Mina bruds!





One day good bye will be farwell.


Bruce Springsteen




Good day mates!

Jag slutade elva idag. Tidigaste dagen på länge skulle jag tro och ändå har jag inte gjort något vettigt alls. Men det har varit skönt att bara ligga hemma i sängen och pressa en massa vänner avsnitt.
Nuh ar jag precis duschat. Jag stod i duschen säkert en timme men det var så jäkla skönt.
Ska nog äta snart. Pontus och hans kompis håller på med maten. Köttbullar med makaroner blir det. Det funkar alltid.
Ikväll får det bli film eftersom det bara är skit på tvn. Är grymt sugen på att de Dirty Dancing, i love that movie! Sen dör man ju för Patrick Swayze, han är sjukt snygg  i den filmen. Jag har bestämt mig, ikväll blir det lite dirty dancing...
Nu ska jag hjälpa killarna i köket. Vi hörs!

Bilder från i fredags





The actor





Jessika, ring mig när du ser det här!

Hungry eyes

Då var det tisdag igen då. Gud vad dagarna går fort, kanske lite för fort. Jag får faktiskt ångest när jag tänker på att det snart är sommarlov och efter det bara ett år kvar i skolan. Vad gör man sen? Ska man plugga vidare eller kanske börja jobba direkt? Jag vet att jag har ett år på mig men tänker man efter är ett år inte så jätte lång tid.
Även fast jag har lite ångest så ska det bli så jäkla skönt med sommarlov. Det ska bli så kul att umgås med sina vänner varje dag och inte alls behöva tänka på att läxor ska göras och att man ska plugga till prov eller att behöva gå och lägga sig tidigt för att sen behöva gå upp tidigt. Man blir så fri på sommarloven, man kan i princip göra vafan man vill och det är så skönt.
Nej nu ska jag se på desperata hemmafruar, höjdpunkten varje tisdag! Vi hörs.

ps. GRATTIS ELIN PÅ 18-ÅRS DAGEN! PUSS PÅ DIG! ds.


Please, come to my secret party.

Jag undrar hur det alltid kommer sig att jag sitter mitt i natten och skriver inlägg. Jag antar att det är då jag har tid...
Helgen har varit väldigt mysig. Den har spenderats med Tess några dagar och med Jessika några dagar. Pappa är ju i Turkiet så huset har stått öppet för mig den här helgen. Det är så skönt att få vara ensam och ta eget ansvar ibland. Känna att man faktiskt klarar av att bo ensam.  Hur som helst kommer det läggas upp bilder lite senare för jag har ingen aning om vart jag har lagt min kamera.

Nu hade jag faktiskt tänkt sätta på några Vänner avsnitt och sedan blir det att sova för min del. Jag har gått upp vid nio de senaste dagarna vilket har varit väldigt skönt men man känner att man har sovit några timmar för lite ändå.
Jaja, vi hörs förhoppningsvis imorgon igen, om inte pluggandet tar hela dagen imorgon. Godnatt!

Britains Got Talent


Follow me


Musik






New Moon



De tre musketörerna rockar

Jag har varit på en grym teater idag. Det var de tre musketörerna men den var rockinfluerad. Det var massa 80-tals hårdrock och den var jätte rolig. Den var verkligen skit bra, helt sjukt bra!


Klassiker

Pretty Woman på kanal 9 just nu!

Norge

AH VAD SÖT HAN ÄR! Tänk om man var en liten gnutta norsk. Jag har varit i Norge, räknas det? haha. Äsch, jag är säkert norsk på något sätt, det är jag säker på. Eller han kanske är dansk ;o Ja juste, jag har ju förfan namnsdag på Norges nationaldag (idag). Det MÅSTE ju räknas!

Alexander Rybak

Jag visste ju att han var grym. Jessika, du visste att jag visste, eller hur!?

Han är ju så jäkla söt och charmig också!

You are standing on your knees and waiting for the good old days to come back.

Hej på er!
Idag har jag varit ute och övningskört och det gick faktiskt väldigt bra, bättre än förväntat. Efter det åkte jag och mamma till maxi för att handla lite till middagen som blir grillade kycklingspett, grymt gott. Jag köpte även med mig lite naturgodis hem. Nu sitter jag här i sängen och ska snart gå ut på balkongen en stund. Vädret är ju underbart så man får passa på innan det börjar blåsa eller regna.
Ikväll är det Eurovision också. Förhoppningsvis går det bra för Malena men vi får väl se. Ryssarna är fortfarande kanske lite irriterade över låten Tingeling så de kanske bojkottar alla röster Sverige får. 
Nu känner jag att jag bara skriver en massa ointressant skit så vi hörs senare istället. Simma lungt vänner!

Hallå där

Min dator har inte fungerat så det är därför jag har varit så dålig på att skriva. Nu sitter jag i alla fall hemma hos pappa. Vi ska förhoppningsvis snart äta för jag dör snart av hunger. Lasagne blir det. Gott.
Jaha, vad har hänt de här två dagarna då? Jo juste, jag har klippt mig. Kan lägga in en bild lite senare på den nya frillan. Annars har det inte hänt mycket alls. Jag har legat hemma och tagit det lungt bara. Tagit en promenad med Tess har jag gjort också.
Nej nu kom pappa hem så jag ska gå ner och vara lite social. Vi hörs sen.

Lill-lördag?

Nu blir det lite myspys med Pontus, Rickard, chips, cola och Transformers. Nice! See ya.

It's the only life we know.

JAG ÄR HELT SJUKT JÄVLA TRÖTT!
Nu ska jag plugga, fyfan...

Right now


Good day mates

Nu har jag precis bakat med min bror. Ni vet såna där ljusa chokladbollar. Dom är ju definitivt godast!
Jag har nationella i matte imorgon, suck! Fyfan vad jag inte gillar matte B just nu. Det blir att sitta uppe hela natten med den där jäkla matteboken. Men nu ska jag först spela NHL 09 med bror min. Vi hörs säkert senare ikväll igen.

xoxo

For blue skies


Hungry heart

Nu ska jag iväg och käka på restaurang i stan. Vi hörs ikväll eller imorgon. Ciao!

The king and the princess


In my dreams I'm there.

Snart åker mamma på ljusparty vilket betyder home alone. Riktigt skönt! Nu ska jag plugga lite och sen ska jag se på tv och äta b&j. Imorgon är det fest och jag ser fram emot det grymt mycket. Jag har till och med fått se Tess top secret outfit. Tess, jag har köpt strumpbyxorna du visade igår och dom är grymma men helvete vad svårt det var att få på sig dom! Men dom var verkligen grymma när dom väl satt på plats!
Nej nu ska jag vara pluggis ett tag. Vi hörs, Puss!


Sjukt jävla bra!

Jag har precis sett klart på filmen Transformers. Jag förstår inte hur jag inte har kunnat se den tidigare. Den var ju helt sjukt bra med såna helt sjuka effekter. Shit alltså! Jag bara måste se tvåan NU!!

Ge mig tips!

Jag har en 10 minuters redovisning på fredag. Jag får redovisa om exakt vad
jag vill men ändå kan jag inte komma på något att redovisa om. Hjälp mig!!

Journey


Jag gillar't!


Pride of the summer


For blue skies

Gud vad sugen jag är på godis. Imorgon blir det en tur till godisaffären i köpcentret. Godnatt.

Valborg

Jag spenderade eftermiddagen med Tess och Saga i Södertälje. Vi åt lunch, drack latte, shoppade och bara snackade skit. Riktgit trevligt var det.


Efter det blev det lite singstar med Jessika och sedan mys på balkongen med Jessika och Elin. När vi sedan hade ätit och sånt fortsatte vi hem till Elin och efter en stund joinade Emil och Putte oss. Jag hade faktiskt en riktigt mysig valborg med mysiga människor. Thanks guys!





Jag älskar er tjejer.


RSS 2.0