För er som har Spotify

Confession – Time Is Gone

Här har ni en för jävla bra låt. Slit den med hälsan!


Godmorgon!

Åh vad jag hatar när idioter (försäljare) ska ringa tidigt på morgonen. Och väljer man inte att svara för att man är så trött så lägger dom aldrig på. Nej då ska dom ringa tills man svarar. Sen så när man svarar så är det alltid mamma eller Rickard dom söker. FATTAR DOM INTE ATT FOLK JOBBAR PÅ DAGARNA?!

Förlåt för det där lilla utbrottet men jag blev lite irriterad.

Hur som helst, idag hade jag mer än gärna bara tagit det lugnt hela dagen men ikväll är det öppet hus i Tullinge gymnasium och då ska jag och mina kompanjoner dit och förhoppningsvis sälja lite tvålar. Innan dess ska jag hinna duscha och även börja på min psykologiuppgift. Har bestämt mig för att göra klart den innan den här veckan är över.

Här är lite bilder från igår på sötnosen. Blev nästan lite kär i honom. Dessutom somnade pluttisen i mitt knä.


Hallelujah

Nu är jag tillbaka. Ledsen att jag inte skrev något igår men det blev lite stressigt då det bestämdes att jag skulle se bio med Jessika, Emil och Putte. Vi drog till heron men vi kunde inte bestämma oss för en film att se så vi tog bilen hem till Jessika istället. Där tittade vi på film och efter det satt vi och lyssnade på när Putte satt och spelade gitarr. Riktigt mysigt var det. Kom hem runt halv tre så då var det bara att krypa ner i sängen och sova.

Nu sitter jag hos pappa. Han och tjejerna är och hämtar deras söta valp. Såg nyss en till bild på honom och satan vad söt han är. Lovar att ta bilder som jag kan visa er sen.

Finns inte så mycket att göra här så jag tänkte spela något. Jag antar att Denise och Linda har något roligt spel här på datorn.
Vi hörs sen ikväll någon gång. Då ska jag visa den där låten också.

Juste, ska iväg och dricka glögg hos familjen Hellsén senare så om jag inte skriver något ikväll så kommer det imorgon.
Ha det bra!

28/11

Hej på er!
Idag har det blivit julbak för hela slanten. Ljusstakar och annat fint har vi tagit fram så nu är det väldigt fint och mysigt här hemma.

Mormor håller på och lagar mat så snart blir det god middag med allihopa och ett glas vin också hade jag tänkt. Vi hörs senare ikväll.
Ska visa er en grym låt då!
Kram!

A friday night walk

Nu ska jag snart ut på promenad med Johanna. Var längesen. Har saknat våra mysiga kvällspromenader.
Vi hörs senare. Hej sålänge.

Filmmys

Har ätit middag och ligger utslagen på sängen. Jag och Pontus ska snart se Home Alone 1 & 2. Älskar dom filmerna, så himla mysiga. Har dessutom köpt hem lite chips som jag tänkte att vi kunde äta.
Imorgon ska vi gå till centrum och möta mormor. Sen ska jag försöka göra min psykologiuppgift så att jag blir klar med den. Annars blir det rätt lugnt imorgon. Sanne och Niklas kommer och det blir väl lite idol tittande. På lördag blir det bakande hela dagen och vi ska dessutom julpynta här hemma. Äntligen!

Nu blir det film.
Vi hörs imorgon!

 

 

 

 

 


London

Nu vill jag verkligen åka till London. Sitter och kollar lite flygbiljetter och boende. Skulle vara så otroligt roligt och mysigt att dra dit en torsdag till söndag. Eller kanske en hel vecka. Shoppa massor! Gå och se alla sevärdheter, Madame Tussauds, Big Ben, London Eye och massa annat. Åka dubbeldäckare. Gå på mysiga pubar och dricka öl. Se London by night. 
Någon som har lust att följa med på sportlovet eller efter studenten?



Jag älskar dig.


Over the rainbow

Ska äta kladdkaka nu. Jag bakade den tidigare idag så jag ska bjuda familjen på det. Sen blir det lite mys med chips och julmust. Jag är en sucker för julmust. Älskar det mer än någon annan dricka. Och julmust är dessutom mycket godare än påskmust. Jag vet att det är samma sak men på något sätt är det godare.

Imorgon ska jag tillbaka till skolan. Ska på någon föreläsning vid elva och sen ska vi hem till Jennifer och börja fixa lite tvålar.

Jag kom att tänka på en sak som jag saknar. Ni vet dom där orden som förgyllar vardagen. Som om någon säger att jag har fina kläder idag, eller fint hår eller bara verkar glad eller att någon säger att jag betyder. Jag vet att jag betyder för vissa människor men att höra någon säga det, få det bekräftat, det kan jag behöva ibland.


White Christmas

Känner mig väldigt glad idag även fast vädret suger. Var är snön liksom? Blir lite smått irriterad på allt regn. Man blir så deppig när allt bara är grått och trist.

Hur som helst, idag ska jag som sagt ner och tvätta vid två och sedan kommer troligtvis båda mina småsystrar. Då tänkte jag gå upp till affären och handla lite kakor och sånt. Tänkte att det kan vara mysigt att fika med dom en stund innan dom ska hem igen. Jag träffar dom ju inte så ofta längre, vilket är lite tråkigt.



Annars händer det inte mycket alls idag. Jag går och längtar till helgen då mormor kommer och vi ska julbaka. Det kommer bli väldigt mysigt.
Ja juste, pappa ska köpa en hundvalp på söndag också så på måndag ska jag ta mig dit upp och hälsa på den.


Nu ska jag bege mig ner till tvättstugan.
Vi hörs senare!

Dancing in the dark (älskar den låten)

Nu ska jag snart bädda ner mig i sängen och sova. Imorgon väntar en ny dag med mycket att göra. Jag ska hinna tvätta, umgås lite med min lillasyster och även kanske börja på en psykologi uppgift. Jag har ju i och för sig inget annat att göra så jag kommer nog hinna. Känner mig dessutom ganska duktig som hjälper till här hemma. Okej, kan ju säga att jag inte direkt erbjöd mig att göra tvätten. Det var mer "Rebecca, du har tvättstugan på onsdag kl 2". Jag hade alltså inget val.

Ska försöka gå upp innan kl 12 imorgon också. Känner liksom att jag sover bort dom här lediga dagarna och det var kanske inte vad jag hade tänkt. Så imorgon ska jag upp innan tio har jag bestämt.
Nu ska ja se tv en stund.
Sovgott!

Bye bya camera...

Helvete! Hade nyss sönder min kamera. Råkade tappa den i golvet. Fan också! Skulle dessutom försöka laga den men tog sönder den ännu mer. Hur lyckas jag? Det är inte min kväll ikväll. ÅH, orkar inte. Behöver kanske sova...

Nej jag ska fan ta och se La Gigolo (Spread) nu. Behöver nog se en naken och för jävla snygg Ashton Kutcher för att lugna ner mig. Behöver godis också, lakrits och choklad. Hoppas det finns i köket.



Nu strular Spotify också. Fuck.
Lika bra att säga godnatt här innan något värre händer.
See ya.

 


Fairytale of New York

Ska försöka få till min blogg nu när jag är ledig. Men det blir inte idag, inte imorgon och inte på tisdag. Jag får se när det blir helt enkelt. Tills dess får den här allt för tråkiga designen duga åt er.

Imorgon ska jag iväg till skolan för att gå på en lektion. Vi har småföretagande mellan kl 13.45-15.20. Efter det har jag nog inga fler lektioner på tre veckor.
På tisdag ska jag ta mig in till stan och försöka hitta en ny väska. Jag kanske hittar något annat roligt när jag ändå är där. Skulle vara kul att köpa i alla fall något litet till mig själv. Ska se om jag hittar något till en favorit tjej som fyller 18 den 5 december också.

Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt och se på tv, om det nu kommer något bra det vill säga. Annars blir det väl att se film eller kanske läsa någon av dem tre böckerna som jag håller på och läser, vilket för övrigt är tre jäkligt bra böcker (därför jag läser alla samtidigt).

Nu ska jag tända lite ljus och få det lite mysigt i rummet
Ha det bra mates!

Ps. Vill ha första advent, vinter och jul mer än någonsin just nu.


A Christmas Carol

Jag var ju som sagt på bio idag igen och den här gången såg jag En Julsaga i 3D med Jessika och Elin. Oj oj oj vad bra den var. Så himla mysig och det var så ballt med 3D. Har aldrig sett det förut och det var över mina förväntningar. Jag måste nästan se den filmen igen. Den var så himla bra och jag kände mig jätte glad och jätte lycklig efteråt. Helt underbart!
Efter det åkte vi i alla fall hem till Jessika och en stund senare kom Emil och Patrik förbi. Vi tittade på Transformers ett litet tag sen så gick vi hem.
Nu ligger jag här i sängen, har borstat tänderna och är redo för att sova men jag känner mig inte alls trött. Jag är väl kanske fortfarande glad och uppspelt efter filmen.
Johanna, du och jag måste åka och se den någon gång snart. Du kommer älska den!

Jag får väl se på tv en stund och hoppas att jag blir trött av det.
Vi hörs imorgon, då kommer Sanne och Niklas hit och jag ska klippa mig. Ska bli skönt att bli av med de slitna topparna.
Godnatt!

Baby, this is the time


Back to normal

Nu är jag tillbaka till mitt vanliga jag. Idag blir det troligtvis bio igen men med Jessika och Elin den här gången. Har inte bestämt film än. Det lär väl ta ett tag eftersom vi är så jäkla olika när det kommer till bl a filmer. Vi får väl se hur det blir, i värsta fall får vi väl alla tre se en varsin film... eller inte.

Är hur som helst ensam hemma just nu och lär vara det ett tag då Pontus har massa handbolls matcher i Tyresö. Ska bli ganska skönt.
Nu ska jag klä på mig och fixa mig lite.
Hejdå.

NEW MOON

New Moon. Vad ska man säga då? - Den var bra, den var grym. Den var jävligt bra. Vet egentligen inte vad jag ska säga. Jag, Elina och Linn försökte beskriva den efteråt men det går typ inte. Hittar liksom inte rätt ord.
Och Jacob. HELVETE VAD SNYGG. Tror nästan att jag är kär. Och Edward också. Shit. Men Jacob alltså. Edward är underbar men Jacob är snäppet underbarare. Helt galet.
Nu ska jag läsa Eclipse. Har glömt bort en del i den boken så jag måste läsa om den igen. Kan inte vänta tills den kommer på bio.
Jag, Elina och Linn har redan bestämt oss för att ha Twilight maraton när Eclipse har premiär. Vi ska se Twilight och New Moon och sen ska vi se Eclipse på bio samma dag. Det kommer bli grymt. KAN INTE VÄNTA!!
Förlåt för ett osammanhängande inlägg och förlåt för att jag låter som en fjortis...

Hade som ni förstår en jätte bra dag idag i alla fall. Tack tjejer!!<3


Jacob<3Rebecca


Walking in memphis

Går till tåget nu.
Ha en bra kväll!
/Rebecca

In my heart - Moby

Sitter för tillfället i sängen, halft färdig fixad. Sitter här och väntar på att klockan ska bli halv sju. Vill åka in och se den där jävla New Moon som jag har väntat på i ett år nu. Jag förstår inte varför klockan ska gå så jäkla sakta när man väntar på något. Är det för att retas? För mig retar det verkligen...

Nu ska jag väl fixa klart mig istället.
Vi lär ju höras innan jag går till tåget.

Får rysningar... SÅ JÄVLA BRA!


Sweet dreams

Har legat här i sängen och fixat och trixat lite med vårt företags blogg. Besök den gärna och släng in en kommentar. Eller varför inte beställa när ni ändå är där?

Annars har det varit väldigt lugnt idag. Började skolan vid tio och var hemma igen vid ett. Imorgon är det studiedag så då ska jag försöka sova ut. Lite senare imorgon ska jag in till stan med Elina och Linn och äta middag och efter det blir det bio, New Moon!! Can't wait!

Nu ska jag kolla på Scrubs en stund sen ska jag sova.
Kan ju berätta att jag inte har någon skola på tre veckor också. Ibland är livet rätt härligt!

Godnatt!

We weren't born to follow

Fan vad uttråkad jag är. Inga läxor att göra, inget bra på tvn och ingen bror hemma som kan roa mig. Vad ska jag göra?
Sov dessutom fyra timmar när jag kom hem idag så trött är jag inte heller och lär inte bli på ett tag. Så vad kan man göra haöv tio en vardagskväll?
Titta på en film?
Läsa?
Lyssna på musik?
Gå och störa mamma?
Baka?

Spela the sims?

Möblera om i rummet?

Spela guitar hero?

Äta godis?
Har ingen lust att göra något av det. Hade önskat att jag haft någon serie att börja titta på. Hm...
Äh, nu struntar jag i det här. Ledsen för ett väldigt tråkigt och meningslöst inlägg.
Vi hörs imorgon istället.


Grymma låtar av Calle på fredag!

Calle Kristiansson

Your song - till fansen

To be with you - till anhörig


MOVIES

Några filmer jag vill se när dom kommer till Sverige!

 


The kill - 30 Seconds to Mars

Usch vad otaggad jag är för att sitta i skolan och skriva uppsats i fem timmar imorgon. Och dessutom för hand. Har vi inte kommit så pass långt i utvecklingen att man borde få skriva långa uppsatser på datorn? Blir lite smått irriterad. Snacka krampen man kommer få i handen...

Kollade de nya avsnitten av gossip girl och one tree hill idag. Känner att jag är väldigt besatt av dom där serierna. Vill se nästa avsnitt nu nu nu! Kan inte vänta en hel vecka. Kan dom inte bara sända ett avsnitt varje dag? Jag tycker att det skulle vara bättre i alla fall.

Nu ska jag ta min julmust i kylen och sedan krypa ner i sängen och fortsätta på min bok. Den där Slash var en jäkla rebell som ung kan jag ju säga. Och hans mamma hade tydligen en affär med David Bowie också. Det hade jag ingen aning om. Men lite coolt är det.

Vi hörs imorgon när jag kommer hem från skolan.
Bara två dagar kvar, sen ledig i tre veckor. LÄNGTAR!


Books

Nu ska jag läsa!


Slash:
"Efter att ha varit en av frontfigurerna i ett av världens största rockband, är Slash den mest mytomspunne gitarristen någonsin. Från det att han för första gången höll en gitarr i sina händer har han levt ut rock n´rollmyten till hundra procent. Så fort Slash kunde sätta ihop några ackord och solon kände han att han ville vara med i ett rockband och tillsammans med fyra likasinnade killar blev drömmen verklighet. Guns N´Roses - ett av de största banden genom tiderna hade bildats. Skitiga, vildsinta och lika genuint äkta som gatorna de växt upp på kämpade de sig till den absoluta toppen med flera banbrytande album. Och Slash blev snabbt en rockikon med sina karaktäristiska drag och råa musikstil.

Nu berättar han för första gången någonsin historien om hur bandet bildades, hur de skrev musik som skulle definiera en hel era, hur de överlevde galna världsvida turnéer, hur de överlevde sig själva och hur allt sedan föll isär. Det här är en unik inblick i den skandalomsusade och skygge stjärngitarristens liv där Slash tar oss med på en berg-och-dalbanefärd genom framgångar, drogmissbruk, interna bråk och vilda turnéer."

Mörkrädd:

"David är mörkrädd. På ett sjukligt vis. Sedan barndomen har hans rädsla för skymning och natt plågat honom. Det tycks som om någon alltid står i ett mörkt hörn och bevakar honom, någon som drar närmare när rädslan blir som värst.

Till slut bestämmer sig David för att möta sin demon. Han går i terapi, och sista steget är enkelt: Han ska bo ensam i en stuga ute i skogen tills han är botad.

Men när mörkret faller, så är det något där utanför. Något som drar närmare stugan. Som knackar i väggarna, som skymtar i fönstret. Något som kanske vill in..."


With me - Sum 41

Är hemma från skolan nu. Det blev en kort dag, skulle egentligen slutat tjugo över tre men den sista lektionen blev inställd.
Usch vad trött jag var imorse, men åkte tidigare till skolan för att plugga inför provet i alla fall. Det spelade egentligen ingen roll, det gick åt helvete ändå. Men men, jag får ta nya tag och börja öva inför redovisningen imorgon istället.
På onsdag har jag uppsats skrivning i fem timmar så jag ska försöka få med mig mamma till maxi för att handla lite dricka, frukt och godis till det.

Nu måste jag se gossip girl!
Hörs senare.

In my secret life - Leonard Cohen

Ska iväg och fira min farbror som fyller 40.
Efter det blir det middag hos pappa.
Vi hörs ikväll!

Wanna marry me?




Ed Westwick - "Yes!"


Nanny Rebecca

Nu sitter jag här hos grannen. Vi har precis ätit middag och det var jätte gott. Både jag, Martin och Emma (barnen) var super hungriga.
Dom är verkligen så himla snälla dom här barnen, och världens sötaste så det är inte direkt jobbigt att vara här. Jag har till och med hunnit plugga.
Nu sitter vi och ser på disney chanel. Super mysigt. Snart ska vi ta fram godis, chips och cola och sen kommer även Jessika hit.
Vi hörs senare!
Kram.

New love in town - Europe

Det blev ingen ensam kväll igår då resten av familjen kom hem redan vid åtta men det gjorde inget, jag hade en mysig fredagskväll ändå.
Jag somnade dock redan vid tio och vaknade sedan vid nio igen så sömn har jag fått i alla fall.
Idag ska jag vara barnvakt åt sötnosarna i porten bredvid. Ska dit vid två och då jäklar ska vi ha kul. Pannkakor blir det till middag och jag är inte direkt den som säger nej till det.
Jag är säker på att det kommer bli en toppen dag!
Ska försöka hinna plugga lite när busungarna har gått och lagt sig också.
Nu ska jag äta lite frukost. Vi hörs kanske senare om det finns någon dator där.
Hejdå!

<3

Kollade igenom gamla inlägg i bloggen. Jag har ju ändå haft den i snart tre år så några inlägg finns det.

Hittade hur som helst en kommentar från min pappa. Den ändå kommentaren jag fått av honom men ändå den kommentar som har betytt mest av alla jag fått under de här tre åren. Tänk bara vad några ord kan göra.

Postat av: Ole (pappa)
Hej Rebecca!!!
Var inne på din blogg och tycker att du gör ett bra
jobb.
Kul att du ska vara tomte.
Det kommer inte att vara några problem för dig med
tanke på den kunskap du besitter.
Puss och kram/älskar dig Pappa

Home alone

Jag blir ensam hemma ikväll då mamma, Rickard och Pontus spenderar kvällen i idrottshuset kl 18-22. Pontus har något med handbollen, vet inte riktigt vad. Själv ska jag i alla fall mysa mig ner i soffan med något gott att äta och med idol på tvn. Jag ska nog tända massa ljus också. Kommer bli väldigt skönt.

Veckans tema i idol är Toplistan. Ska bli intressant...

Rah-rah-ah-ah-ah-ah!
Roma-roma-mamaa!
Ga-ga-ooh-la-la!
Want your bad romance






Tell it to me like you told it to them

Hej på er!
Jag har legat hemma sjuk sedan i onsdags och det är därför jag inte har skrivit något förrän nu. Feber, halsont och förkyld. Inte kul alls.
Är fortfarande lite förkyld men det börjar definitivt bli bättre (hoppas jag). Jag kan väl säga att det låter värre än vad det är då min röst har fått tagit stryk. Låter som jag är 70 år och har rökt hela livet.

Har egentligen inget att skriva om då inget speciellt har hänt dom här dagarna. Ville bara tala om att jag fortfarande är vid liv och att jag nu fram över kommer fortsätta skriva i bloggen som vanligt.

Mamma och Rickard har för övrigt kommit hem nu också. Måste tala om att jag har väldens bästa bror som har tagit hand om allt här hemma och även mig när dom har varit borta.

Juste, vi såg Transformers 2 igår. Satan vad bra den var! Har ni sett ettan måste ni bara se tvåan.

Nu ska jag plugga affärsjuridik. Har prov på måndag och jag kan i princip ingenting! Inte så jätte bra kanske...

Vi hörs ikväll eller imorgon!


Tomorrow's gonna be a good day!

Nu ska jag gå och sova. Måste vara pigg och glad imorgon. Jag ska vara grym på redovisningarna har jag bestämt.
Godnatt!


Ska drömma om dom här killarna inatt...


"Livet är menat att vara roligt, lekfullt och magiskt"

Känner mig lite nervös inför imorgon. Jag har två redovisningar. Den första är det muntliga nationella provet i svenska och det andra är en redovisning för att vinna ett stipendie. Jag vet inte vad jag ska prioritera mest. Svenskan eller stipendiet? Har dessutom redovisning i psykologi på onsdag och jag har inte tränat det minsat på det. Jag har inte haft tid. Vill bara att det ska bli helg igen. Jag behöver vila.

Nu ska jag ta det lugnt en stund. Vi hörs kanske senare.

I'm cutting my hair!

Nu bara måste jag klippa mitt hår. Är så trött på det jag har nu och jag är i stort behov av förändring.
Är väldigt osäker på hur jag vill ha det bara.
Tell me what you think!

Fars dag.


<3


Don't stop me now

Ska ut ikväll. Jessika övertalade mig. Men det kommer nog bli roligt.
Jag ska dricka ytterst lite har jag bestämt i alla fall. Men dansa gärnet ska jag göra. Kul kul.
Vi hörs imorgon! Då ska jag plugga...
Ha en bra kväll.

Fairytales don't always have a happy ending, do they?

Musik


You can call me Al - Paul Simon

Äntligen åkte Rabih ut ur idol. Är väldigt trött på honom och hans tråkiga röst. Calle och Erik var grymmast. Erik var kanske snäppet bättre men Calle var ändå riktigt jäkla bra.
Efter idol tittade jag och Pontus på film, Poseidon. Även filmen var grym.

Nu ligger vi i min säng och tittar på ytterligare en film. Jag vet inte vad den heter men den går på 3an just nu.
Imorgon ska jag upp tidigt för att följa med och titta på Pontus fotbollsmatch. Var ett tag sen jag var med och stöttade min lillebror.
Nu ska tydligen Pontus titta på något på datorn.
Vi hörs imorgon efter matchen.
Godnatt!

I'm a soldier, wounded so I must give up the fight...

Känner mig en aning lost. Det är så mycket i mitt huvud att jag inte ens vet vad jag heter snart. Eller egentligen är det inte så mycket utan det är mer stora saker som sker, eller stora saker som jag ska göra. Jag skulle egentligen behöva en lugn helg men det har jag verkligen inte tid med.
Jag vet inte vart jag ska börja och jag vet inte vad jag ska prioritera.
Jag har heller inte träffat pappa på länge och det går jag och tänker på hela tiden. Försöker hitta dagar när jag inte har något att göra men dem dagarna är väldigt få just nu.
Förlåt för det här deppiga inlägget men det har varit lite halv jobbiga dagar den här veckan.

Positivt:
Mamma och Rickard drar iväg ikväll på middag hos några vänner vilket betyder att jag och Pontus är ensamma hemma. Jag ska följa med mamma till maxi och där ska jag köpa hem massa godis och sånt till idol ikväll (go Calle). Det kommer nog bli riktigt mysigt.

Nu ska jag åka och handla.
Vi hörs ikväll!
Kram  /R



When you try your best but you don't succeed

Jag har så mycket att göra, men alldeles för lite tid.


Here's another song for the radio

Ikväll har jag varit effektiv. Jag har suttit och jobbat med mitt svenskatal i flera timmar och nu är jag i stor sätt klar med det. Nu gäller det bara att öva, öva och öva tills jag kan det. Men jag har i alla fall skrivit klart det vilket betyder att jag har en sak mindre kvar att göra vilket känns väldigt skönt. Och känner jag mig duktig då? - Oja! Jag känner mig väldigt duktig!
Nu har jag i och för sig affärsjuridik kvar att plugga på tills imorgon men det är inte lika viktigt som talet. Jag tror jag läser igenom boken sen får det går hur som helst imorgon på läxförhöret.

Ikväll ska jag se något avsnitt av HIMYM också. Älskar verkligen den serien.
Sov gott och dröm sött!

The one with the video tape

Hello!
Har precis ätit middag. Mamma var och handlade på donken. Alltid lika gott!
Nu ska jag försöka skriva lite mer till min redovisning nästa vecka. Vill helst bli klar med den innan helgen så att jag inte behöver sitta och plugga då.
Pontus har match ikväll också så jag blir ensam till nio eller tio skulle jag tro. Ska bli skönt att få lägenheten för mig själv.

Nu ska jag se på Vänner, och nej jag har inte glömt att jag skrev att jag skulle plugga. Jag ska tro det eller ej se vänner för att få inspiration till redovisningen som handlar om just vänskap.


Hejdå. Vi hörs senare.


JUSTE, glömde nästan bort att berätta att biljetterna till New Moon är bokade! Can't wait!

 


How do you like my new tattoo?


Surprise, surprise!

JAG HAR TATUERAT MIG!
Bild kommer senare.


Thanks for the music!

MusikMusikMusikMusikKlickaMusikMusikMusikMusikMusikMusikMusikMusikMusikMusik
MusikMusikMusikMusikMusikMusikMusikMusikKlickaMusikMusikMusikMusikMusikMusik
MusikMusikMusikMusikMusikMusikMusikMusikMusikMusikMusikMusikMusikMusikMusik
MusikKlickaMusikMusikMusikMusikMusikMusikMusikMusikMusikMusikMusikMusikMusik
MusikMusikMusikMusikMusikMusikMusikMusikMusikMusikMusikMusikMusikMusikMusik
MusikMusikMusikMusikMusikMusikMusikKlickaMusikMusikMusikMusikMusikMusikMusik
MusikMusikMusikMusikMusikMusikMusikMusikMusikMusikMusikMusikMusikMusikMusik
MusikMusikMusikMusikMusikMusikMusikMusikMusikMusikMusikMusikKlickaMusikMusik
MusikMusikMusikMusikMusikKlickaMusikMusikMusikMusikMusikMusikMusikMusikMusik

Dancing in the moonlight

Jag skrev att jag skulle plugga idag va? Haha vilket skämt. Jag kom på vad jag ska redovisa om men efter det tog det stopp. Sanne kommer imorgon och då ska jag be henne om hjälp, hon är bra på det där med redovisningar.
Nu ska jag istället hälla upp ett glas julmust (ja jag dricker redan julmust and I love it) och sedan ska jag se om det finns något bra att se på tvn. Imorgon börjar jag sent eftersom min lärare är sjuk men innan skolan ska jag ner till banken och fixa lite grejer, sedan ska jag ner och boka tid för tatuering också (nervöst!!).

Var nyss och köpte massa halstabletter. Jag vill inte bli sjuk!

See you tomorrow!

Don't let the sun go down on me

Idag ska jag plugga hela kvällen. Jag måste komma på vad jag ska redovisa om på svenskan och jag måste läsa igenom texthäftet plus hitta en bild och text till redovisningen. Känner egentligen inte för det, jag vill hellre se klart Transformers men börjar jag inte plugga nu kommer jag aldrig hinna med allt som ska vara klart den 10 november. Det märks inte ens att det har varit lov. Känner mig fortfarande lika seg och sjuk börjar jag bli också.
Ibland känns allt bara åt helvete...

When I feel too free


Söndagen den 1 November

Nu har jag äntligen kommit hem.
Hade en jätte mysig kväll med Johanna igår. Vi såg på skräckfilm, åt massa gott och drack vin. Vi såg barnhemmet och även fast det inte var den absolut läskigaste filmen jag sett så var den ändå väldigt bra. Den är absolut sevärd.
Imorse var det bara att kliva upp kl 8 för att följa med mamma och Monica till Sanne och Niklas. Där färgade de håret medan jag myste med Sanne och Niklas katt. 
Vid halv ett åkte vi och handlade och sedan åkte vi hem.
Nu ska jag bara ta det lugnt och se om det finns något nytt avsnitt av någon bra serie att se på.
Jag bestämde middag idag också, tacos blir det. Mums!   /R


RSS 2.0