In the cold streets at night there's a war going on.

Mina ekonomiböcker håller på att döda mig. Jag suttit med dom ända sedan klockan ett då jag kom hem så nu behöver jag en paus. Men det är i och för sig väldigt skönt att veta att man har gjort något vettigt och inte bara suttit hemma vid datorn.
Vid sju är det träning med Elin, ska bli skönt att komma iväg till gymmet och dessutom var det ett tag sedan jag träffade Elin så henne ska det bli kul att träffa också. Annars ska jag göra så lite som möjligt ikväll. Jag ska väl försöka plugga lite mer sen när jag komme hem bara för att vara säker på att jag kan allt. Two and a half men är det ikväll också, det får man ju inte missa!
Imorgon kommer studiebidraget, finally! Jag tänkte ta en tur in till staden någon dag i helgen eller nästa vecka så om det är någon som vill följa med är det bara att höra av er, vore kul med sällskap.
Nej nu blir det till att äta något, jag börjar bli hungrig. Ha det bra vänner!  /R

Hey Man

I picked you out
Of a crowd and talked to you.
Said I liked your shoes,
You said, Thanks, Can I follow you?

So it's up the stairs,
And out of view. No prying eyes.
I poured some wine.
When I asked your name;
You asked the time.

Now it's two o'clock.
The club is closed,
We are up the block.
Your hands are on me,
Pressing hard against your jeans,
Your tongue in my mouth,
Trying to keep the words from coming out,
You didn't care to know
Who else may have been you before.

I want a lover I don't have to love,
I want a boy who's so drunk he doesn't talk.
Where's the kid with the chemicals?
I thought he said to meet him here,
But I'm not sure.
I've got the money
If you've got the time.
You said, It feels good.
I said I'll give it a try.

Then my mind went dark,
We both forgot where your car was parked.
Let's just take the train.
I'll meet up with the band in the morning

Bad actors, with bad habits...
Some sad singers, they just play tragic.
And the phone is ringing,
And the van is leaving
Let's just keep touching,
Let's just keep...keep singing

I want a lover I don't have to love,
I want a boy who's so drunk he doesn't talk.
Where's the kid with the chemicals?
I got a hunger and I can't seem to get full.
I need some meaning I can memorize.
The kind I have always seems to slip my mind.

But you, but you..

You write such pretty words,
But life's no storybook.
Love's an excuse to get hurt.
And to hurt.
Do you like to hurt?
I do, I do.
Then hurt me.

Sticks and stones may break my bones, but your words they really kill me.


Let's go to bed.

Godnatt.

If That's What It Takes

I just love the song

Just idag är jag stark

Jag hade faktiskt en bra kväll igår. Den spenderades med Jessika och Malin i Södertälje och även fast festen inte var den allra roligaste så var sällskapet väldigt bra. Jag kom i alla fall hem vid ett, halv två till mitt fina rum. Tack Jessika för hjälpen!
Idag har jag faktiskt inte gjort någonting. Eller jo, jag har tittat på film och ätit glass med Sanne. Kul att få lite ensam tid med henne. Det händer inte så ofta längre. 
Jag vet att jag borde plugga som bara den men just nu orkar jag inte. Jag har faktiskt tagit fram böckerna men de ligger fortfarande ihopslagna på bordet.

Ja juste, igår var det ju Earth hour och jag tyckte faktiskt att det var mörkare än vanligt ute. Kul att människor faktiskt bryr sig lite om miljön i alla fall. Jag undrar hur det såg ut i alla andra städer. Hoppas det finns några bilder man kan se någonstans.
Nu ska jag sätta på en till fim. Sen ska jag plugga, jag lovar.

Ni kom väl ihåg att ställa om klockorna? Fyfan vad skönt det är att det äntligen är sommartid igen.


Bilder

Innan


Efter

(Klicka på bilderna)

Same same but different

Dålig uppdatering igen jag vet men nu ska jag försöka summera de senaste dagarnas händelser. I torsdags träffade jag Tess i centrum så vi tog en fika på ett jätte mysigt café. Där träffade jag även Bim vilket ledde till att jag spenderade kvällen med Bim i Nacka. Då undrar ni kanske vad jag gjorde i Nacka? Jo såhär är det att vi var och tittade på Lovestain (Bims brors band) när dom repade. Jag fick inte bara tid att lyssna på riktigt bra musik utan jag fick tid att prata och umgås med Bim och det var faktiskt längesen sist. NICE var det i alla fall!
Igår började jag skolan tolv så det blev en lång sovmorgon vilket var väldigt behövligt! Slutade vid halv fyra. Kom hem, åt vid sju och sedan kom Jessika över. Vi tittade på lets dance (Go Magnus!), satt och snackade och hade det trevligt. Sedan kom vi in på möblering och Jessika fick för sig att vi skulle möblera om i mitt rum, varför inte tänkte jag så vi började städa en massa igår och nu kommer Jessika snart över igen och då blir det att flytta runt på alla möbler och hitta en bra lösning på hur allt ska stå.
Jag tar nog lite bilder som jag lägger in här i bloggen sen. Nu måste jag klä på mig och borsta tänderna.
Vi hörs sen! Puss.

Tv-kväll

Gud vad trött jag är. Egentligen har jag ju bara legat hemma och slappat hela dagen men ändå är jag så himla trött. Det är väl kanske därför jag är så trött, just för att jag bara har legat hemma hela dagen.
Jag har för övrigt träffat Tess idag. Vi tog en mysig kvällspromenad med Saga. Det var riktigt kul att träffa henne igen och vi hade massa saker att prata om.
Nu sitter jag i mitt rum och tittar på greys anatomy och efter det klockan tio börjar fråga olle. När det är slut blir det sängen för min del. Jag skulle faktiskt kunna gå och lägga mig nu men det finns ingen chans att jag skulle missa fråga olle.
Jag skriver inget mer ikväll så vi hörs imorgon istället. Godnatt.

A burning sky


Livet

Livet är kort, Livet är inte förutsägbart och livet kan ibland vara orättvist. Men vad vet jag om livet, jag är inte ens 18 år än.
Så vad är då livet, för mig?
Ja jag kan väl säga att livet för mig är kärlek, drömmar, lycka, sorg, och jag har upplevt alla dom sakerna. Jag ska kanske inte säga att det är dom ända sakerna i livet för livet innehåller så mycket mer men för mig har de varit stora delar i mitt liv. Ni undrar säkert varför jag tar upp något som livet här i min blogg och ska jag vara ärlig har jag ingen aning om varför. Jag kom och tänka på hur viktigt livet faktiskt är. Ingen levande varelse här på jorden kan berätta hur saker och ting kommer bli när man dör. Det spelar ingen roll vad jag tror för jag har ingen som helst aning. Allt kanske bara tar slut eller så kanske allt startar om. Ingen vet.
Folk kan fråga mig hur det går med kärleken. Även fast jag vet att de som frågar syftar på en pojkvän så har jag alltid svaret i huvudet. "Jo det går bara bra".  Jag har ingen pojkvän men en pojkvän är inte bara kärlek för mig. Det finns personer i min omgivning som andra skulle kalla för bästa vänner men för mig är de mer än bästa vänner. De är personer jag skulle göra allt för, offra mitt liv för och för mig är de värda mer än namnet bästa vän.
Mamma, pappa, styvpappa, styvmamma, syster, bror, syster, syster, mormor, farmor, farfar. Elva individer. Elva själar. Vad kan jag då berätta om de här elva personerna som bildar min familj? De är min trygghet. Det spelar ingen roll vad jag gör eller säger, de kommer alltid att finnas där. Vad som än händer kommer de alltid vara min familj, min trygghet.
Jag kan sammanfatta min familj och mina vänner med ett ord. Stjärnor. De lyser upp mina mörka dagar, min vardag, mitt liv och mig själv.
Musik. De speciella platserna. Ja det är också kärlek för mig.
Sorg. Jag har känt sorgen av att bli sviken säkert lika många gånger som alla andra. Jag har gråtit mig själv till sömns. Jag har känt mig oälskad, hatad, hjälplös som många andra men jag har fortfarande känt de här sakerna. Bara för att jag inte lever det mest hemskaste livet på jorden betyder det inte att jag inte har känt sorg för det har jag verkligen och jag tror att folk skulle bli ganska förvånade om de fick reda på alla saker som jag varit med om.
Vad vill du bli när du blir stor? "Jag vill bli delfinskötare eller jobba i klädaffär". Det var alltid mina svar när jag var liten. Nu har jag andra drömmar om livet som stor. Jag vill vakna upp i dubbelsängen bredvid min underbara man som fortfarande sover. Jag kliver upp och går nerför trappan i vårat hus, ner till vardagsrummet där mina två barn sitter och tittar på tv. Våran labrador ligger mellan barnen och Leo, min äldsta son tittar upp på mig och ler. Det där leendet som får hela min kropp att känna kärlek och lycka. Vi äter en gemensam frukost sedan packar vi väskorna, gör ordning en picknick och tillbringar den varma sommardagen vid stranden. Jag vet att det inte är så lätt som det låter men det är mina drömmar.

Så vad vet jag om livet?
- I don't know. You tell me.

I feel free, but yet so stuck

Jag sitter och lyssnar på in the heat of the night med Star Pilots. Jag gillar verkligen den låten men jag vet inte varför.
Jag menar, det är ju inte direkt min typ av musik. Den gör mig glad antar jag.

-

"You may not see yourself in a very positive light, but don't worry,
people around you can see the good inside you even if you don't."

Melissa Etheridge

Everybody's got a hunger
No matter where they are
Everybody clings to their own fear
Everybody hides some scar

Precious pain
Empty and cold but it keeps me alive
I gave it my soul so that I could survive
Keeping me safe in these chains
Precious pain

Everybody's got a reason
To abandon their plan
How can I think of tomorrow
With my sorrow in hand


Lördag



Wild world

I'm back! Jag är ledsen för den kassa uppdateringen men det har varit så mycket i skolan de senaste dagarna att jag helt enkelt inte har haft tid att blogga. Men nu är det helg och jag är fri från plugget i några dagar. Skönt!
Jag har inte så mycket att skriva, tänkte bara berätta att jag fortfarande lever och att det förhoppningsvis kommer bli lite mer bloggande den här helgen.
Nu blir det film vänner! See ya  /R


I'm so happy, I'm so glad!

Är det inte världens underbaraste väder? Vårvädret har äntligen kommit till liv. Man blir ju överlycklig av att bara gå i solen. Riktigt skönt är det. Snart kan man lämna halsdukar och vantar hemma.
Jag har för övrigt haft en ganska bra dag. Eller den blir bara bättre och bättre ska jag väl säga. Det började ju med att jag vaknade och märkte att det verkligen spöregnade ute. Inte alls roligt men med tiden har det bara blivit bättre och jag slutade skolan med att få reda på att jag fick mvg i mitt projekt i webbdesign. Riktigt härligt!
Nu ska jag sätta mig och göra klart min engelska läxa.
Vi hörs sen underbara vänner!

Jag var bara tvungen att lägga in en kanske lite
töntig men ändå så underbar sommarbild

Jag skulle göra allt för att få vara tonåring på 80-talet






Hårdrock i Tumba centrum






Bilderna är inte så bra jag vet men det var inte det allra
lättaste att ta kort på dom.

Sweet dreams

Nu har jag äntligen kommit hem. Jag har haft en underbar kväll med Johanna. Riktigt mysigt var det. Jag är jätte trött och skulle helst av allt bara vilja gå och lägga mig så ni får troligtvis höra om kvällen imorgon istället. Imorgon ska jag förresten ner till centrum för att se Bims bror Hampus spela. Jag får då träffa Bim också. Jag har saknat henne.
Nej nu blir det sängen för min del. Vi hörs imorgon vänner. Godnatt.

Honey, I'm home!

Nu är jag äntligen hemma, eller egentligen har jag varit hemma ett tag men jag har inte orkar skriva förrän nu. Jag ligger i sängen och håller seriöst på att somna. Jag tror att jag har sovit på tok för lite de senaste två veckorna så jag är helt slut.
Jag såg för övrigt The Boondock saints igår kväll. Den filmen är grym så den tycker jag att ni ska se!
Nu håller Pontus på och tjatar om att vi ska se film så jag ska lägga mig i soffan och kanske poppa lite popcorn se någon film med honom. Ska bli skönt att för en gång skull bara slappna av när man kommer hem.
Imorgon blir det middag och annat trevligt med Johanna. Jag ser väldigt mycket fram emot det. Det kommer bli riktigt mysigt, det är jag säker på.
På söndag kommer förresten H.E.A.T till Tumba centrum så då hittar ni mig där! 
Ha det!  /R


Wild world

Nu var alla läxor avklarade för idag, skönt. Nu ska jag lägga mig i sängen och sätta på en film. Jag vet inte vilken jag ska se än, vi får se. Jag börjar 8 imorgon, as usual så det blir inte så sent ikväll. Imorgon är det för övrigt kort dag i skolan, skönt det med. Jag är alldeles för seg för att skriva något vettigt här så vi hörs imorgon istället. Bye bye /R


Fear of the dark

Have you run your fingers down the wall
And have you felt your neck skin crawl
When youre searching for the light?
Sometimes when youre scared to take a look
At the corner of the room
Youve sensed that somethings watching you

Have you ever been alone at night
Thought you heard footsteps behind
And turned around and no ones there?
And as you quicken up your pace
You find it hard to look again
Because youre sure theres someone there

Watching horror films the night before
Debating wiches and folklore
The unkown troubles on your mind
Maybe your mind is playing tricks
You sense and suddenly eyes fix
On dancing shadows from behind


Sova, skola, plugga...

Imorgon är det matteprov så ikväll blir det mycket pluggande. Det är en hel del jag ska kunna och ska jag vara ärlig är jag osäker på hälften. Jag är ju inte direkt något mattesnille heller.

Jag måste nämna något jag har gått och stört mig på hela dagen. SNÖN! Jag vill inte ha mer snö längre. Igår såg det nästan ut som om våren faktiskt närmade sig lite men nej nej då vaknar man istället upp och hela Sverige är täckt med snö igen. Kallt som fan är det också. Jag är så trött på det här nu...

Igårkväll satt jag och tittade på flera nya avsnitt av Two and a half men. Jag bara älskar den serien. Jag vet att jag har skrivit det tidigare men den är så rolig. Jag får aldrig nog av den!

Nu ska jag ta fram dom där jäkla matteböckerna. Vi hörs ikväll istället  /R


H.E.A.T

Sitter och lyssnar på H.E.A.T - 1000 miles. Jag gillar verkligen den låten. Man får den här 80-tal hårdrocks feelingen om ni förstår vad jag menar.

We all die young

Jag och Pontus tittade på Tenacious D in The Pick of Destiny idag. Jag har sett den flera gånger förut men jag får aldrig nog av den. Den är så bra. Skådespelarna, musiken, storyn ja allt är bra. Jag funderar på om jag ska sätta på filmen Rockstar nu. Jag har ju haft lite olika teman av filmer den senaste tiden så varför inte fortsätta med rock?
Det blir nog den filmen som får avsluta min kväll som för övrigt har varit riktigt trevlig. Vi började med middag på grekiska kolgrillen i Tumba och avslutade hemma med melodifestivalen, drinkar, godis och kortspel. Riktigt trevligt alltså.
Imorgon blir det plugg hela dagen, men det är väl det söndagar är till för, eller? 
Godnatt på er  /R

Lyckliga gatan

Lars Winnerbäck och Nordman spelas just nu för fullt i mitt rum. Skoja inte om sommarkänslorna kommer.
Jag är ensam hemma. Riktigt skönt är det. Jag springer mellan mitt och Sannes rum för att göra mig iordning. Sanne har saker för håret i sitt rum men jag har sminket i mitt rum. Jag vet att jag bara kan flytta in mina saker i Sannes rum men jag vill inte sitta still, inte nu när jag känner mig så glad.
Ikväll blir det middag på kolgrillen. Det kommer bli gott. Jag var förresten hos pappa igår. Det var kul att träffa honom igen och dessutom bjöd han på en jätte god middag. Underbart!
Nu ska jag väl fortsätta med min sommarmusik och mitt fixande. Vi hörs kanske sen, annars får ni ha en jätte bra lördag.


Please be my pirate and sail away with me to deep blue sea.

Jag klarade mig igenom hela skoldagen även fast det var tufft på slutet. Nej men det var faktiskt rätt jobbigt sista lektionen. Då började halsen och hostan verkligen gå mig på nerverna. Nu har dessutom min näsa blivit alldeles täppt så jag går inte bara runt och hostar utan nu nyser jag också. Herregud, när ska det ta slut? Hur som helst stannade jag kvar i skolan hela dagen så nu känner jag mig lite stolt. Jag ska försöka få med mig mamma till maxi så att jag kan köpa b&j, det skulle sitta perfekt när jag senare ska plugga. Ikväll blir det för övrigt pannkakor till middag här hemma för er som undrar. Mums.
Annars flyter livet på som vanligt. Jag har två prov nästa vecka så jag lär antagligen sitta hemma och plugga i helgen. Eller ska jag vara ärlig så kommer jag nog sitta på söndagkväll och råplugga samtidigt som jag försöker komma på ursäkter till varför jag inte pluggat tidigare. Så brukar mina söndagar se ut, tyvärr...
Nu blir det te för min del. Jag ska försöka göra allt för att bli friskt så snart som möjligt, jag börjar bli trött på det här nu. Förlåt för alla gnäll inlägg men ni får ha överseende med det, jag är ju faktiskt sjuk.  /R

So sick of being sick

Jag ligger hemma sjuk IGEN. Jag är så trött på det här. Kan jag inte bara bli frisk på riktigt. Nu håller halsen och hostan på att ta livet av mig. Varje gång jag hostar eller sväljer tror jag seriöst att jag ska dö, så jäkla ont gör det. Som om inte det var nog utan jag skulle ha feber också, i alla fall imorse. Jag vet inte hur det är nu men jag känner mig i alla fall lite piggare. Jag kan dessutom få värsta basrösten. Ni skulle verkligen skratta ihjäl er om ni hörde mig nu. Imorgon blir det i alla fall skola igen. Jag får stå ut till helgen och vila då. Men när jag vaknade imorse med världens huvudvärk, kallsvettningar och dålig balans förstod jag att något inte stod rätt till och det visade sig att jag hade fått den där jäkla febern så jag fick stanna hemma ídag trots att jag hade bestämt mig för att gå till skolan även fast jag inte mådde så bra.
Nu ska jag göra lite mer te (jag har druckit minst fem koppar redan) och sedan ska jag titta på Grease. Det var minst två år sedan jag såg den sist. Ha det bra så länge.  /R


Let it rock


Viva la fucking Bam

Kan ni förstå att jag har blivit besatt av Viva la Bam...igen?! Även fast jag har sett varenda avsnitt så kan jag inte sluta titta på det. Det är ju bara för bra. Jag förstår varför jag blev förälskad i Bam. Han är ju helt otrolig! Det har i och för sig varit en hel del skatefilmer de senaste dagarna så jag antar att den här besattheten kan bero på det. Men vad gör man?
Jag börjar bli trött nu så vi hörs imorgon istället. Då blir det fika här hemma för dom som vill komma. 
Adios amigos  /R

- Bam Margera, what will he do next?
- Whatever the fuck I want!


38 Special - Hold on loosley


Let me fall

Let me feel, I don't care if I breakdown
Let me fall, even if I hit the ground
And if I
Cry a little
Die a little
At least I know I lived...

RSS 2.0