Wild world - Mr Big

Nu har jag suttit och lyssnat på Calle och Erik en stund så nu är det dax för tvn. Det går en film på 6an som verkar helt okej så den får underhålla mig tills jag ska sova. 

Har hur som helst haft en lite jobbig dag idag... Men imorgon börjar jag 10 och slutar 11. Så jäkla skönt så att det inte är sant.

Nej nu blir det film.
See you tomorrow! 

Har jag sagt att jag är kär?


What hurts the most - Rascal Flatts

Nu har jag gjort mig iordning för sängen. Tycker det är så skönt att få lägga sig i sängen efter en lång dag, sätta på tvn, ligga och titta på den ett tag och sedan släcka lampan och somna.

Imorgon väntar psykologi och småföretagande. Psykologin är inte så rolig men efter det väntar två timmar att få arbeta med vårat företag och det ser jag fram emot. Har kanske inte berättat det men vi ska göra egna tvålar, med olika färger, dofter och fomer så är du intresserad av att beställa din egna tvål så är det bara att hojta till. Varför inte köpa en i julklapp till mamma eller kanske till mormor? Priser, dofter och färger och sånt har vi inte riktigt bestämt än men jag lovar att berätta allt senare när allt är inköpt och allt är uträknat.

Nu ska jag stänga ner datorn och sätta på tvn istället.
Imorgon är en ny dag. Vi hörs då. Godnatt.


Lite Nice guys!

Colin Farrell

Johnny Depp

Ed Westwick

Alexander Skarsgård

Emile Hirsch

Clive Owen

Taylor Lautner

Jeffrey Dean Morgan

Edward Norton


Don't stop believing - Journey

Jag är inte glad längre. Fyfan för mensvärk alltså. Har haft så jäkla ont i både magen och ryggen hela dagen. Inte kul alls.
Nu ska jag i alla fall försöka göra något vettigt. Plugga låter kanske inte så lockande men en bra grej att göra när man är hemma.
Ikväll blir det en tur till gymmet också och sen ska jag se idol.
Hoppas ni andra haft en bättre förmiddag än mig.
Vi hörs nog senare ikväll igen.
Kram!

I'm happy!


Calle!


I want to break free - Queen

Nu ska jag ut och gå med Johanna. Skönt!


Love me still

Fyfan vad segt det är att gå upp klockan sex. Sitter i sängen med vakna med the voice på tvn. Känner mig tröttare än någonsing och har ingen lust alls att springa konditionstest senare idag.
Nej usch jag gillar inte måndagar! Vi får se hur den här dagen slutar.
Nu ska jag snart gå till bussen. Hoppas att det har slutat regna.
Vi hörs nog senare ikväll.
Ha en bra dag!


If I never knew you


Precious pain - Melissa Etheridge

Everybody's got a hunger
No matter where they are
Everybody clings to their own fear
Everybody hides some scar


Klassiker


Walk this way - Aerosmith

Nu ska jag ut och övningsköra. Wish me luck!


Godmorgon!

Hade en väldigt mysig dag igår med Jessika. Vi gick och köpte ansiktsmask och sånt och hade en "ta hand om dig själv" dag. Finns bilder på våra fina ansiktsmasker men för eran skull lägger jag inte upp dom!

Senare på kvällen kom Bim förbi en stund och vi satt och snackade om allt möjligt. Har saknat henne som bara den men det är svårt att träffas när man inte går i samma klass längre och har massa saker att göra. Men vi bestämde i alla fall för att ta en fika någon dag i veckan och sedan ska jag följa med henne hem för att se hennes nya rum. Såg bilder på det förut och jäklar vad snyggt det såg ut att vara!
Sedan ska ju jag, Bim och Jessica ta en tur till stan för att gå på bio någon dag också. Kommer bli väldigt roligt och jag ser verkligen fram emot det.

Idag är jag i alla fall ledig så jag ska plugga lite nu och sedan vid halv tre ska jag in till stan med mamma. Ska nog övningsköra sen också, det vill säga om jag orkar...

Vi hörs ikväll eller imorgon!


Nu vill jag ha vinter!


Thank you for loving me


I like!


18 and life - Skid Row


Whatever it is - Zac Brown Band

Orkar egentligen inte skriva något men jag tänkte ändå slänga in ett inlägg om vad som händer ikväll.
Jag och Jessika drar över till Elin efter maten där det blir hårfärgning, massa snack, grönsaker och dipp och massa annat gott. En perfekt tjejkväll helt enkelt.
Vi hörs imorgon, då kommer mormor och Moa och Pontus har fotbollsmatch, sedan ska jag laga mat till 8 personer. Vi får se hur det slutar!
Ha det fint!


Gammal bild


Never say goodbye

Jag mår inte bra idag, inte bra alls...


Patrik Öhlund


Shit vad han sjunger bra. Honom gillar jag grymt mycket!!


Dude looks like a lady

Se så fint Jessika har fixat min design nu! Tack världens bästa!

Nu blir det idol!


ELINA KOLLA VIDEON!!!


Bara jag som tycker att den här killen är riktigt bra?


Patrick Swayze

Jag måste faktiskt skriva ett inlägg om Patrick Swayze som gick bort igår. Tycker verkligen att det är jätte tråkigt och jag hoppas att han får det bästa av vad som väntar efter döden.

Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva, finner inga ord. Jag blir ledsen och får ont i magen bara jag tänker på det. Alla som känner mig vet att jag är ett stort Dirty Dancing fan så därför tänker jag hylla honom genom att titta på den ikväll.

Vila i frid Patrick.



Jag är irriterad!

Kul att jag har förstört min design och att jag för tillfället inte har tid att fixa den...

Thinking over

life's a climb, but the view is great.


I will always love you

Hej! Det var ett tag sen men jag har knappt varit hemma i helgen. I fredags var jag barnvakt till mina systrar och jag sov även hos pappa. Igår gick jag upp halv sju för att åka och titta på Pontus fotbollsmatch i Huddinge och efter det handbollstunering på Lidingö. Var hemma vid åtta igår och åkte iväg till Lidingö idag igen vid halv elva för att fortsätta titta på tuneringen. Pontus och hans lag gick till final men fick bara silver. Hur som helst har det varit väldigt kul att se lillbrorsan lira lite och man känner sig väldigt stolt när man sitter på läktaren och hejar på.

Nu är jag hemma med världens huvudvärk och en kropp som strejkar. Skulle helst bara vilja sova hela kvällen och hela dagen imorgon men jag har lite läxor och sånt skit att göra. Ser i alla fall fram emot en kväll med någon bra film med grönsaker och dipp.
Vi hörs!


En till video på Calle!


Jag har hittat mig en ny favorit i idol!!!


Shit vad grym han var! Johanna, här har du min absoluta favorit!
HELT GALET BRA! AAAH!!
Går inte han vidare till de 10 bästa så blir jag helt knäckt!


Idol Jon


Antar att det inte bara var jag som blev helt såld på den här killen.
Helt galet bra och vilken låt!
Är säker på att han kommer gå långt i tävlingen.


Humor!

Sitter och tittar på Roast på Berns på 5an. Det har precis börjat men shit vad roligt det är! Sitter och asgarvar här för mig själv! Men jag måste erkänna att jag faktiskt tycker lite synd om Björn...

We will rock you - Queen

Hade det väldigt trevligt på kräftskivan igår. Många underbara människor och tack Jessica för vår pratstund, du fick mig verkligen att må bättre!

Nu blir det filmmys med familjen. Kan behöva det efter den här helgen.
Godnatt allihopa!

poetry for breakfast



I have a thing for Bryan Adams


Man blir glad!


Titta på hela!


Take this heart - Return


Forever - Kiss

Tänkte skriva ett inlägg om dagen men kände att jag verkligen inte orkade så jag skiter i det. Jag har hur som helst varit väldigt trött idag och är fortfarande det så jag ska lägga mig och vila en stund sedan blir det lite mys med grönsaker och dipp ikväll. Vi hörs imorgon istället då jag förhoppningsvis är lite piggare.
Bye!


RSS 2.0