Ja då var det Torsdag

Den här veckan som har varit har verkligen inte varit rolig. Jag har typ varit sjuk hela tiden och jag har inte haft något alls att göra. Men i helgen ska jag och Sanne vara enamma hemma så då hittar vi säkert på något kul.

Idag trodde jag att jag skulle få reda på om jag kom in i Tullinge men där hade jag fel. Bara för att jag har tappat bort mitt lösenord så kan jag inte logga in på den där hemsidan så jag får vänta tils imorgon eller nästa vecka innan jag får veta. Suck!

Snart åker Tess iväg med båten. jaf kommer verkligen sakna henne. Vad ska jag göra hela sommaren utan henne?
Nu är det bestämt att vi först ska åka till High Chaparall ochsen till Danmark. Det ska bli otroligt kul eftersom jag inte trodde att jag skulle göra något alls i sommar :D

Midsommarafton då, det var inte så roligt som jag kanske hade hoppats att det skulle bli. Vi åkte till Tierp och där finns det kanske inte så mycket att göra. Men sen på kvällen cyklade jag, Jessika och några andra till något ställe det det kanske var lite mer till fest. Eller inte direkt fest utan massa fulla människor bara. Men det var iallafall roligare än att bara hänga med dom vuxna, vilket inte är så roligt.

image13
Ja så kul hade iallafall mamma och Jessikas mamma... haha!

HAMMARBY

HAMMARBY - djurgården

image11
Hammarby vinner ikväll!

Gårdagen

Idag har jag inte gjort något alls så det finns inget att berätta så istället tänkte jag berätta lite om gårdagen.

Vaknade vid 11 och började se på film. Sen ringde syrran och frågade om jag ville följa med ner till Tumba centrum, ja varför inte så jag följde med henne.
När vi kom ner skulle syrran till banken. Fick vänta där ett tag men de brukar ju vara så sedan gick vi och köpte hårfärg till Sanne, jag är nyfiken på hur hennes hår blev.
Sedan gick vi till Spaaks och tog en fika. Sanne som är så snäll envisades med att hon skulle betala också, jag fick tacka och ta emot och bjuda igen nästa gång :) Det var kul att bara vara vi två, det händer inte allt för ofta.

Sen så gick Sanne och och istället mötte jag Tess. Hon skulle också på banken för att fixa nytt bankomatkort men hon behövde hennes pappas underskrift så det blev ett kort besök den här gången. Vi tog en buss hem till henne och tittade på film.
Framåt kvällen gick vi hem till Andrija och kollade på film, det var riktigt mysigt :) Mycket film den dagen :p den kvällen slutade med studsmattan som vanligt ;)

Ja det var i princip hela min dag, kanske inte så intressant men men, ni får alla ha det super!


Hel kul helg :D

Ja då har snart ännu en helg gått.
Hela helgen har jag varit med Jessika och Elin och det har varit sjukt kul :D Dom är verkligen underbara, så snälla och flummig, det går inte att hitta fler som är som dom, jag fattar inte att dom orkar skratta så mycket, haha! :D
Igår var vi i Norsborg hos Eric, det var jätte kul sen idag har jag varit med Jessika och Elin igen och lika flummiga var dom idag :D men de e så kul att vara med dom, det går inte en sekund utan att man skrattar.
Synd att man inteär med dom så ofta, men nu får vi se till at det blir oftare :D
image10
Så jävla sköna<3


Det är verkligen otroligt skönt med sommarlov, jag kan sova länge och inga läxor, jag njuter av varje sekund :D
Ha det bra allihopa så hörs vi      hejdå på er

Torsdag

Ja idag var det torsdag då, man håller inte riktigt koll på dagarna nu när det är sommarlov.
Igår var jag lite bakis vilket inte var så roligt, men jag pallrade mig ner till tumba c med Tess för att hitta en bikini och det gjorde jag helt i onödan för där var alla bikinis slut, det fanns inte en ända fin kvar så jag tog bussen hem igen.
I tisdags kväll hade vi riktigt skoj, en sista kväll med alla vänner, helt underbart!
Idag ska jag med mamma och hitta en bikini, jag måstev erkligen ha en nu, känns som de börjar bli lite panik eftersom alla fina börjar ta slut.
Men men, jag har igentligen inget att skriva så alla får ha det braa!

Skolavslutning

Dagen började klockan halv 7, då gick jag och Tess upp för att börja fixa oss den den sorgliga men efterlängtade skolavslutningen.
Skolavslutningen var väldigt sorglig, jag kommer aldrig glömma någon av dem i 9 grön. Den klassen betyder enormt mycket.
Vi fick våra betyg på scenen och jag måste erkänna att jag blev ganska stolt. 13 vg och 4 g fick jag.

Ikväll blir de fest på mölle, eller garnudden, något ställe som ligger vid mölle typ. Nästan alla från 9:an ska komma, det kommer nog bli jätte kul, en sista kväll med alla.
Det är verkligen jätte sorgligt, jag vill inte tänka på att vissa kommerj ga inte alls träffa ofta. Man har träffat alla nästan varje dag sen helt plötsligt kommerm an kanskei nte träffa alla igen. det är verkligen tråkigt. Dem som man har kommit närmast kommer man inte heller träffa lika ofta. Vissa personer har jag känt i 10 år, det är helt otroligt hur länge, jag har till och med känt dem längre än några av mina syskon, helt sjukt.
Jag hoppas att alla lyckas med det dom vill!

image9
Jag kommer aldrig glömma er<3

Söndag

Ja nu var det bara två dagar till skolavslutningen då. Det ska bli så underbart skönt att få sluta skolan, men ändå tråkigt att behöva lämna alla sina kompisar som man har känt sen när man var 6 år.

Den här helgen har väl varit ganska tråkig. I fredags så gjorde jag inte speciellt, var i skolan från 10 till 12 sen gick jag hem och somnade på sofan. På kvällen var jag bara hemma. Igår passade jag och syrran våra småsystrar eftersom pappa och Sonja skulle iväg på 40 års skiva hos grannen. På kvällen när vi skulle sova fick vi i och för sig besök, eller vi blev väckta av Sebastian och Victor som var ja, lite fulla men vi satt iallafall och snackade med dom ett tag. Sen när dom hade gått gick jag och Sanne upp och la oss igen och en timme senare kommer dom tillbaka och ska låna kläder för att dom frös, ja jag kan ju säga såhär att jag fick mig ett gott skratt :) Efter det fick vi iallafall sova. Sen skulle man upp tidigt för att åka på dop, jätte roligt =/ men men, det var ju kusinen så man kunde ju inte stanna hemma. 
Efter dopet så åkte vi hem och här är jag nu, jag skulle städa när jag kom hem men det blev inte direkt så utan jag fastande självklart framför datorn, som vanligt. Men nu måste jag städa, jag ska ju till mamma sen och pappa får väl ett utbrott om jag inte gör det innan jag drar. 

Men ha det jätte bra! Kraam 

Söndag

Nu är det bara 9 dagar kvar till skolavslutningen och det ska bli otroligt underbart och skönt. Den här veckan som har varit har verkligen varit stressig och jobbig. Jag har haft prov varje dag. men nu är det över, inga mer läxor ska jag ha.
Den här veckan som kommer ska bli skön, jag ska nästan inte ha några lektioner alls och det är nice.
I helgen har jag inte gjort mycket.
I fredags skulle jag med mamma in till stan med vi tappade bort varandra i tumba centrum så hon åkte utan mig, sen igår såg jag på fotbollen. Jag tyckte att det var synd att Danmark förlorade, men det är väl inte så konstigt eftersom man är halvdansk ;)
Idag hade Pontus fotbollsmatch sen av avslutning med handbollen så jag följde med på det.
Eller jag låg ute i solan en stund innan Pontus match också. Jag måste få lite färg nu till skolavslutningen, man vill ju inte se ut som ett spöke direkt ;)
Nu skaj ag bara ta det lungt och se lite på tv tror jag.
Ha det gött!

RSS 2.0