It's getting better

Jag är ledsen för den hemska uppdateringen men jag har legat hemma sjuk så jag har i alla fall något att skylla på. Imorgon ska jag tillbaka till skolan igen och ska jag vara ärlig så ska det faktiskt bli skönt. Man blir ganska rastlös av att bara ligga hemma hela dagarna. Jag har i och för sig tittat på väldigt många filmer men även det blir tråkigt tillslut.
Just nu funderar jag faktiskt på att krypa ner i sängen och läsa en stund och sedan gå och sova. Jag börjar i och för sig 10 imorgon men jag tror nästan att jag behöver lite extra sömn nu när jag har varit sjuk. Jag kan väl inte säga att jag är helt frisk än men lite huvudvärk och förkylning får jag väl tåla. Jag har ju bara två lektioner imorgon så jag klarar mig nog. Det här blev ett väldigt tråkigt inlägg men jag ville bara tala om att jag fortfarande lever.
Vi hörs nog imorgon, då kanske jag har något roligare och mer intressant att skriva om. Ta hand om er.

En riktigt skön helg

Jag har haft en väldigt mysig helg, lugn men mysig. I fredags var jag hemma och tittade på Lets Dance med familjen. Vi hade en liten myskväll med chips och dricka och allt sånt.
Igår var jag på tjejmiddag hos Jessika. Det bjöds på god mat och massa skratt. Vi sjöng sing star, spelade pictionary och pratade om allt möjligt. Riktigt trevligt.
Nu ska jag snart börja med maten. Lövbiff, pommes och sås blir det. Ikväll ska jag och resten av familjen titta på The curious case of Benjamin Button. Jag har hört att den ska vara bra. Efter maten blir det en tur till Tumba köpcenter för att köpa massa gott godis till ikväll.
Som jag sa, en lugn men mysig helg.


Vad är det för fel på mig egentligen?

Jag har seriöst inget liv på helgerna. Nu har jag precis tittat klart på Hundtricket och innan det såg jag Vingar av glas. Ett litet Alexander Skarsgård maraton mitt i natten men det är väl som vanligt. Jag vet inte varför jag alltid går och lägger mig så sent på helgerna. Jag menar jag borde ju vara trött eftersom jag gick upp halv åtta i morse. Ja hon är lite konstig den där Rebecca.
Vad kan man då göra för att bli trött? Räkna får kanske...eller inte. 
Man brukar kunna bli ganska trött av att läsa, jag kanske ska göra det.
Nej nu är det nog. Nu säger jag godnatt och sen ska jag stänga av datorn. Godnatt.

Tragedy and Hope


Besök hos mormor


Sedan måste jag ju säga Grattis på 18 års dagen Jessika!
Hoppas du får en jätte bra dag!Breaking Dawn

Nu ska jag börja läsa Breaking Dawn.
Den är på engelska och 754 sidor lång.
Jag är överlycklig!


Bryan Adams

Oceans apart, day after day
And I slowly go insane
I hear your voice, on the line
But it doesn't stop the pain
If I see you next to never
how can we say forever

Wherever you go, whatever you do
I will be right here, waiting for you
Whatever it takes, or how my heart breaks
I will be right here waiting for you

I took for granted, all The times
That I thought would last somehow
I hear the laughter, I taste the tears
But I can't get near you now
Oh can't you see it baby,
You've got me going crazy

I wonder how we can survive, this romance
But in the end if I'm with you, I'll take the chance

Oh you can't see it baby
You've got me going crazy

I will be right here, if you want me

Jag har precis kommit hem från en tur till centrum med Elin. Vi har gått runt bland affärerna och hittat massor av fina saker som skulle vara kul att ha nu, men när plånboken är tom får man vänta på studiebidraget och hoppas att sakerna fortfarande finns kvar då. Vi har i alla fall köpt Jessikas present nu så den är avklarad. Efter allt springades i affärerna gick vi in på ica och köpte fikabröd och dricka och satte oss sedan och fikade, mitt i centrum. Det var riktigt mysigt och vi fick lite tid att bara prata av oss om saker och ting. Jag har haft en väldigt bra eftermiddag i alla fall.
Nu sitter jag här, jätte hungrig och förväntansfull. Mamma och Sanne kommer snart hem med mat och min bok så jag behöver nog inte vänta så länge till. Jag tror jag ska se klart filmen jag började titta på innan Elin kom, America's sweethearts. En typisk amerikansk drama/komedi men den är bra så det blir den som får fördriva min tid medan jag väntar. Vi hörs!

Colin Farrell

TITTA PÅ HONOM!! I'm dreaming away...


Be my baby

Ja då var man hemma från skolan. Även denna dag har flytit på bra än så länge och det är väldigt skönt.
Nu ska jag göra ordning lite lunch och sen ska jag sätta på en film tror jag. Jag tänke unna mig en lugn eftermiddag idag. Jag ska göra så lite som möjligt och bara ta det lungt och vila upp mig lite. Jag tror att det kan vara nyttigt att ibland ha en dag då man gör absolut ingenting. En dag utan stress och nedstämdhet så idag blir det en "ingenting alls-dag" för mig.

Jag blev lite överraskad över ett brev som kom idag. Breaking dawn som jag beställde i måndags har redan kommit! Saken var den att det skulle ta 4-6 arbetsdagar för den att komma men det gick tydligen snabbare än vad de hade tänkt. Ingen är gladare än jag så jag ska ner till posten och hämta ut den imorgon så att jag kan börja läsa den.
Nu blir det lunch! Ha det bra så länge.

Let's go to school


Merci

Idag har det varit en bra dag. Jag har varit allmänt glad och positiv vilket har fått dagen att flyta på bra. Jag har fått flera läxor gjorda och jag har även hunnit med att träffa Tess och Jessika. Jag tror verkligen att jag behövde en dag som denna. Flera dåliga dagar på rad tär på en men idag känner jag mig lycklig. Nu ska jag snart sova och drömma massor av mysiga drömmar. Good night my friends!
Pokerface


Livet vore menigslöst utan musik

Jag har i läxa tills på onsdag att skriva en uppsats om fördomar på engelska. Jag vet inte varför det var så svårt att skriva om det, jag menar jag vet ju vad fördomar är och vad jag tycker om det men samtidigt hade jag svårt att komma på något att skriva, att formulera mig. Uppsatsen är i alla fall klar nu men den blev kanske inte så bra som jag hade hoppats på.
Nu sitter jag i alla fall här som vanligt. Jag har ingen lust att plugga även fast jag vet att jag borde, jag har snart läst ut min bok så jag tänkte lägga den åt sidan en stund. Jag önskar nu att jag inte hade varit så ivrig med att läsa ut alla böcker på en gång, jag önskar att jag hade njutit mer av dom.
Egentligen skulle jag bara vilja lägga mig ner i sängen och sätta på någon bra musik, bara ligga i sängen och tyst sjunga med i alla låtar, men jag kan inte slappna av. Jag känner mig ledsen och stressad och jag har ingen aning om varför. Kanske beror det på läxorna som ligger på bordet. Men samtidigt vet jag att jag hinner göra dom imorgon eller på tisdag. Jag kanske ska sätta på musik i alla fall, det får mig i alla fall på andra tankar ett tag.


Du kan se när det är slut


Då syns du inte mer

du gav det du hade
de ville ha mer
och ingen ska tacka dig
de har väl nog med sitt

först gav du din omsorg
sedan gav du ditt liv
till tomheten gapade
och det var då du föll

Men du ser inte vad de gör
de har aldrig brytt sig om någonting
de är ständigt på jakt
-åt sig själva

I hope...

Jag sitter just nu i sängen och tittar på tv. På femman visas Tigerland så det är klart att jag sitter fastklistrad. Alla som känner mig vet att jag är världens största Colin Farrell fan och jag har varit det ganska länge. Men det är inte bara därför jag sitter här ensam i mitt rum. Jag behöver tänka lite, eller så kanske jag bara behöver vara för mig själv en stund. Livet har verkligen överraskat mig de senaste två veckorna så jag har lite att fundera över. 
Nej nu hade jag tänkt att gå och hämta ett glas cola och sen fortsätta titta på filmen, eller jag kanske lägger mig och läser en stund. Jag får se vad jag gör. Hur som helst är det här det sista ni hör från mig ikväll så jag säger godnatt nu.
Ta hand om er.
Den här tjejen är underbar!


Sometimes all you need is a friend


Runaway

Jag känner mig ynklig, patetisk, svag. Jag går ständigt runt med gråten i halsen och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag får panik. Varför känner jag såhär? Jag har inget svar på det och det är det som gör det hela så jobbigt. Jag går runt och känner inget annat förrutom smärtan som ständigt gnager sig igenom hela min kropp. Jag skulle göra vad som helst för att bli av med den här känslan. Jag ligger på kvällarna under täcket som ett litet barn. Tårarna rinner och vägrar ta slut. Jag somnar blöt om kinderna. Jag vill inte säga att jag ger upp, jag vet att jag är för stark för det men samtidigt känner jag att jag snart inte orkar längre. Jag vet inte vad jag ska göra.


Ljudet av ditt hjärta

Man blir verkligen besatt av de här böckerna. Idag köpte jag den tredje och jag är säker på att även den kommer vara slutläst inom de närmaste dagarna. Jag kommer lida av abstinensbesvär en hel månad innan fjärde boken kommer ut på svenska. Nej nu ska jag fortsätta mitt läsande. Vi hörs lite senare istället.

Lars Winnerbäck

Ja vad ska man säga. Jag sitter här mer tårarna rinnande längs kinderna efter att jag hörde "Om du lämnade mig nu" på tvn. Hans musik berör verkligen och den som säger något annat vet inte vad musik är. Han är underbar och det finns ett ord för han och hans musik, Kärlek.

Please save me, I don't care how you do it, just save me


New moon

Kolla videon! Jag får rysningar varje gång jag ser den!

Walk in the sun


Livet står stilla

Jag har en känsla i hela kroppen som säger att allt inte är som det ska. Paniken växer och bildar ett stort hål. Jag kämpar men jag ser fortfarande framför mig ett tomt mål. Det finns inget där. Tårarna bränner bakom ögonlocken. Jag vill inte att de ska rinna nerför mina kinder längre. Jag är rädd, rädd för att veta att det här är allt. Att vad jag kämpar efter ständigt kommer vara ett tomt mål. Det spelar ingen roll hur många gånger jag får höra att allt kommer bli bra för jag vägrar att tro på det om jag inte ser det. Jag kan inte hela tiden hoppas och sedan bli besviken. Jag kanske måste härifrån, bort från det som varit och finna den platsen där jag känner mig fri, för här känner jag mig inget annat än instängd.
"Life is just a blank slate, what matters most is what you write on it."


Come Undone

So unimpressed, but so in awe
Such a saint, but such a whore
So self-aware, so full of shit
So indecisive, so adament
I'm contemplating, thinkin' about thinkin'
It's overrated, just get another drink in

Väldigt trött

Jag kom precis hem från pappa. Jag och Sanne gick dit för att äta middag. Jag antar att det var på tiden med tanke på att det var minst en månad sen sist.
Det var meningen att jag och Johanna skulle ta oss en promenad lite senare ikväll men jag vet inte om jag har orken till det. Jag sov väldigt dåligt inatt så energin ligger just nu på botten. Jag tänkte köra ett litet träningspass här hemma istället. Efter det blir det en varm dusch med en liten "ta hand om mig själv" stund och sen ska jag ge mig på designen till Sannes nya blogg. Det blir nog inte allt för svårt, jag har ju gjort det ett antal gånger nu.

Förhoppningsvis får jag även lite sömn inatt. Jag börjar bli trött på de här sömnlösa nätterna som har fått mig att känna mig sjuk. Vi hörs kanske senare. Annars säger jag godnatt nu.

They are not worth it

Be who you are, stand strong and leave those who don't love you.

Edward Cullen


What member of the Cullen family are you?

Som Bim skrev...

"Hata mig fort, älska mig aldrig"  Ler jag för mig själv,
när folk med elaka blickar går förbi, för de kommer aldrig att förstå..

When my time comes


Forgetting all the hurt inside I've learned to hide so well
Pretending someone else can come and save me from myself

When my time comes, forget the wrong that I've done
Help me leave behind some reasons to be missed

Don't resent me, and when you're feeling empty
Keep me in your memory, leave out all the rest
Leave out all the rest

Leave out all the rest


When even life can't give you a reason to live


Can´t stop

Nu är det bara att fortsätta på nästa bok; När jag hör din röst.

Lördagsmys med Johanna

Kvällen bestod av ostbågar, Körslaget, Dirty Dancing, dans, skratt,
 musik, choklad, kort, promenad, prat, te och tillsist en underbar vän.Jag låter bilderna tala för sig själva


Jag hade en jätte rolig kväll. Tack tjejer.

Erik Hassle - Hurtful


Besatt

Jag har blivit förälskad i en bok,
förälskad i en berättelse om vampyrer och ovillkorlig kärlek.
Dom känslorna jag får när jag läser den här boken
har jag aldrig fått av något annat jag tidigare har läst
och då har jag ändå läst ganska mycket.
Det går inte riktigt att sätta ord på det.
Det ända jag kan säga är Tack Stephanie Meyer.

Another world

Jag ligger i sängen, jag tänker, tänker på saker jag egentligen inte borde tänka på. Jag är osäker, osäker på människor. Jag vill veta vad de egentligen tänker om mig. Jag försöker förstå vissa personer. Jag försöker förstå vad de hade tänkt göra när jag inte orkar vänta på dem längre. Det ända jag vill är att de ska tänka efter och inse vad jag har fått stått ut med bara för att jag har velat ge dem en andra och kanske en tredje chans.
Europes låt Superstitious spelas just nu på datorn. Jag sjunger med så gott jag kan, allt för att slippa tänka. "Om jag kunde drömma" ligger bredvid mig. Jag funderar på att öppna boken och fortsätta läsa. Försvinna in i världen där vampyrer och kärlek som övervinner allt faktiskt existerar. Där killar som Edward Cullen existerar. Boken lockar verkligen. Jag vet inte om ni hör något mer från mig idag, vi får se. Ha det i alla fall bra tills vi hörs igen. Nu ska jag läsa.

I just want to

I want to learn how to fly
I want to be respected
I want to get lucky
I want to get out of this dump
I want to be loved
I want to be different
I want to save the world
I want to be understood
I want to be rich
I just want to be somebody


Om jag kunde drömma

Idag tog jag en tur in till stan med Bim för att köpa i alla fall de två första böckerna ur Twilight serien. Jag har börjat läsa första boken nu och Bim du hade rätt, jag älskar den! Jag är helt fast, kan inte sluta läsa. Allt är så bra, verkligen allt! Jag hittade även en mysig tröja och vantar inne på Monki som jag bara var tvungen att köpa. Vi åt lunch på Sandy´s och vi satt säkert i en och en halv timme därinne, vi hade så himla mycket att prata om. Vi träffas tok för sällan men nu har vi bestämt att vi ska träffas snart igen och vi ska även försöka få med oss gänget från grundskolan. Jag hade i alla fall en jätte mysig dag med Bim.
Nu ska jag fortsätta med min bok. Jag ska försöka att inte gå och lägga mig senare än halv elva men det kan bli svårt. Jag får be mamma komma in och ta boken av mig innan det blir allt för sent. Vi hörs i alla fall imorgon. Godnatt.


Haha jag ser rädd ut


.

Följ min blogg med bloglovin

Gratis godis

Bli medlem på gratisgodis.se och samla ihop massor av godis. På bara en vecka har har jag samlat ihop tillräckligt mycket för att få det hemskickat. Det är dessutom helt kostnadsfritt. Jag lovar att du inte kommer ångra det!

Stolt storasyster

Jag har precis kommit hem från idrottshuset. Pontus har spelat handbollsfinal. Tyvärr förlorade dom med 12-13 så det var ju lite tråkigt men vad stolt man blir när man ser lillebrorsan springa runt där på planen. Jag vill nästan ställa mig upp och skrika rakt ut att han där, han med nummer 2 på ryggen är min lillebror. Mål fick han göra också, bara ett men hans namn ropades ut i högtalaren efter målet och då rös jag. Han är så bra, min lillebror.

Sverige - Kanada

Sverige förlorade då finalen men sedan finns det ett antal saker som jag och jag tror väldigt många andra svenskar störde sig på, som ex alla gånger Kanadensarna rent ut sagt körde ner Markström och alla utvisningar som Kanada skulle ha fått men som dom inte fick tack vare idiot domarna. Jag blev arg nästan hela tiden. Hade jag varit där hade jag hoppat in på isen och slagit ner alla Kanadensare inklusive domaren! Det var verkligen inte rättvist dömt.
Hur som helst har jag hittat mina favoriter i Sveriges juniorlag. Här är dom:

På tredje plats.... Calle Gustafsson såklart! 


På andra plats... Mikael Backlund, grym spelare!


Och sedan på Första plats... JACOB MARKSTRÖM! Han gjorde grymma räddningar och fick ta jäkligt många smällar. Sedan är han väldigt söt också!


Föör trött

Hockeyn börjar ju inte förrän halv två och jag är alldeles för trött för att sitta uppe och vänta så jag går och lägger mig en stund och sen går jag upp när det börjar. Då blir med mys med ost och kex också.
Godnatt så länge.  /R


Har ni inget för er kan ni ju lyssna på den här underbara låten med
Melissa Etheridge.


Här ska läsas

Jag som alla andra älskade Twilight så på onsdag ska jag in till stan för att köpa Stephanie Meyers bokserie. Jag bara måste läsa dom. Om någon vill följa med är det bara att säga till. Jag åker hellre in med sällskap än ensam!

Bastu

Jag hade en mysig kväll igår med Johanna. Vi bestämde oss för att sova hos pappa medan han är borta så vi packade ihop lite saker och promenderade upp dit. Efter den kalla promenaden tog vi en dusch och sedan satte vi oss i bastun. Det var helt underbart. Pappa har haft bastu i fem år nu och jag har bara bastat två gånger. Men när jag nu förstod hur skönt det faktiskt var blir det definitivt fler gånger. Efter det gjorde gjorde vi smoothie och poppade popcorn, spelade lite spel och sedan satte vi oss i soffan och tittade på film.
Nu håller jag på att göra mig iordning för att sedan vid två ta bussen med Johanna tll Heron. Vi ska se Twilight, jag vet att vi är de sista på jorden som ser den men bättre sent än aldrig. Ikväll eller inatt kanske jag ska säga blir det Hockey för hela slanten. 01.30 börjar finalen och ungefär vid fyra är den slut. Men för mig gör det inget, nattuggla som jag är.


I'm learning to fly

Well some say life will beat you down
Break your heart, steal your crown
So I started out for God knows where
But I guess I'll know when I get there


The night is black, as black as night


"Godmorgon syrran!"

Låg igårkväll och tittade på filmen Crossroads, ni vet den med Britney Spears. Jag har alltid gillat den men det var ett tag sen jag såg den. Den var hur som helst fortfarande lika bra som den var när man var sådär 13 år. Kanske lite töntig men vem bryr sig. Jag somnade inte förrän runt två halv tre så jag hade hoppats på en lång sovmorgon, minst till klockan ett men nej nej. Jag skulle inte få sova. Jag vaknade runt elva av att min storasyster kommer in och hoppar i min säng. Min lillebror var inte sen med att delta i den så kallade "Väck Rebecca så irriterande som möjligt" proceduren. Så där ligger jag, hur trött som helst med två stycken hoppandes i min säng. Ibland är det jobbigt att ha syskon!

Mitt nyår

Jag är alldeles för bakis för att orka skriva något långt inlägg så jag berättar bara kort om min nyårsafton. Jag hade en underbar kväll med underbara människor. Det började med tre rätters middag hemma. Efter det blev det massa drinkar och frågesport. Vid tolv gick jag vidare hem till Christie där det var massa människor inklusive Johanna. Vi drack champagne och hade det hur roligt som helst. Vi kom hem vid tre och då var det vara att slänga sig på sängen och sova ruset av sig.
Nu sitter vi här nyduschade och fräscha. Jag ska snart iväg till Heron för att gå på bio med familjen. Vi ska se yesman och jag ser verkligen fram emot det. Jag tar en alvedon och sen är jag på topp igen!
Hoppas alla får en härlig torsdag, trots bakfyllan.  /R

RSS 2.0