Here I am, this is me

Jag ska öppna upp mitt hjärta och berätta precis vem jag är och hur jag känner.
Jag känner mig tom, men ändå så full av känslor. Jag vet att jag har så mycket mer att ge men jag är rädd för att misslyckas så jag försöker inte änns. Jag vet att jag är mig själv men ändå är jag rädd att folk ser mig som någon annan.
Varje dag är jag rädd att dom jag håller kär ska vakna upp och upptäcka alla mina brister och lämna mig.
Jag är verkligen rädd för vad folk tycker och tänker om mig. Jag vill alltid vara människor till lags och jag tänker på andra i första hand.
Jag känner mig väldigt ofta ensam och det är då jag tänker, tänker på sånt jag inte borde göra. 
Jag är jätte rädd för att göra folk besvikna men jag är samtidigt rädd för att själv bli besviken. Jag hatar att ha förhoppningar, just för att jag ofta blir så besviken, men ändå har jag det hela tiden.
Varje gång jag bråkar med någon är jag rädd att den personen kommer hata mig för all framtid, därför är det oftast jag som försöker bli sams igen.
Jag har jätte svårt för att ta emot komplimanger eftersom jag har så dåligt självförtroende. Jag tror alltid att dom som ger komplimangerna inte menar det dom säger. 
Jag har svårt att säga nej eftersom jag jämt får dåligt samvete, något som jag tycker är väldigt jobbigt.
Varje gång jag träffar nya människor tror jag att dom tycker att jag är hemsk och att dom helst önskade att dom aldrig träffat mig, ändå är jag ganska social på något sätt. 
Jag behöver höra att jag räcker till, annars börjar jag tvivla på mig själv och tillslut bryter jag ihop. Det har hänt förut och jag är rädd att det ska hända igen.


 


Take a guess

Den här bilden är riktigt cool, och Emil har målat det själv. Helt sjukt!
Vet ni vem han ska föreställa?


Jag ler igen, tack Johanna

Idag träffade jag Johanna och hon ser verkligen bättre ut nu än tidigare och jag blir så glad när jag ser hur stark hon är. Jag är så stolt över att hon faktiskt snart har tagit sig genom allt.
Det var i alla fall väldigt kul att få prata om henne, prata om allt som har hänt under tiden vi inte har träffats och allt vi ska göra. Jag blir alltid glad och lyser upp när jag är med henne. Hon får mig verkligen att le.

Jag har bytt låt nu och den låten jag har nu är en av dem bästa låtarna som finns. Jag får sån känsla i hjärtat när jag hör den låten, den har sån passion. Nej nu låter jag som någon i idoljuryn. På tal om idol. Det var väldigt många som var bra ikväll. Jag hoppas att Victoria eller Jenny åker för dom andra var grymt bra tycker jag.

Nu ska jag fortsätta på mitt inlämningsarbete. Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag!   /R


I dont want to miss a thing

I could stay awake just to hear you breathing
Watch you smile while you are sleeping
 while you're far away and dreaming
I could spend my life in this sweet surrender
I could stay lost in this moment forever
Well, every moment spent with you
Is a moment I treasure


Lying close to you
Feeling your heart beating
And I'm wondering what you're dreaming
Wondering if it's me you're seeing
Then I kiss your eyes and thank God we're together
And I just wanna stay with you
In this moment forever, forever and ever


I don't wanna miss one smile
I don't wanna miss one kiss
Well, I just wanna be with you
Right here with you, just like this
I just wanna hold you close
Feel your heart so close to mine
And stay here in this moment
For all the rest of time


Inget pluggande den här helgen

Då var det söndagkväll igen och imorgon är det skola... igen. Det var meningen att jag skulle plugga hela helgen men tror ni att jag har pluggat något? Jag blir så trött på mig själv ibland...
Ligger just nu och tittar på coyote ugly, den har jag sett några gånger men jag tröttnar aldrig på den. Dessutom är Adam Garcia väldigt snygg i den filmen. Det har varit en hel helg med snygga killar, först Paul Walker och Steve Zahn i joyride, sen Johnny Depp i Arizona Dream och tillsist Adam Garcia. Ja men vad säger man, har det inte funnits så mycket annat att göra så varför inte spendera en hel helg med filmer?
Den här veckan kommer bli jobbig med matteprov på fredag och pedagogisk inlämning på tisdag, och jag har inte pluggat något alls, fan nu får jag lite småpanik. Nej jag vill inte änns tänka på det. Nu ska jag bara ta det lungt resten av söndagen, precis som jag har gjort hela helgen.
Take care   /R

I need you

Jag har varit med om en del och jag vill inte få tillbaka dom känslorna jag en gång hade, så jag ska verkligen försöka. Jag vet att jag är starkare nu än då, jag vet att jag kommer klara det här och komma förbi allt... ibland behöver jag bara lite hjälp på traven för att komma igång, jag behöver någon som säger att jag kommer klara allt, någon som tror på mig.Don't look

Jag fortsätter gråta när ingen ser...

confessions of a broken heart

Jag mår inte bra, men vem bryr sig?


Mys med Johnny Depp

Det blev lite sent igår så jag hann aldrig skriva något så jag gör det nu istället. Nu är håret brunt igen och jag är jätte nöjd. Det var Elin som fixade det och jag måste säga att hon är bra på hårfärgning. Hon färgade inte bara mitt hår igår utan vi hade en liten myskväll med film, ostbågar och dricka. Det var väldigt kul med tanke på att vi inte träffats så på väldigt länge.
Idag blir det middag hos pappa igen. Jag och Sanne ska dit och umgås lite. Sitta och snacka lite skit och sen ska jag hem till mamma igen för att inte göra något alls, så om någon känner sig lite ensam så får ni gärna ringa.
Jag tittade på en väldigt skum film igår som hette Arizona dream, men shit vad Johnny Depp var snygg i den. Han är i och för sig alltid snygg men i den här filmen var han galet snygg. 
Nej nu ska jag ta något att äta, börjar bli lite hungrig.  Simma lungt  /R

 

Hej vänner!

Övningskörkingen igår gick jätte bra och det var jätte roligt. Jag växlade lite mer den här gången och jag fick även köra lite på vägen och det var galet kul. Nu hoppas jag att jag får övningsköra lite i helgen också.
Jag hoppas att studiebidraget har kommit idag för då ska jag köpa hårfärg och bli brunett igen. Jag har tröttnat lite på mitt ljusa nu och sen syns utväxten alldeles för mycket så det är dax att göra något åt det.
Nu ska jag iväg och handla med mamma, vi hörs senare ikväll och då kanske det kommer upp en bild på resultatet av håret också.
Vi hörs   /R

I want you to need me

Nu är nästan alla läxor klara men jag tänkte ta ett litet uppehåll och slappna av en liten stund. Den här dagen har varit full av stress så en lugn stund är precis vad jag behöver, och Kurt Nilsen kan konsten att få en att slappna av och bara njuta av stunden och den underbara musiken.
Lite senare när mamma kommer hem ska vi ut och övningsköra igen och det ska bli jätte roligt. Hoppas det går lika bra idag som det gjorde sist!
Ikväll ska jag ner på fotbollsplanen och titta på Denise när hon har match. Jag har bara sett två matcher med henne och det borde jag skämmas över. Jag menar hon är min syster och hon har spelat i ett år nu och jag har sett två macher. Nej usch vad pinsamt. Men ikväll ska jag i alla fall ner och heja på henne. Efter det ska jag upp till pappa en stund och prata lite med honom innan jag är tillbaka hos mamma igen. Då ska jag fortsätta med mina läxor och sen ska jag sova.
Imorgon är det fredag och det är helt underbart. Jag förstår inte hur veckorna kan gå så snabbt. Det änns som om det var lördag för bara två dagar sen.
Nej nu ska det bli lugn och ro för en liten stund. Vi hörs senare ikväll eller imorgon. Jag håller fortfarande tummarna för Johanna. Kämpa på nu vännen. Jag är stolt över dig.  /R


...

"I could have held you in my arms forever, 
and it still wouldn't have been long enough"

Fullt upp

Det här inlägget blir kort eftersom jag försöker plugga och se på film samtidigt så jag har svårt att skriva.
Idag är det tisdag och det är nog den värsta dagen på veckan och det beror på min långa skoldag. Jag börjar åtta och slutar halv fem. Inte alls kul. Jag hade dessutom prov i webbdesign idag som sista lektion. När man är som tröttast men det gick ändå ganska bra. Men det fanns något positivt med dagen och det var att jag fick träffa Johanna idag. Jisses vad jag har saknat henne. Det kändes ju inte så kul att se henne ha ont och ligga där i sjukhussängen och veta att hon inte alls mådde bra men när jag såg henne fick jag ändå en känsla i hjärtat, en bra känsla. Jag hoppas och håller tummarna för att hon ska bli bra snart för jag saknar min bästa vän!
Nu ska jag fortsätta plugga ekonomi, jag har nämligen prov igen imorgon och det känns som att jag kommer få sitta uppe några timmar till om jag i huvud taget ska lära mig något för just nu är det väldigt tomt i huvudet.
Vi hörs imorgon igen när jag kommer hem. Ha det bra tills dess   /R

Musik

Ställ in musikspelaren på shuffle - blanda
2. Tryck framåt efter varje fråga
3. Använd låttiteln som svar till varje fråga om ditt liv (även om den inte verkar logisk)
FUSKA INTE!!!

1. Hur mår du idag?
Crying

2. Hur kommer dagen (idag) vara/vart?
This I promise you

3. Vad var det första du tänkte när du vaknade?
How to save a life

4. Vad är det sista du kommer tänka innan du somnar idag?
Jag står för allt jag har gjort

5. Vad skulle dina vänner ge dig för namn om dom fick välja åt dig?
Don't stop me now

6. Hur är det med kärleken?
Tonight

7. Vilken låt passar mest in på den du håller kär?
Bed of roses

8. Hur mår dina vänner?
Undiscovered

9. Tycker dina vänner om dig?
Silent night

10. Hur ser folk dig som?
Gå inte förbi

11. Spanar folk in dig?
Jag blundar i solens sken

12. Är du bra i sängen?
Weak in the knees

13. Har nån sexfantasier om dig?
Hallelujah

14. Kommer du alltid bo kvar i sverige?
Dreams

15. Hur kommer du dö?
All night long

16. Vad skulle du hetat om du var född i framtiden?
Hej mitt vinterland

17. Vilken är din oturs låt?
Days go by

18. Vilken är din tur låt?
Be a man

19. Vilken låt beskriver ditt utseende mest?
Similar features

20. Vilken låt beskriver din personlighet mest?
The last song

21. Hur är det med ditt liv?
I like the way you move

22. Hur kunde det varit i ditt liv om du hade valt andra vägar?
L'Aurora

23. Vad ska ditt första barn heta?
Knockin on heaven's door

24. Hur kommer ditt liv bli?
When you believe

25. Vilken låt stämmer mest in på dina föräldrar?
Second chance

26. Hur kommer sommaren bli?
What if

27. Finns det nån som är hemligt kär i dig?
November rain

28. Kysser du bra?
Snart kommer änglarna att landa

29. Mår din kropp bra?
When the children cry

30. Får du tillräckligt med sex?
Don't go

När ingen vet

När ingen vet när ingen ser din ensamhet
När ingen anar vad som sker, när ingen vet
När ingen håller dig hårt då är det kallt
Det är tomt när ingen vet

Tidsfördriv

Hej igen!
Jag är fortfarande ensam hemma och nu börjar det faktiskt kännas lite ensamt och jag känner mig ganska rastlös så jag tänkte skriva ett inlägg. Pontus kommer hem snart men tills dess så får datorn underhålla mig. Jag sitter i vardagsrummet med massa ljus tända omkring mig och lugn musik från radion så det är faktiskt ganska mysigt. När Pontus kommer hem ska vi hyra film och sen krypa ner i soffan med filtar och kuddar och bara ha de väldigt mysigt. Jag börjar bli sugen på den där glassen också, men jag försöker vänta på att han kommer hem så att vi kan äta det tillsammans istället. Imorgon blir det middag hos pappa och jag hoppas på något gott. Man får passa på att träffa honom innan han åker iväg igen. Det känns som att han inte är hemma så mycket just nu. Det är golftunering, älgjakt, ja you name it, så han har fullt upp. Sen har jag ju inte så mycket tid själv heller, skolan tar upp en stor del av tiden.
Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva, jag försöker bara fördriva tiden med något.
Nu har jag suttit med det här inlägget i snart tio minuter och jag kommer fortfarande inte på något att skriva.
Jag tar kanske lite kort från kvällen och lägger in imorgon, vi får se.
Ha det bra tills dess  /R


Here I am again

Jag har inte riktigt tid för det här med att blogga men jag ska försöka skriva så fort jag har tid.
Igår kväll var jag med Jessika, Emil och Putte. Vi var hos Emil och tittade på film. Först såg vi Rush Hour 3 och den var väl helt okej, men saken var den att jag verkligen ville se 300 så jag bara väntade på att filmen skulle ta slut så att jag skulle få se den. Vi började titta på 300 och den var grym tills jag somnade. Jag tittade på allt förutom slutet och det stör mig verkligen för självklart ville jag se slutet om jag hade sett resten av filmen. Jag får helt enkelt se den någon annan gång.
Idag blir det myskväll med Pontus här hemma. Vi ska hyra film, äta glass och chips och bara ta det lungt. Det ska faktiskt bli skönt att bara vara hemma en lördagskväll och umgås med lillebror, och orkar jag så ska jag plugga lite också.
I torsdags pratade jag med Johannas mamma och hon sa att operationen hade gått bra och det känns väldigt skönt.  Nu väntar jag bara på att Johanna ska få komma hem, då ska jag äntligen får träffa henne. Jag saknar henne även fast det bara var en vecka sedan vi sågs sist.
Nej nu ska jag nog äta frukost och sen njuta av att få vara ensam hemma en liten stund.
Vi hörs vänner   /R

Övningskörning

Idag har jag ju övningskört för första gången och det gick faktiskt bättre än förväntat. Jag är väl inte direkt en naturbegåvning men jag är inte hopplös. Det var i alla fall grymt kul. Jag körde runt där på parkeringen i 10 km/h och tyckte att jag var helt fantastisk. Jag hade hur kul som helst medan mamma nästan satt bredvid och sov. Men hon fick sig några skratt under tiden.
Imorgon ska Johanna opereras och jag är faktiskt lite nervös för hennes skull. Att veta att hon faktiskt ska sövas ner och att hon ska ligga där på oerationsbordet får mig att vilja vara där för henne just nu. Men det går inte med skolan och allt, men när hon blir bättre efter operationen ska jag hälsa på henne. Jag tänker i alla fall på henne och håller tummarna för att allt blir bra.
Nu ska jag fortsätta se på Vem kan slå Filip och Fredrik innan jag går och lägger mig.
Simma lungt så hörs vi snart  /R


Hoppas på en bättre dag imorgon

Usch vad den här dagen har varit jobbig. Jag började åtta och slutade halv fem, och såhär är det varje tisdag. Jag hatar verkligen tisdagar. Dessutom fick vi äcklig fisk till lunch så det blev en macka istället, och dum som jag är tog jag inte med mig någon frukt så någon gång efter lunch kom huvudvärken som jag hatar så mycket. Inte nog med det, jag har varit sjukt trött, sådär trött att jag knappt kunnat hålla ögonen öppna eller kunnat sitta upp på stolen. Nej jag vill inte änns prata om den här hemska dagen.
Imorgon ska jag ut och övningsköra för första gången och jag är verkligen förväntansfull. Hoppas att jag är en naturbegåvning! Inte för att jag tror det men jag hoppas i alla fall.
Nej nu ska jag se på tv en stund sen ska jag sova. Jag har inte haft några läxor idag och det tackar jag gud för, jag hade aldrig orkat göra dom om jag hade haft några.
Vi hörs imorgon innan eller efter övningskörningen, hur som helst kommer ni få veta hur det gick.
Godnatt    /R

Mysig promenad med mysigt sällskap

Även fast en ny skolvecka har börjat så har det varit en ganska skön dag. Jag var hemma från skolan vid tre, när jag kom hem gick jag direkt in i rummet och la mig på sängen. Hela eftermiddagen gjorde jag ingenting, bara låg i sängen och lyssnade på musik. Vid fem tog jag tag i middagen, det blev en väldigt lätt middag, köttbullar och makaroner men det var precis det jag var sugen på. Efter middagen gick jag ut med Jessika en stund och det var verkligen längesen vi träffades, ungefär två veckor eller nåt sånt. Vi träffade i alla fall Emil så vi stod och pratade om allt möjligt med honom  i drygt en timme innan vi gick hem igen. Vi bestämde i alla fall att träffas igen på fredag allihopa och se på 300. Jag har hört att den är bra men jag har inte sett den än. Nej nu känner jag att det här inlägget håller på att bli allt för tråkigt så nu ska jag börja plugga lite ekonomi innan two and a half men börjar. Ikväll blir det definitivt tidigare i säng än igår.
Ha´re bra  /R

What a happy ending

Ni kan inte ana hur lycklig jag känner mig just nu. Jag är så glad att jag skulle kunna flyga fram och det har jag min bästa vän Johanna att tacka för.
Det började med våran mysiga höstpromenad i skogen igår. Efter det gick vi hem till henne och åt middag.Efter det gjorde tittade vi på film och hade det mysigt bara. Senare på kvällen tränade vi yoga i 1 timme och 30 minuter och det var så underbart skönt. Man kände sig så avslappnad men ändå helt slut på något sätt. Gud va skönt det var. 
 Idag har vi egentligen inte gjort något alls men det har varit så härligt ändå. Det var mot eftermiddagen som vi faktiskt gjorde någonting, vi gick hem till mig och åt middag och tittade på "hål i väggen". Vi fick oss några riktigt goda skratt innan det var dax att gå hem. Jag följde henne en bit och det är jag riktigt glad att jag gjorde för det var verkligen skönt ute. Månen lyste och eftersom jag hade satt på mig både mössa och halsduk så var det inte alls kallt. När jag kom hem tog jag fram yogamattan och tränade yoga även ikväll. Nu har jag duschat och jag känner mig riktigt fräsch. Jag ska snart stänga av datorn och krypa ner under täcket. Men först ska jag se klart på Bridget Jones dagbok.
Godnatt och sov gott  /R


Finns inget härligare!

Ligger här i Johannas säng och lyssnar på musik. Det är riktigt mysigt faktiskt.
Idag har vi varit ute på ett litet skogsäventyr, eller vi har gått runt i skogen här där hon bor och det var helt sjukt härligt. Man kände sig så fri och allt kändes så rent, luften, marken, ja allt. Det var verkligen vad jag behövde efter all tid jag har varit inne när jag har varit sjuk. Åh det var helt underbart!I wanna show you what love songs all about

Nu sitter jag här i min säng igen. Det känns som om jag spenderar väldigt mycket tid just i min säng och gärna med datorn i knät. Nej jag måste försöka hitta på något annat att göra.
Jag har i alla fall klätt på mig så nu ska jag bara vänta på att plattången ska bli varm sen ska jag fixa håret. Jag är så trött på att se ut som en grottmänniska. När man är sjuk så är det inte direkt utseendet man bryr sig om men om man har sett ut som ja, jag vet inte vad i några dagar så vill man gärna ändra på det, så nu ska jag fixa till mig lite. Eller i alla fall ta på mig någorlunda fina kläder och fixa håret.
Jag märker att jag inte har någon aning om vad jag skriver så nu är det dax att lämna datorn ett litet tag.
Jag skriver sen igen när jag är klar med allt.
See you later  /R

Sjukling

Nu har jag ändrat om lite här i bloggen igen. Jag kan inte ha samma sak för länge utan att tröttna.
Just nu ligger jag i soffan och tittar på när Pontus spelar tv spel. Vi är båda tillräckligt sjuka för att vara hemma från skolan så vi har spelat tvspel, druckit te och ätit halstabletter hela dagen igår och hela dagen idag. Men jag börjar bli bättre nu så det är skönt, vilan, halstabletterna och teet har gjort verkan. Snart ska jag börja göra mig iordning för att gå till tandläkaren. Ingenting jag ser fram emot men något som måste göras.
Annars blir min dag väldigt lugn med mycket kärlek. Nej men jag ska inte alls göra något speciellt. Om någon har lust att göra något är jag öppen för förslag.
Simma lungt  /R

Allt är så dystert just nu.

Nu har det varit dålig uppdatering från min sida. Jag har väldigt mycket att tänka på just nu men jag ska försöka förbättra mig. Allt känns så deppigt just nu och vädret är jag väldigt trött på. Kan det inte sluta regna? Jag vill hellre ha snö än regn. Jag längtar verkligen till vintern och all snö. Jag längtar till julen och alla mysiga ljusstakar i fönstrena, julmusiken och julgranen. Jag har kommit till den tiden på året då julen skulle sitta perfekt. Men i alla fall, idag har skoldagen faktiskt varit väldigt jobbig även fast den inte var överdrivet lång. Jag har bara haft långa och sega lektioner och det är det värsta som finns. Men det är skönt att vara hemma. Jag har precis duschat. Jag ska bara göra mig iordning, sen ska jag upp till pappa och äta middag där.
Johanna är sjuk också och det känns ju lite trist. Jag hade hoppats att få träffa henne en liten stund idag men det blev inte så. Jag laddar inför helgen då vi ska ha det väldigt roligt istället.
Ikväll blir det lungt, jag har nästan inga läxor så jag ska nog sitta och umgås lite med familjen innan jag går och lägger mig. Jag funderar på att se på American pie 2 som kommer på 6an också. Jag får se vad jag känner för.
Nu ska jag fortsätta med allt fixande. Vi hörs snart igen!  /R


You look nice alright
and I like the way you nod
after everything I say
like it actually means something
to you

På helgerna känns allt så bra

Alla helger blir bara bättre och bättre och den här helgen var inte ett undantag. Jag har haft det underbart. Min huvudvärk har inte känts av lika mycket som den brukar och det är nog just därför att jag har haft det så bra.
I fredags åkte jag och tittade på Pontus när han hade match i Haninge. Det var kul att se honom spela. Han var riktigt duktig. Jag har bestämt mig för att åka och titta på honom lite mer nu för det händer verkligen inte ofta att jag gör det.
Igår låg jag hemma hela för- och eftermiddagen, men det var faktiskt skönt att bara ta det lungt och inte göra något speciellt. På kvällen gick jag i alla fall hem till Johanna, mitt andra hem känns det lite som eftersom jag faktiskt spenderar ganska mycket tid där. Inte för att jag klagar. Jag älskar att vara där. Alla människor blir alltid så glada av att se mig och det får mig att lysa! Jag och Johanna gjorde faktiskt inget speciellt men det var mysigt ändå.
Idag har jag varit med mamma och Rickard och handlat och sen vid åtta satte vi oss alla i soffan och satte på Into the wild och jag måste säga att det var den absolut bästa filmen jag någonsin har sett, och jag har ändå sett ganska många filmer. Alltså shit vad bra den var och naturen och utsikterna var så mysiga.
Nej nu måste jag sova, ska nämligen till läkaren imorgonbitti så jag får inte vara allt för trött då.
Vi hörs imorgon  /RAtt musik kan få allt att bli bra är helt underbart

Den här dagen har inte alls varit rolig, mitt huvud har hållt på att ta livet av mig. Men nu är jag hemma. Jag sitter i sängen och lyssnar på Keith Urban samtidigt som jag trycker i mig godis och plötsligt kan livet inte bli bättre.

Lars Eriksson

Jag hoppas att han vinner hela skiten!
http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.611667

Jag önskar att jag bara kunde släppa allt och försvinna för ett tag

Jag skulle vilja komma bort från storstan. Jag skulle vilja åka ut på landet och bara ta det lungt. Jag kan se mig själv gå där längs stigarna i skogen eller längs småvägarna och bara tänka. Tänka på framtiden. Tänka på allt bra som har hänt mig och alla fina minnen jag har. Jag skulle inte behöva bry mig om något. Allt skulle vara perfekt. Jag önskar att allt inte var så svårt...

Jag vill vara den personen.

Jag vill räcka till, det vill jag verkligen och jag hoppas att jag gör det ibland. Jag hoppas att jag har hjälpt personer som har mått dåligt eller bara har behövt mig. Jag hoppas att jag är en bra vän och ett bra stöd. Jag vill så gärna vara en sån som ställer upp när det behövs och jag hoppas att personer vet att jag alltid finns här för att hjälpa till.
Det finns dom som jag inte klarar mig utan, personer som har gjort allt för mig och på något sett hoppas jag att jag kan vara en sån person, en person som någon inte klarar sig utan.


George Sampson

Jag trodde inget kunde få mig att bli glad idag men den här killen fick mig verkligen att le. Jag blev kär i hans leende och hans talang. Han är helt sjukt bra!

Mitt huvud sprängs snart!

Jag har världens huvudvärk hela tiden, det spelar ingen roll hur mycket jag slappnar av, den försvinner inte. Jag äter massa värktabletter men den försvinner inte. Jag håller på att bli tokig! På måndag ska jag i alla fall till vårdcentralen för att få reda på vad det är för fel på mig. Jag har varit hemma från skolan dom här två dagarna men imorgon måste jag tillbaka. Jag känner redan att jag har missat massor.
Nu orkar jag inte sitta här längre. Vi hörs  /R

RSS 2.0