Dag 24: Ett foto på favorit regissör/producent.

David Fincher - The social network, Seven, Fightclub, Panic room.


James Cameron - Titanic, Avatar.


Christopher Nolan - Inception, The Prestige, The Dark Knight.


Frank Darabont - The Shawshank Redemption, The Green Mile, The Walking Dead.


Dag 23: Ett foto på den finaste döds scenen ur en serie.

Oj vad svårt, det är ju nästan aldrig någon som dör i en serie. Begravningsscenen när Quentin i One Tree Hill var både fin och sorglig. Eller när Brooke nästan dör. Usch, då grät jag!


Dag 22: Ett foto på den lyckligaste scenen ur en serie.

Dom flesta scener med Brooke och Julian.


Dag 21: Ett foto på den mest sorgliga scenen ur en film.

Titanic är ju en klassiker. Scenen då han dör och scenen då hon hissas ner i livbåten och sedan hoppar från den. Gråter varje gång jag ser det.
Men sen finns det ju The Notebook, Brokeback Mountain, Braveheart, Armageddon, The Guardian, Pearl Harbor, Pay it forward och ett antal fler.


Blue Valentine.

Såg en så jäkla bra film idag. Blue Valentine. Den var så äkta, så trovärdig och skådespelarna var så galet bra!Dag 20: Ett foto på en kändis som du ser som en förebild.

Hm. Vet inte om jag ser någon kändis som förebild. Men gillar Penelope Cruz jäkligt mycket!


Dag 19: Ett foto på en kändis vilken du skulle vilja gå på en guidad tur i dens hus.

Elvis Presley. Graceland.
Dag 18: Ett foto på en kändis som du skulle vilja byta garderob med.

Shenae Grimes.

'90210' star Shenae Grimes arrives at PR firm People's Revolution in Hollywood. Times are tight, even for actresses on hit shows because she has to borrow money from a photographer to pay her meter.
Dag 17: Ett foto på en kändis som skulle spela dig i en film om ditt liv.

Tror inte att det finns någon som skulle kunna spela mig just nu. Har dessutom bara levt i 19 år så vad skulle det bli för film? Men skulle gärna se Sandra Bullock spela mig när jag blivit lite äldre! Så vacker och en jäkligt duktig skådespelerska!
Dag 16: Ett foto på en kändis du skulle vilja ha över på middag.

Andrew Garfield. Hur charmig som helst och verkar jätte härlig!Dag 15: Ett foto på en kändis som du tror bryr sig mer om pengar och kändiskapet än om fansen.

Heidi Montag. Usch, gillar inte alls henne...Dag 14: Ett foto på en kändis vilken kropp du hade velat ha.

Dom flesta kändisarna har väl rätt snygga kroppar men måste säga att Jennifer Anistons ben hade jag mer än gärna velat ha. Hela hennes kropp är fin men hennes ben är ju jäkligt snygga. Sen tycker jag att Marilyn Monroe hade en otroligt vacker kropp. Scarlett Johansson har även hon en super fin kropp.

Dag 13: Ett foto på någon du skulle göra vad som helst för att träffa.

Elvis Presley.


Dag 12: Ett foto på en skådespelare från din favorit serie.

Sophia Bush.


Dag 11: Ett foto på Ett favorit avsnitt av din favorit serie.

Oj, det här var svårt! Har ju så många favoritserier. Tror inte jag ens kommer på något riktigt favorit avsnitt. Gillar ju olika delar ur de flesta avsnitten. Här är några bra scener i alla fall!


(man måste sett serien för att förstå det roliga i den här videon!)
Vampire Diaries scen


Dag 10: Ett foto på din favorit musikal.

Hm, musikaler alltså. Brukar inte titta på så många musikaler. Men Sweeney Todd är ju bra. Sen gillar jag Across the Universe också. Footloose. Flashdance. Mamma Mia. Men vet inte om dom räknas som musikaler. Annars ha vi klassikern Hair också.Dag 9: Ett foto på en kändis som du skulle vilja vara bästa vän med.

Insåg att jag låg lite efter i den här kändislistan. Dags att ta igen det kanske!

Vet inte om jag skulle vilja ha en kändis som bästa vän. Visst, man skulle väl få vara med om en hel del men är lite tveksam ändå. Men om jag måste välja någon då, då skulle det nog bli Jennifer Aniston. Fråga mig inte varför för jag vet inte haha.


Dag 8: Ett foto på din favorit disney stjärna

Tror seriöst inte att det finns någon bra disney stjärna. Alla är bara små sångare/sångerskor som mot all förmodan ska försöka sig på någon form av skådespelarkarriär. Eller tvärtom. Vilket ofta slutar i en mindre katastrof. Nej usch, disney stjärnor är inget för mig.
Disney karaktärer är jag däremot tokig i. Teckande disney filmer är underbart. Som man dessutom aldrig blir för gammal för!
Aladdin är en long time favourite!Dag 7: Ett foto på en kändis som du skulle vilja byta liv med.

Är trött som ett svin just nu. Första dagen på jobbet efter två och en halv veckas ledighet. Det var rätt segt att gå upp när klockan ringde imorse. Har dessutom varit iväg och tränat också. Det var i och för sig jäkligt skönt men nu är jag rätt slut. Tänkte se ett avsnitt av Supernatural och sen blir det sängen för min del.

En kändis jag skulle vilja byta liv med skulle nog vara Olivia Wilde. Vet egentligen inte varför men tycker hon verkar leva ett rätt bra och någorlunda normalt liv. Paparazzi är inte på henne var och varannan dag vilket måste vara jäkligt skönt. Har fått uppfattningen om att hon syns i media när hon själv väljer det. Tycker också att hon har gjort flera bra filmer. Rådiggar dessutom hennes stil!Dag 6: Ett foto på en kändis som du skulle vilja ha en kyss scen med om du var i en film med den.

Haha, ännu en gång skulle jag kunna nämna ett antal olika kändisar som jag mer än gärna skulle ha en kyss scen med...
Nej men Garret Hedlund skulle jag kunna gärna kyssa i en scen.Dag 5: Ett foto på en kändis med ett hår som du skulle vilja ha.

Har haft fullt upp hela dagen att jag totalt glömde dag fem. Var först nere i centrum för att fixa busskortet. Efter det blev det en snabb dusch innan jag skulle iväg och titta på Pontus när han spelade handboll och efter det åkte jag direkt till Heron för att äta och gå på bio med Elin. The tourist såg vi och den var rätt bra. Inte den bästa jag sett men ändå helt okej. Var väl mest Johnny Depp som gjorde den värd att se!

Okej, en kändis hår då. Skulle ju definitivt inte tacka nej till Penelope Cruzs hår. Dö snyggt!

Country Strong.

Det var längesen jag ville se en film så mycket som jag vill se den här!


Dag 4: Ett foto på din favorit serie.

Det här var kanske ingen bra lista. Det är ju omöjligt att bara välja en favorit serie. Följer runt tio stycken at the moment och alla är ju jäkligt bra. Får göra som jag gjort alla andra gånger, lägga upp fler olika.


The Walking Dead


True Blood

Weeds

One Tree Hill

90210

Supernatural

The Big Bang Theory

The Vampire Diaries


Meet me in the dark. Meet me in the shadows.


This whole town is haunted, there'll never be anything new.

Var en centimeter från att krocka idag. En liten centimeter. Höll dessutom på att få en hjärtattack, av rädsla. Var beredd på att krypa ihop i fosterställning. Varför vet jag inte. Det var väl någon form av reflex. Intuition i guess.
Men det gick ju bra tillslut.

Ligger just nu och tittar på Supernatural. Kanske inte den bästa serien att se halv ett på natten men den är pretty awesome så den får underhålla mig och lite då och då halft skrämma ihjäl mig tills det är dags att sova.Don't you want to lay it down
And feel your skin against the ground
Don't you want to ride the storm
And then sleep inside the calm
Don't you want to get that high
Don't you want to be satisfied
Well if you don't want it from me
Don't you need


Dag 3: Ett foto på en kändis du skulle kunna bli bög/lesbisk för.

Jag skulle utan tvekan bli lesbisk för Penelope Cruz. Snyggare kvinna får man leta länge efter! Måste säga att Sophia Bush också är otroligt vacker. Hon skulle nog kunna få mig att bli lesbisk när som helst!Dag 2: Ett foto på den kändis du skulle kunna gifta dig med om du fick chansen.

Jag skulle gifta mig med Jensen Ackles. Bara för att han heter Jensen i förnamn. Skulle det inte vara ganska kul. Ja alltså om han tog mitt efternamn. Jensen Jensen.
Han är ju i och för sig jäkligt snygg också!Nej men vem skulle man gifta sig med? Har ju varit rätt into Colin Farrell sen jag var runt 12 men tror inte riktigt att jag skulle vilja gifta mig med honom.


Jag gillar ju Clive Owen jäkligt mycket också. Johnny Depp är inte fy skam han heller och sen har vi ju Jeffrey Dean Morgan. Det är för svårt att välja men någon utav dom får det nog bli.

Dag 1: Ett foto på din favorit film.

Favorit film... Snarare favorit filmer. Tror inte att jag skulle kunna välja bara en. Min favorit film ändras dessutom från dag till dag. Antar att det helt och hållet beror på vilket humör man är på. Ja eller i alla fall vilket humör jag är på. Men kan väl lägga upp bilder på några filmer som jag just nu tycker är jäkligt bra.


The A-Team

The Notebook

The Count of Monte Cristo

The Hangover

Rock Star

The Shawshank Redemption

Inception

UPDATE:


The Social Network

Black Swan

The TownIt's the first time and the last time we ever met.


I'm doing it again!

Var på god väg att lägga ner hela den här bloggbiten (som ni kanske märkt), innan jag hittade den här listan. Den är ju som gjord för mig! Kände att om jag skulle börja blogga igen så skulle det vara för en sån här sak. Så nu lär det bli lite inlägg framöver.
Börjar med den imorgon! Awesome, right?!


25 Dagars kändis foto utmaning.

Dag 1: Ett foto på din favorit film.
Dag 2: Ett foto på den kändis du skulle kunna gifta dig med om du fick chansen.
Dag 3: Ett foto på en kändis du skulle kunna bli bög/lesbisk för.
Dag 4: Ett foto på din favorit serie
Dag 5: Ett foto på en kändis med ett hår som du skulle vilja ha.
Dag 6: Ett foto på en kändis som du skulle vilja ha en kyss scen med om du var i en film med den.
Dag 7: Ett foto på en kändis som du skulle vilja byta liv med.
Dag 8: Ett foto på din favorit disney stjärna
Dag 9: Ett foto på en kändis som du skulle vilja vara bästa vän med
Dag 10: Ett foto på din favorit musikal
Dag 11: Ett foto på Ett favorit avsnitt av din favorit serie
Dag 12: Ett foto på en skådespelare från din favorit serie
Dag 13: Ett foto på någon du skulle göra vad som helst för att träffa.
Dag 14: Ett foto på en kändis vilken kropp du hade velat ha
Dag 15: Ett foto på en kändis som du tror bryr sig mer om pengar och kändiskapet än om fansen.
Dag 16: Ett foto på en kändis du skulle vilja ha över på middag.
Dag 17: Ett foto på en kändis som skulle spela dig i en film om ditt liv
Dag 18: Ett foto på en kändis som du skulle vilja byta garderob med.
Dag 19: Ett foto på en kändis vilken du skulle vilja gå på en guidad tur i dens hus
Dag 20: Ett foto på en kändis som du ser som en förebild.
Dag 21: Ett foto på den mest sorgliga scenen ur en film 
Dag 22: Ett foto på den lyckligaste scenen ur en serie
Dag 23: Ett foto på den finaste döds scenen ur en serie
Dag 24: Ett foto på favorit regissör/producent
Dag 25: Ett foto på ditt favorit par ur en serie.

RSS 2.0