Lite smått uttråkad.

Sitter hemma hos pappa nu. Kom igår direkt efter jobbet och ska vara här till fem eller nåt sånt.
Ikväll blir det lite fest hemma hos Jessika. Ska försöka hinna hem, duscha, göra mig i ordning och äta middag innan det är dags att kila över till henne. Hela familjen ska med. Ja eller Pontus kommer nog stanna hemma. Är hur som helst galet taggad.

Vad ska man hitta på idag då? Blir ensam vid halv två till halv fyra. Då blir det nog lite serietittande men tills dess har jag absolut ingen aning om vad jag ska hitta på. Får fundera lite...

See you later!

Orkar inte.

Jobbar imorgon. Börjar 07.30 vilket betyder att jag ska upp 05.45. Dags att sova kanske...

Filmtips?

Ligger här och funderar på vad jag ska göra. Är lite sugen att se film. Men har ingen aning om vilken. Dirty Dancing funkar ju alltid. Lyssnar faktiskt just nu på musik från filmen men samtidigt känner jag för att se någon med skön hårdrock som Rock Star eller varför inte en actionrulle, eller kanske en mysig julfilm som A Christmas Carol. Eller vänta, kanske American Gigolo. Richard Gere ser ju rätt bra ut i den filmen. 
Herregud, vilket i-lands problem. Jag får lotta helt enkelt...



Jobb, jobb och åter jobb.

Det här skulle bli en lugn vecka. Jag hade planerat att ha sovmorgon varje dag och jag skulle bara gå runt här hemma och njuta av att vara ledig. Men ibland blir det inte riktigt som man planerat märkte jag nu. Ska jobba både imorgon och på fredag och jobbade dessutom igår. Jag kommer vara trött på fredag. Juste, ska vara barn och hundvakt på fredag kväll så då blir det inget vilande heller.
Nästa vecka börjar det riktiga jobbet så söndag får det bli ordentligt med vila. Vilket lär behövas efter Jessikas fest på lördag...

Nu blev det en hel del gnäll så jag ska avsluta nu och komma tillbaka lite senare med ett positivare inlägg.

Hemma.

Är precis hemkommen från konserten med Peter Jöback. Den var verkligen jätte mysig och väldigt personlig. Och vilken röst han har! Kan berätta mer imorgon.
Nu tänkte jag se dom senaste avsnitten av Weeds, Gossip girl och 90210 innan jag går och lägger mig. Imorgon blir det en lång sovmorgon.

Godnatt!


Myskväll.

Nu ska vi fira mig med lite glass och film. Kommer bli skönt med en lugn och mysig kväll med familjen.
Hörs vi inte senare ikväll så lär vi göra det imorgon.


Peter Jöback

Presenterna bara fortsätter strömma in. Idag har jag varit på ett super mysigt café med Johanna och då får jag reda på att hon och jag ska åka och se Peter Jöback imorgon kväll. Blev otroligt glad!
Fick även lite mer pengar idag och det kommer alltid väl till hands nu när vinterjacka och sånt ska inhandlas.

Imorgon blir det jobb mellan halv 8 och halv 4 sen är det bara gå hem och det blir troligtvis middag med Johanna innan vi åker in till stan. Kommer bli awesome!

You are the only exception.


19 år.

Fyller 19 idag. Vädret är jätte fint här och jag känner mig hur glad som helst så den här dagen kommer nog bli jätte bra. På eftermiddagen ska jag iväg med Johanna och ta en fika. Ser verkligen fram emot det.

Fick förresten reda på att jag numera har ett jobb också. Hur skönt som helst är det. Visserligen är det bara till årsskiftet men så länge jag får inte lite pengar är jag glad!

Har precis duschat så jag tänkte fixa till mig lite nu. Vi hörs senare igen.
Ta hand om er.


Ännu mer presenter.

Har haft en jätte mysig dag idag med mina systrar. Kunde inte hålla mig från att shoppa lite så det fick bli lite smycken och te som jag tänkte göra i ordning nu.
Har även träffat underbara Jessika och Elin idag. Dom hade födelsedagspresenter till mig. En stor Elvis Presley tavla och rökelser. Är dö kär i tavlan och rökelserna lukar super gott.

Nu börjar snart en film på trean så jag ska fixa lite te och sen bara mysa i rummet resten av kvällen.

Shoppingtur

Snart kommer mina systrar förbi och då ska vi bege oss till Skärholmen för lite shopping. Jag ska väl försöka hålla i mina få pengar som jag har men jag ska i alla fall titta efter en vinterjacka. Om jag inte misstog mig så ska tjejerna titta efter skor så jag antar att jag får ge lite smakråd eller nåt sånt.
Efter det ska jag hem till pappa och äta middag där och ikväll ska jag träffa Jessika och Elin.

Nu är det dags att göra sig i ordning.


Old time favourite.


Ett gammalt favoritband. Med ny låt.


Presenter

Har precis ätit middag så nu ligger jag här i sängen och kan knappt andas för att jag är så mätt. Men gott var det.
Nu tänkte jag faktiskt se några avsnitt av lite serier innan jag bestämmer mig för att göra något av kvällen. Har för övrigt fått en hel del fina saker idag såsom kläder, skor, bok, pengar, hårprodukter och en massa fina blommor. Är super nöjd och jätte glad över allt!

Nej nu är det serie-time.


Har fått fina blommor.




Födelsedagsfirande.

Igår var det först jobb och sen på kvällen kom Elina förbi och vi tittade på idol och snackade en massa. Riktigt trevligt var det!
Idag ska vi fira mig och Rickard, han fyllde ju år i måndags och jag fyller år på måndag så vi ska väl fika och lite sånt. Ikväll blir det nog rätt lugnt. Ska bara vara hemma och imorgon blir det en tur till Skärholmen med lillasyster. Ska se om jag hittar en vinterjacka. Kan vara ganska bra att ha nu när vintern verkar ha kommit.

Nu ska jag kolla på lite vänneravsnitt och sen ta en dusch.

Ps. Jag älskar snön!

Cowboy dreams

If ever you're in trouble, if ever you are down
I'm gonna be the hanging judge and sherif
Gonna ride your troubles out of town



I wanna have it written on my tombstone
"Here lies the boy who stole your heart"


Sommarplaner.

Det har varit en lång dag idag men nu är jag hemma och ligger nerbäddad i sängen. Ska göra iordning te alldeles strax och sen ska jag bara mysa resten av kvällen. Kanske se en film eller några avsnitt av någon härlig serie. Imorgon är det jobb igen. Men då blir det inte lika långt bort som i Gröndal utan det är här i Tumba. Börjar dessutom kl 9 vilket betyder sovmorgon. Skönt.

Fick även veta igårkväll att det blir Bornholm i sommar igen. Med älskade farmor och farfar. Dessutom följer mina farbröder+familj och Sanne och Niklas med. Det kommer bli så otroligt underbart.





Bilder från när jag var på Bornholm sist.















För lite sömn.

Är otroligt trött idag. Måste vara för att klockan ringde alldeles för tidigt imorse. Men när jag tänker efter var det inte ens tidigt, inte om man jämför med vad det kommer bli imorgonbitti. Jobbar 8-17 imorgon. I Gröndal. Väääldigt långt härifrån med andra ord. Eller ja det tar väl runt en timme med buss och tvärbana. Måste alltså åka härifrån runt sju. Ja ni kan ju nästan räkna ut hur tidigt det alltså kommer bli imorgon. Men det är pengar och det är inget jag tackar nej till at the moment.

Ikväll blir det nog lite firande här hemma. Rickard fyller år och jag såg en tårta i kylen. Kan inte tänka mig att den är till något annat. Rickard har dock inte kommit hem än (har faktiskt inte sett honom på hela dagen) så någon fika lär det inte bli än på ett tag.



Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa lite.




All these autumn leaves are yours tonight.


Handsome smile, wearing handsome shoes,
Too young to say, though I swear he knew,
And I hear him singing while he sits there in his chair,
While these autumn leaves float around everywhere.


Beautiful autumn.


Vackert.

Underbar musik.


Då var jag tillbaka igen.

Idag är det exakt en månad sen jag skrev sist. Ska jag vara ärlig har jag saknat att få skriva av mig lite. Få ner tankarna i skrift. Tänker inte dra någon "det här har hänt i mitt liv sedan sist" utan tänkte bara berättade att det från och med nu lär dyka upp lite inlägg ibland.

Nu ska jag tända massa ljus i rummet och sen sätta mig framför en mysig film med en kopp te.


RSS 2.0