Det är HALLOWEEN gott folk


Kärlek till en film

Idag har jag varit med Jessika. Vi har sett på film och ätit väldigt mycket onyttigt. Jag tänker inte berätta hur mycket vi åt för då skulle ni verkligen få en chock. Vi hade i alla fall jätte roligt och det var ju ett tag sen vi umgicks bara vi två så det var kul att få lite tid tillsammans med massa skratt.
Jag ligger i sängen och tittar på vänner, definitivt en av mina favoritserier. Det finns inte en enda person i serien som jag inte älskar, och alla skämten skrattar man ju hur länge som helst åt.

Jag hörde en låt på lugna favoriter idag och det fick mig att tänka på en film som jag alltid såg när jag var liten; Rädda Willy. Jag kunde se den flera gånger om dagen utan att tröttna. Men nu var det flera år sedan jag såg den och jag försökte leta fram den idag men jag hittade den inte. Jag hade verkligen velat sen den. Jag får leta lite till imorgon, hoppas att jag hittar den.
Det är ju i och för sig inte bara filmen som är bra, låten är ju helt underbar också.
Vi hörs imorgon  /R


Just one

At this moment,there are 6,470,818,671 people in the world.
Some are running scared.
Some are coming home.
Some tell lies to make it through the day.
Others are just now facing the truth.
Some are evil men, at war with good.
Some are good, struggling with evil.
6 billion people in the world, 6 billion souls.
And sometimes all you need is one.

Kan det inte sakta ner lite?

Sitter just nu hos Johanna. Hon är i duschen så jag tänkte att jag kunde skriva ett inlägg. Kvällen igår var väldigt lugn och skön. Jag och Johanna satt och tittade på tv och åt popcorn hela kvällen. Morgonen har varit minst lika lugn den och det är så himla skönt. Jag njuter av varje minut. Men det är redan onsdag vilket betder att halv lovet redan har gått. Det går verkligen alldeles för snabbt.
Nu ska jag börja packa ihop mina saker, jag ska nämligen hem till pappa sen för att vara barnvakt åt mina systrar.
Jag är dessutom väldigt sugen på godis så jag stannar nog vid affären och köper med mig något hem dit. 
Hoppas ni får en bra dag  /R
 

I wanna get lost in your rock and roll

And when my mind is free
You know a melody can move me
And when I'm feelin' blue
The guitar's comin' through to soothe me
Thanks for the joy that you've given me
I want you to know I believe in your song
Rhythm and rhyme and harmony
You help me along makin' me strong


The best brother ever

Idag drog jag med mig Pontus ner till centrum för att ta en fika på Bistron. Jag älskar när bara vi två är hemma, som till exempel på loven för det är då jag verkligen får umgås med honom. Han är ju trotsallt världens bästa bror och en helt underbar person. Vi satt i alla fall där på fiket och pratade en stund. Sen gick vi in på ica och köpte chips med oss hem. När vi kom hem satte vi på en film och åt massa chips och bara hade det roligt. Gud vad jag älskar att umgås med min honom.


En dag på stan med Johanna

Idag har jag haft en underbar dag på stan med Johanna. Vi åkte in så att vi var i stan vid halv elva sedan började shoppandet. Vi sprang runt i affärer tills fötterna värkte.
På hemvägen stannade vi på ica och köpte bullar med oss hem. När vi kom hem till mig fikade vi innan vi provade alla saker vi hade köpt.
Jag hade i alla fall jätte roligt och hjälp vad jag har skrattat idag.

Johanna gick precis hem så nu sitter ja här ensam i sängen. Jag är jätte hungrig så jag hoppas att mamma kommer hem snart.
Imorgon blir det lungt här hemma. Jag ska sova länge men samtidigt försöka plugga lite. Nej jag är inte ledig bara för att jag har lov. Jag har nämligen prov varenda vecka efter lovet ända till julen. Jag får panik bara jag tänker på det.
Simma lungt  /R

Det blev verkligen lyckat

Jag hade en helt underbar födelsedag igår och det var tack vare alla mina tjejer. Vi åt gott och hade det hur mysigt som helst. Jag fick jätte bra presenter och allt var perfekt. Tack för igår, ni anar inte vad det betydde för mig att ni ville fira min födelsedag tillsammans med mig.
Vi tog självklart massa bilder men dom kommer senare.

Söndagen har spenderats med Johanna. Vi låg bara och tog det lungt i sängen hela förmiddagen.
När hon gick hem fick jag mig ett ryck och gjorde om hela min design. Jag blev faktiskt ganska nöjd. Hoppas den duger för er också.

Imorgon ska jag troligtvis in till stan med Johanna för att shoppa. Det ser jag fram emot.
Vi hörs, ta hand om er  /R

Happy birthday to me

Jag har ingen aning varför jag är vaken nu. Jag vaknade vid sju och var jätte pigg och sen har jag inte kunnat somna om. Det är som när man var liten. Man låg vaken i flera timmar när man skulle sova innan sin födelsedag sen vaknade man jätte tidigt och var tvungen att ligga och vänta flera timmar igen innan familjen kom in och sjöng.
Nu kom dom in och sjöng för mig! Det hade jag inte räknat med så här tidigt. Jag är så lycklig!
Jag börjar bli hungrig också, jag ska kanske gå upp och äta något. Vi hörs senare idag!
Hoppas ni får en jätte bra dag  /R


I am changing

I am changing, seeing everything so clear now
I am changng, I'm gonna start right now, right here
I'm hoping to work it out, and I know that I can
But I need you, I need a hand

All those years of darkness can make a person blind
But now I can see


I am changing, gonna get my life together now
I am changing, yes, I know how
I'm gonna start again, I'm leaving my past behind


I skolan

Jag sitter just nu ensam i skolan och väntar på ett möte som jag ska på. Jag har redan slutat men mötet börjar 11.45 så jag måste vänta här ett litet tag. Det är faktiskt ganska skönt att sitta här. Alldeles tyst är det.
När jag kommer hem ska jag slänga mig på soffan och ligga där hela kvällen. Nej men jag ska i alla fall bara ta det lungt. Kanske dra med någon ut på en promenad nu när vädret är fint.
Jag är fortfarande jätte glad och livet känns härligt. Jag har inte alls haft lika mycket huvudvärk den här veckan som jag brukar ha och det känns också jätte skönt. Jag hoppas att allt håller i sig och att jag faktiskt kan få vara glad några dagar till.
Ha det bra allihopa  /R

Jag är så lycklig

Nu sitter jag här med min smoothie och bara njuter av allt, att det snart är höstlov och att alla prov och läxor är slut för den här veckan och av att jag är glad. Allt känns så underbart!

Rock'n'roll


Snart...

Jag klarade mig genom även denna skoldag. Jag hade skrivning imorse och det gick helt okej. Men det är då man är säker som allt går åt helvete så jag ska inte ta ut något i förskott.
Mamma är och handlar middag. Det blir räkmackor och det ska bli jätte gott. Jag har ju inte ätit så mycket idag och det börjar märkas nu när magen håller på och kurrar.
Imorgon är det engelska prov som jag ska snart ska börja plugga på men sen är det inga mer prov den här veckan och det ska bli så skönt.
Gud vad jag längtar till lördag. Inte just för att det är min födelsedag utan för att jag ska få träffa alla mina tjejer. Det ska bli så roligt att ha alla samlade och snacka massa skit och bara ha jätte roligt.
Nu ska jag börja lite med engelskan. Vi hörs kanske senare ikväll.
Ha det bra!   R


Avslappning är bra för både kropp och själ

Idag var jag hos sjukgymnasten och gjorde avslappningsövningar och det var helt underbart. Man kände verkligen hur allt bara försvann ur huvudet och man låg bara där och andades. Ska jag vara ärlig så höll jag på att somna.
Jag sitter just nu nyduschad i sängen med lugna favoriter spelandes på radion. Jag funderar på att tända massa ljus i rummet och bara lägga mig i sängen och lyssna på den underbara musiken.

Ja juste, glöm inte att heja på Bajen ikväll när dom möter Dif. Oj matchen har till och med redan börjat. Jag kanske ska lyssna på den matchen på radion istället. Hur som helst ska jag tända ljus och bara ta det lungt.
Ta hand om er  /R

Jag känner mig fri

Jag hade en underbar höstpromenad med Johanna idag. Vi bestämde oss för att ta med oss kaffe och gå till aspen. Det var hur mysigt som helst och riktigt härligt i skogen. Vi pratade hela vägen hem och hon förstår verkligen mig. Hon sätter ord på det jag känner.
När jag kom hem så satte jag och mamma oss och pratade i två timmar och jag fick berätta allt jag känner och hon förstod också. Det var så skönt att äntligen få ur mig allt. Det var en sån lättnad och jag har nog aldrig mått bättre än vad jag gör nu. Efter alla år har jag tagit mod till mig och berättat precis allt. Tack mamma för all stöd och kärlek. Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig. Jag älskar dig.

Bilder från igår




Bon Jovi får mig att må bra


Oh happy day

Jag hade en jätte rolig kväll igår med Jessika, Elin, Emil och Putte. Det var längesen jag träffade allihopa så det var jätte kul att få träffa dom igen. Vi var i alla fall hemma hos Putte och bara umgicks. Jag lägger in lite bilder från igår när jag får dom av Elin.
Idag är jag bara allmänt glad och det känns underbart. Jag sitter och lyssnar på massa gamla 80-tals låtar. Jag skulle bara vilja dansa runt i hela lägenheten och sjunga högt just för att jag är så glad. Jag älskar verkligen att vara glad.



Maybe we're different, but we're still the same
We all got the blood of Eden, running through our veins
I know sometimes it's hard for you to see
You come between just who you are and who you wanna be

If you feel alone, and lost and need a friend
Remember every new beginning, is some beginning's end


Welcome to wherever you are
This is your life, you made it this far
Welcome, you gotta believe
That right here right now, you're exactly where you're supposed to be
Welcome, to wherever you are

When everybody's in, and you're left out
And you feel your drowning, in a shadow of a doubt
Everyones a miracle in their own way
Just listen to yourself, not what other people say

When it seems you're lost, alone and feeling down
Remember everybody's different
Just take a look around


Be who you want to, be who you are
Everyones a hero, everyones a star

When you wanna give up, and your hearts about to break
Remember that you're perfect, God makes no mistakes

.

Varför räcker jag inte till?

Don't let go of me


Grattis Rickard

Idag blir Rickard 37 år och det betyder att det bara är en vecka kvar till min födelsedag.
I alla fall, grattis Rickard på födelsedagen, hoppas att du får en underbar dag!


Imorgon blir det städa för hela slanten

Jag har nästan precis kommit hem från en mysig kväll hos Jossi. Vi tittade på idol och åt massa gott. Riktigt kul var det.
Dagen har för övrigt varit ett helvete men jag tänker inte gå in på varför. Jag har i alla fall varit väldigt ledsen och den jobbiga huvudvärken som jag har haft hela dagen har inte direkt hjälpt.
Jaja, jag tar nya tag till imorgon då jag ska städa. Det är helt sjukt att jag faktiskt längtar. Men som jag sa förut, det är ju underbart när man är klar.
Nej nu ska jag nog sova så att jag orkar upp imorgon. Tänkte nämligen börja vid nio så att jag är klar hyffsat tidigt.
Good night my friends   /R

They keep fallin



It's always black and white

Jag är väldigt, väldigt morgontrött

Ni skulle bara veta hur trött jag var när jag skulle gå upp vid sex. Jag kunde knappt hålla ögonen öppna. Jag låg kvar i sängen i 20 minuter innan jag lyckas komma upp och klä på mig. Men det jobbiga är att faktiskt ta sig ur den varma sängen, ställa sig upp och ta fram kläder eller gå till badrummet. Men jag lyckades och nu sitter jag här med kläder på och redo för att gå till bussen och åka till skolan. Jag slutar halv fyra idag och är hemma vid fyra. Så om 9 timmar är jag hemma igen. Fyfan va jobbigt det känns.
Nu ska jag sluta skriva så att jag inte kommer försent. Jag måste borsta tänderna också.
Ha en bra dag allihopa  /R


Fullspäckat men ändå inte

Ännu en dag är avklarad och bara en dag kvar till helgen... skönt.
Dagen har spenderats först i skolan, sen sjukgymnasten, men höjdpunkten på dagen var att träffa Johanna. Jag fick mig inte bara några skratt utan det var en hel eftermiddag full med skratt och glädje. Något jag behövde.
Snart är det som sagt helg och den är inte fullspäckad men jag kommer inte direkt vara ledig. På lördag ska jag städa hela mitt rum och då menar jag inte bara slänga in allt i garderoben utan jag ska verkligen städa, slänga allt jag inte behöver och packa ner massa saker i lådor och ner med dom i källaren. Tro det eller ej men jag längtar faktiskt till att få plocka undan allt och faktiskt få lite space i rummet. Det finns nämligen inte så mycket plats där just nu. Sen på söndag ska jag plugga hela dagen eftersom jag har två prov nästa vecka, som vanligt.
Nej nu ska jag titta på vänner sen ska jag göra klart mina läxor.
Vi hörs imorgon   /R

Vad skulle jag göra utan dig?


I'm trying

Jag önskar att jag kunde göra mer, kunde göra mer för andra och mer för mig själv.
Jag vill att människor ska se mig och faktiskt tycka om det dom ser.
Jag vet inte vad jag ska göra mer än att vara mig själv men ibland verkar det inte
riktigt räcka till, men jag vill så gärna att det räcker till.
Jag vet inte vad jag ska ta mig till, jag vet inte vad jag gör för fel.
Hela tiden tänker jag på om det finns något som är fel på mig eller om det är något
som jag har gjort men jag kan inte komma på vad det är och det gör mig så frustrerad
och ledsen.
Det får mig att känna mig ensam.
Snälla hjälp mig, se mig, le mot mig.


A feeling


I'm going home

Jag vet att jag inte har skrivit så mycket men jag har inte alls mycket tid nu när jag är barnvakt, dessutom har jag väldigt mycket i skolan just nu så det finns nästan ingen tid att hinna blogga. Ikväll blir det sent för jag måste plugga på ett väldigt svårt naturkunskapsprov som jag har imorgon. Jag har köpt hem lite godis och jag tänkte göra lite te och hoppas att det håller mig vaken. Jag ska även hem till mamma ikväll igen så det blir där pluggandet sker.

Hallå alla mina vänner, var är ni? Jag saknar er men det verkar som ni inte saknar mig lika mycket. Jag känner mig hjälplös utan er, ensam. Jag behöver verkligen er. Hoppas ni har det bra och att ni mår bra i alla fall.
Vi hörs  /R

På rymmen

Nu är en dag snart över, men hjälp vilken dag det har varit. Jag gick upp sex för att se till att tjejerna fixade sig på morgonen och kom till skolan. Sen var det dax för mig att fixa mig. Jag kom i alla fall till skolan vid halv tio och då var det prov direkt. Det gick väl inte så jätte bra men jag hoppas på det bästa.
När jag kom hem fick jag mig en liten chock. Kaninburen står öppen! Vad gör jag? Jo jag går självklart runt och letar och till min förvåning hittade jag faktiskt en kanin, men den andra var språlöst försvunnen. Bara en liten stund senare kom Denise och Linda hem och vi börjar också leta. Utan att hitta den andra kaninen började jag laga mat och vi satte oss och åt middag. Vi trodde aldrig att vi skulle hitta den men helt plötsligt står den där. Det tog ett tag att få in den men nu är båda i buren. Puh, skönt att dom är hittade.
Nu ska jag plugga lite sen ska jag sätta mig och titta på tv hela kvällen.
Ha det bra och sovgott   /R



Rebecca the nanny

Sitter just nu med mina systrar hemma hos pappa. Jag ska ju nämligen vara barnvakt åt dom till på tisdag. Vi har precis ätit middag och nu sitter vi alla tre vid varsin dator i sovrummet. Snart ska vi ner och se på tv och ta en varsin glass. Det kommer bli mysigt.
Sen måste jag även plugga gärnet ikväll. Det var meningen att jag skulle plugga lite på förmiddagen men jag orkade inte, så nu sitter jag här med ångest över att jag inte har pluggat till provet imorgon. Men det är verkligen typiskt mig, tyvärr. Nu ringde pappa så jag ska prata lite med honom sen ska jag få ner mina systar till vardagsrummet. Jag kanske sätter på en film som vi kan se.
Vi hörs imorgon igen. Godnatt   /R

Gotta Be Somebody

I wonder what it feels like
To find the one in this life
The one we all dream of
But dreams just aren't enough
So I'll be waiting for the real thing
I'll know it by the feeling
The moment when we're meeting
Will play out like a scene straight off the silver screen
So I'll be holdin' my breath
Right up to the end
Until that moment when
I find the one that I spend forever with

'Cause nobody wants to be the last one there
'Cause everyone wants to feel like someone cares
Someone to love with my life in their hands
There's gotta be somebody for me like that


'Cause nobody wants to go it on their own
And everyone wants to know they're not alone
Somebody else that feels the same somewhere
There's gotta be somebody for me out there

Halloj igen

Jag måste nämna att jag träffade Tess igår. Hon var lika vacker som vanligt! Men hjälp vad längesen det var jag såg henne. Vi bestämmer att vi ska hitta på något men så blir det aldrig av, gud jag skäms. Jag tänker verkligen inte låta en så bra vän försvinna så nu är det dax att göra något åt det, i alla fall från min sida.
Sanne har bestämt sig för att vara hemma med mig ikväll så jag slipper vara ensam. Vi blev riktigt sugna på glass så snart ska vi ta bussen till maxi och köpa ben and jerry's. Det ska bli så gott. Sen har vi lite naturgodis och annat gott här hemma så vi kommer nog klara oss gott och väl. Nej nu ska jag gå och tjata på Sanne att vi ska åka, annars kommer vi aldrig komma iväg.
Vi hörs imorgon, simma lungt vänner  /R

Myskväll med Johanna och idol

Kvällen blev som jag trodde; helt underbar. Vi tittade på idol, åt grönsaker och dipp, skrattade och hade det roligt. Det var ett tag sen vi hade en sån här kväll tillsammans, jag har verkligen saknat det.
Johanna gick precis hem och nu sitter jag här i Sannes rum med hårfärg i håret som snart ska sköljas ut. Jag funderar på att följa med mamma till maxi sen och tigga om lite godis. Jag blir nämligen ensam ikväll så då kan jag ju roa mig med att äta lite godis. Nej nu ska jag gå och tvätta ur färgen sen ska jag ta en lång dusch och fixa till mig lite.
Ha det bra  /R






Sitter i skolan

Sitter i skolan just nu och bara väntar på att få åka hem. Jag har i och för sig bara en lektion kvar så det är inte allt för långt kvar. Min pedagogik ställdes in och det var verkligen vad jag behövde. Då kommer jag hem två timmar tidigare än planerat. Nice! 
Jennifer, Michan och Jossi sitter och arbetar medan jag sitter här. Jag orkar inte arbeta, jag orkar inte göra någonting alls. Jag är för trött.
Men jag ser fram emot kvällen med Johanna, vi ska se idol och bara ha det mys. Sitta och prata hela kvällen och bara umgås. Det kommer bli underbart.
Nej nu måste jag gå till dom andra och hjälpa till. Vi hörs sen när jag kommer hem.
Ta hand om er  /R


I miss you


Cheer me up

Den här dagen har inte alls varit bra. Jag vill inte gå in på vad det är som har hänt för det är faktiskt inte så allvarligt för er men för mig var det väldigt jobbigt. Jag skulle verkligen behöva något som fick mig att bli glad igen, något som muntrar upp mig.
Senare idag ska jag i alla fall övningsköra sen ska jag plugga lite. Annars blir det lungt ikväll. Jag ska gå och lägga mig tidigt så att jag är pigg imorgon. Jag behöver verkligen en dag då jag är pigg och glad. Jag är nog skyldig mina vänner en sån dag också. Det känns som jag inte har varit världens bästa vän den senaste tiden. Men snart är det lov och då ska jag vila upp mig. Sen är det ju min födelsedag snart också, den ser jag verkligen fram emot.
Vi hörs kanske senare ikväll   /R

-


Just smile baby

Nu håller jag på att baka igen. Det blev muffins den här gången också men det är ju så himla gott. Mamma var sugen och Pontus lär vara sugen när han kommer hem från sin match så jag gjorde några extra så att dom inte tar slut så fort igen. Jag dansar runt med ett förkläde runt midjan och jag sjunger för full hals här i lägenheten. Jag känner mig nästan som en lite gumma som har bakning som hobby, och ska jag vara ärlig så känns det hur mysigt som helst.
Idag har jag ju varit ledig och det har verkligen varit skönt. Jag fick sova ut ordentligt och jag har bara tagit det lungt hela dagen. Men jag har faktiskt pluggat lite också så jag känner mig ganska duktig. Imorgon är det kort dag och sen är det den efterlängtade fredagen. Åh, jag älskar verkligen helger och snart är det lov också. Men om jag fick välja skulle jag vilja hoppa över nästa vecka. Jag har tre prov och jag vet att dom kommer bli riktigt jobbiga. Men jag ska inte gnälla för just nu känner jag mig så glad. Jag vet inte om det är bakandet eller om jag bara är väldigt pigg men någonting är det som får mig att gå runt och le. Vad det än är så älskar jag det!
Simma lungt vänner  /R

It's the most wonderful time of the year

Jag vill verkligen ha jul nu! Jag och Johanna sitter ganska ofta och pratar om julen, hur vi skulle vilja ha den nu och i framtiden och jag får alltid sån härlig känsla i hela kroppen när vi gör det. Julen är den roligaste högtiden på året och det gör den därför väldigt viktig för mig. Jag vill ha den där julen som man ser på filmer; massa människor, massa dekorationer, stor julgran och massa glada skratt. Jag har bestämt för att dekorera mitt rum som jag aldrig har gjort förut, med det menar jag mer juldekorationer. Sen ska jag och Johanna baka massor och vi ska åka in till stan och sätta oss på ett mysigt café och bara njuta av vinern och julen. Jag ska lyssna på julmusik hela tiden och se alla julfilmer som kommer på tvn. Jag ska verkligen leva mig in i julen helt enkelt. Den här julen ska jag försöka vara glad och älska allt och alla. Gud, jag längtar verkligen.


Lyssna på texten så förstår ni


We are stronger together

Dagen började inte så jätte bra men efter skolan träffade jag Johanna och hon får alltid allt att bli bättre. Jag är alltid så lycklig med henne och saken är den att hon gör inget speciellt, hon bara är där liksom och allt är plötsligt helt underbart. Vi hade inte träffats på ett tag och det var verkligen dax att vi gjorde något åt det. Hon mötte upp mig efter skolan och så gick vi hem till mig. Vi snackade lite, drack te, åt choklad och lyssnade på musik. Riktigt mysigt var det. Vi bestämde även för att träffas på fredag och se idol tillsammans och jag längtar verkligen. 
Mamma har precis beställt mat från pizzerian här. Jag var egentligen inte så sugen på pizza men det duger.
Ikväll blir det väldigt lungt och imorgon har jag och Jossi bestämt oss för att vara lediga. Vi tänkte vara hemma och plugga lite istället för att gå på temadagen som vi har i skolan varje år.
Nu kom mamma hem med maten så nu ska vi äta.
Hoppas ni får en bra kväll, vi hörs  /R


Hope and faith


when the stars go blue

Jag gjorde ett personlighetstest idag som Johanna visade mig. Jag trodde inte först att det skulle fungera på mig. Jag tänkte att fyra frågor inte kunde avgöra hur min personlighet är men där misstog jag mig.
Resultatet passade verkligen in på mig:

Varmhjärtade, talföra, populära, samvetsgranna, födda till samarbetspartners, aktiva kommittémedlemmar. Behöver harmoni och kan vara bra på att själva skapa den. Gör alltid något gott för var och en. Arbetar bäst när de får uppmuntran och beröm. Är mest intresserade av ting som direkt eller indirekt påverkar andra människors liv.


Jag tycker om min bror


Ingen rolig dag idag

Nu är jag äntligen hemma. Den här dagen har varit den värsta på väldigt länge. Jag har haft så ont i huvudet att jag har blivit tokig. Hade jag inte haft prov idag hade jag aldrig stannat hela dagen. Saken var den att jag proppade i mig värktabletter men det hjälpte inte. Jag var skakig i hela kroppen och jag mådde illa av huvudvärken. Det var verkligen inte en bra start på veckan.
Nu ska jag ta det lungt en liten stund innan jag börjar med alla läxor. Pontus kom precis hem så jag ska be honom gå upp till kiosken och köpa lite godis till mig, för efter en sån här dag tycker jag att jag förtjänar lite godis.
Vi hörs lite senare idag så får vi se hur jag mår då.
Ha det bra tills dess  /R

Light a candle


Bakning hos mig

Idag kände jag för att baka så jag gick upp till affären och köpte allt jag behövde för att göra muffins. Nu är dom i ugnen och jag väntar på att dom ska bli klara. Det kan inte vara långt kvar nu. Det luktar nybakat i hela lägenheten och Pontus är nog den som är mest sugen skulle jag tro. Han springer fram och tillbaka mellan köket och mig och berättar hur dom ser ut i ugnen.
Nu ringde äggklockan så ska jag se hur dom ser ut.
Vi hörs sen  /R
Här är mina mästerverk, ser dom inte lite goda ut?

...

Här kommer en liten uppdatering från mig, Pontus. Jag och Rebecca har proppat i oss en hel chipspåse och massa glass och klockan är bara halv elva, vi har till och med hunnit se en dålig film också.
Rebecca sitter här och gör massa miner, hon ser ut som ett mongobarn.
Nu har hon börjat sjunga istället och det låter förjävligt. Det är en låt som har fastnat på hennes minimala hjärna.
Men hon är ju trots allt min syster så jag ska inte snacka skit om henne.
Snipp snapp slut, nu är uppdateringen slut!

Boring

Nu är det tråkiga dopet äntligen över. Jag har inte haft så tråkigt som jag hade idag på länge. Ikväll blir det hemmakväll med brorsan. Vi har köpt hem glass, chips, dricka och godis så vi ska nog ha det riktigt bra med allt gott.
Jag kommer inte på någonting att skriva så det här får räcka.
Vi hörs   /R


Robin gjorde min dag!

Herregud vilken jobbig dag det har varit idag. Jag har varit så trött att jag nästan har somnat vid skolbänken och världens jobbigaste huvudvärk har jag haft också, inte alls kul. Jag var i skolan halv 8 och kom hem halv 5. Dom där långa dagarna är riktigt jobbiga. Jag kom hem och tog mig en powernap sen efter det blev jag lite piggare och huvudvärken försvann.
Nu har jag precis tittat klart på idol och jag och Johanna håller på att diskutera vad vi tycker om alla över msn som vi alltid gör. Det har blivit som en liten rutin att skriva vad vi tycker och vi tycker nästan lika om alla. Det ändå som skiljer är att hon dör för Lars och jag dör för Robin E. Seriöst, Robin är den bästa jag någonsin sett i idol och åker han ut slutar jag titta på idol, på allvar. Han är sjunger så bra att jag blir helt hypnotiserad när jag ser honom. Jag kan liksom inte slita blicken ifrån honom.
Nej nu ska jag rösta en gång till på honom sen blir det film hela natten. Imorgon ska vi på dop, inget jag direkt ser fram emot men det är ju alltid kul att klä upp sig lite. Jag kanske kan ta någon bild så ni får se hur jag ser ut.
Vi hörs i alla fall imorgon, ta hand om er.   /R

Robin Ericsson

Jag har hittat min absoluta favorit i idol. Jag är helt såld. Give me Robin Ericsson förfan.
Han är helt sjukt bra!
Här sjunger han "I surrender"


Thank you for loving me

Idag bestämde jag mig för att köpa med mig muffins och gå hem till Johanna för att fika. Vi satt och pratade länge och det var så skönt att få prata med någon och fram för allt med Johanna. Vi har alltid så mycket att prata om och hon förstår mig och jag förstår henne. Sedan kom hennes mamma och vi började prata om lite djupare och känsligare saker och det hela ledde till tårar. Precis som Johanna skrev så var det tårar av jobbiga minnen men ändå glädjetårar över at vi har varandra. Jag har aldrig haft någon som riktigt förstår mig som du gör Johanna och jag kan inte berätta med ord hur mycket du betyder för mig. Hjärtat ljuger aldrig och mitt hjärta säger att du är den viktigaste personen i mitt liv. Jag älskar dig verkligen, och bara tanken på att du faktiskt tror på mig och tycker om mig får mig att älska dig ännu mer. Jag pratade om att jag skulle kunna ta en kula för vissa. Du är definitivt en av dem.


Amazing grace


Den här låten ger mig verkligen en speciell känsla. På något sätt känner jag både sorg och lycka när jag hör den. Just att Leann Rimes står i en kyrka och sjunger utan musik gör det hela så mycket mäktigare och känslosammare.

RSS 2.0