymt jobbig...

Äntligen

Ja då var det bestämt då, jag ska äntligen pierca mig :D Det blir i tungan!

image57

Duger inte jag?

Jag undrar varför alla tror att jag är som min syster. Jag är inte som henne och jag kommer nog aldrig bli det heller. Jag menar inte att jag inte tycker om hur min syster ser ut eller hur hon är. Hon är jätte fin och allt man kan önska som syster; hjälpsam, förstående, lojal, snäll ja you name it. Men jag är inte som hon. Vi är alldeles för olika hon och jag på många olika sätt. Vi har olika värderingar när det gäller vissa saker och vi har olika åsikter, vi ser olika ut. Ibland känns det som om folk vill att jag ska vara som hon. Det känns faktiskt lite jobbigt och jag får en känsla av att jag inte duger, att jag inte är tillräckligt "fin" om man kan kalla det så.
Är jag inte bra som jag är? Ja dom tankarna finns i mitt huvud ganska ofta. Men saken är att jag inte vill vara som min syster. Jag vill vara mig själv och ingen annan. Kan inte männsikor acceptera det så är det inte mig det är fel på utan dom.

/Rebecca

In Flames - reflect the storm


Jag verkligen älskar den här låten. Lyssnar på den flera gånger om dagen. GRYM!

/Rebecca

Snygging

Ja då har skolan börjat igen. Jag har redan hunnit med en redovisning och ett läxförhör dom här två dagarna som gått.
Idag följde jag med Sanne när hon skulle fylla i sin tatuering och han som tatuerade henne var grymt snygg. Dom som känner mig vet att jag tycker att tatueringar på armarna är så jävla sexigt och han hade massa på armarna. RAWR!

Jag vill bara säga en sak; BIM ERIKSSON ÄR HELT UNDERBAR!
Hon är alltid så sjukt snäll och hon finns alltid där. Jag kommer aldrig släppa dig Bim. Jag har inte riktigt förstått det förut men nu vet jag att du betyder så mycket och det kommer du alltid göra.
Jag älskar dig

/Rebecca

Lars Winnerbäck - Kom Änglar (Lisa Ekdahl)


Snart skola

Ja då börjar skolan då. Något jag verkligen inte längtar efter. Jag vill gå och lägga mig sent och gå upp sent, inte ha några krav och inte alls vara stressad. Bara vara hemma eller med vänner och bara ta det lungt. När man tänker så hatar man skolan mer än något annat.
Men men, jag har ju bara drygt tre år kvar.

Idag har jag inte gjort något alls speciellt. Gick iväg med Sanne till tumba köpcenter för att handla godis, gott gott :) sen gick jag till Jessika och spelade spel, som jag vann förresten (med hjälp av fusk :p).
Nu sitter jag i sängen och kollar på Miami ink och bara tar det lungt. Imorgon måste jag ställa klockan för att vänja mig vid att gå upp lite tidigare så att jag inte försover mig på tisdag!

Ha en bra kväll/Rebecca

Tidig promenad

Blev väckt 10 idag! Så tidigt har jag inte gått upp på ett tag och det märks. Jag orkade knappt gå ur sängen och inte nog med det så hade jag lovat min syster att gå ut och gå. Så det var bara att pallra sig upp och klä på sig bekväma kläder och sen gå ut i kylan. Halvsov hela vägen som vi gick men när jag väl var hemma kändes det skönt. Jag har bara suttit hemma dom senaste dagarna så frisk luft var precis vad jag behövde.
Tog en lång och skön dusch, riktigt skönt det med.

Ikväll ska jag till far min, vilket kanske inte är någon favorit men jag får hålla humöret uppe. Jag ska ju hem imorgon igen så det är inte hela världen att bara gå upp och umgås med dom lite. Det händer inte allt för ofta.
/Rebecca


Supersugen

På hela dagen gjorde jag absolut ingenting så det bestämdes att hela familjen skulle gå på bio på kvällen för att ha lite kul efter den långtråkiga dagen men så blev det inte. När jag hade tänkt efter lite bestämde jag mig istället för att följa med Stoffe och Andrija på bio men inte heller så blev det. Det slutade med att jag, Stoffe och Andrija gick hem till Bim och kollade på supersugen. Jätte mysigt och sjukt rolig film :D

/Rebecca

In Flames - Crawl through knives


Nyår

Igår vad det nyår då och det var skit kul!
Först kom Jessica, Stoffe, Felix, Andrija och Bim hem till mig sen gick vi hem till Jocke.
Träffade många trevliga människor och jätte kul. Blev lite dragen men jag var inte direkt den ända som var det, haha Stoffe somnade på toaletten med allt möjligt ritat i ansiktet! Han mår nog lite sådär idag skulle jag tro.
Kom hem runt fyra och kom i säng vid halv fem.
Sov hyffsat länge idag, skönt!
Idag har jag inte gjort någonting alls. Ja nästan alla i familjen har varit lite bakis så det är ingen som har orkat riktigt, men det har varit skönt. Man kan behöva såna dagar som den här :)

/Rebecca


RSS 2.0