Lördag

Den här helgen har varit lugn.
Igår var jag i stan med Tess hela dagen. När jag kom hem hade Sanne och Nicki ockuperat rummet så jag satte mig vid datorn, ända stället där det inte låg smink, kläder eller smink. Jag tog lite vin av dem och satte mig vid datorn.
Jag gick och la mig tidigt, jag var verkligen jätte trött igår men vid halv fem kom Sanne och Nicki hem från krogen så då vaknade jag men somnade ganska snart igen.

Blev väckt klockan 9 av farmor som ringde =/ men jag var så hungrig så jag kunde inte somna om, istället gick jag upp och gjorde frukost sen gick jag ut och solade, får passa på att göra det när solen är framme.
När jag inte orkade ligga ute i värmen gick jag in och duschade och efter det har jag inte gjort mycket alls. Jag städade lite sen vid fyra gick jag ner och tittade på Hammarby - Elfsborg.
Fan att bajen förlorade. Men dem hade ju inte direkt domaren på sin sida. Hoppas dem vinner nästa match :)

Efter matchen åt vi sen har jag suttit vid datorn tills nu. Jag får väl gå ner och vara lite social med familjen, annars börjar dem väl bara att gnälla.
Ha en bra kväll :)


Tisdag

Ja då var skolan snart slut, det ska bli otroligt skönt, jag räknar dagarna!
Idag var det soft i skolan, tittade på film dem två sista lektionerna så dagen kändes ganska kort. Sen följde jag och Tess med Rasmus och Andrija hem till Andrija för att spela spel, haha. Det var lite kul :p

Efter det gick vi hem till mig och åt lite. Tess kunde inte stanna så länge eftersom hon skulle iväg men vi ha kul iallafall (;
Sen måste jag dra till Maxi för att köpa något till imorgon. Vi ska tydligen ha matsäck med oss i skolan imorgon för vi ska göra några sammarbetsövningar eller något. BOORING!
Men men, det är skönare med det istället för lektioner iallafall.

I helgen bli rdet lungt. Eller på fredag ska jag med Tess in till stan sen ska vi nog hitta på något på kvällen.
Annars blir det nog lungt, eller jag kanske går ut med några vänner, jag får se :)

Ha det bra !


Fredag

Idag har jag bara varit allmänt trött och seg. Jag har inte gjort mycket alls idag. Fick skjuts av pappa till skolan. Första lektionen var slöjd så det var soft. Sen var det dax för matte vilket också var en soft lektion. Efter det var det dax för tyska USCH! Jag hatar tyska, och sen fick jag reda på att jag inte kan få mvg i tyska heller, faan!
Men men,livet går vidare. Efter tyskan var det svenska, lunch och sist so. Jag gjorde inte alls mycket på någon av lektionerna. Jag orkar inte längre, jag är för trött för att plugga.
När jag kom hem satte jag mig direkt vid datorn, slöhög som man är ;)

Haha, vi har tyskar i våran skola. Åttorna och sjuorna har dem hemma hos sig :P Emils lillesyster har en tysk hemma hos sig. Han heter Ole och är jäätte söt! :)
På måndag och tisdag ska tyskarna vara med på våran tyska lektion, de ska bli rikigt skoj haha!

Imorgon är det melodifestivalen också. Det måste men se på, även fast det är  lite tråkigt :p Jag behöver iallafall inte sitta hemma ensam för Tess och Erik kommer :)
HEJA SVERIGE ;)

Ha det bra!

Tisdag

Tjenare på er!
Idag är det dan efter, jätte kul, så blev jag väckt också av min söta lillasyster, så ikväll kommer jag slockna snabbt.

Snart tror jag att jag ska till farmor och farfar. Det ska bli skönt och komma bort från omvärlden. Bara vara där och ta det lungt. Dem vill att jag ska komma också så man känner inte att man är ivägen liksom.

Dem här dagarna kommer jag få plugga som fan. Jag har hundra läxor tills på måndag och det känns inte riktigt som om jag kommer hinna göra alla, SUCK SUCK SUCK!
Men jag får väl göra så många jag hinner. Jag blir så irriterad på lärare, dem sätter alla prov och läxförhör samtidigt så man har ett helvete med att hinna plugga till alla, sen om man inte klarar ett prov för att man inte har hunnit plugga ja då får man IG! Helt sjukt. Inte nog med det så ska dem ha massa prov precis innan man slutar skolan också. Som om det inte är nog mycket som det är i slutet av nian. Man är ju sjukt skoltrött då också. Hm, ja dem tänker konstigt, iallafall mina lärare.

Aja, nu ska jag börja packa sen ska jag väl dra till Västerhaninge. Ha det bra allihopa! Tjadå!

RSS 2.0