Påsklov

Tjenare!
Nu har ÄNTLIGEN påsklovet börjat. Det ska bli såå skönt att bara vara hemma och sova bort hela dagarna.
I helgen ska jag bara ta det lungt, chilla hela dagarna.  Jag hoppas at Jessica har lite tid över till mig också. Det känns som det var flera veckor sen vi gjorde något tillsammans. Men men, jag vet ju att hon har mycket att göra i helgen så jag antar att det inte finns tid för mig. Men vi får väl göra något i veckan i stället. Vi har ju faktiskt hela veckan att vara tillsammans.
Jag tror att Tess är sur på mig också. Jag hatar när folk är sura på mig, och jag vill verkligen inte att hon ska vara det :(

Nästa vecka ska jag börja jobba. Det kommer bli jätte roligt. Eftersom jag är helt pank kommer det bli skönt med lite extra pengar.

Nej nu är jag jätte hungrig, så jag tänkte gå och käka lite frukost!
Ha det bra (; <3

Hela veckan lång

Tjaaa!
Det var ett tag sen, but now I'm back for business (;

Idag har jag bara tagit det lungt hemma hos Tess, efter en lång vecka behöver man en dag att ta det lungt på och det blev idag.
Idag är det ju våffeldagen också så det har man käkat tillsammans med familjen också.

Igår var det filmkväll hos Tess. Det var riktigt roligt. Vi satt några kompisar ihoptryckta i soffan och kollade på skräckfilm. Riktigt nice!
Eftersom man är så lat och mörkrädd så stannade man självklart hos Tess och sov där :P

Det kommer vara full fart hela den här veckan som kommer.
Imorgon ska jag på bio och kolla på jobb i Tullinge. På tissdag ska jag plugga hela dagen. På onsdag är det träning och nationella, på torsdag är det danskväll (; men på fredag är det bara en soft dag. Det är ju fan påsklov! Det kommer bli hur skönt som helst. Längtar verkligen tils på fredag. INGA LÄXOR PÅ EN HEL VECKA!
På fredag kommer ju Jessicas kusin Andreas också. Så jag kommer nog vara med dem någon dag också, eller jag hoppas att jag kan vara med dem i alla fall!

Nej nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv hela kvällen, det är ju faktiskt skola imorgon, SUCK!
ha det bra! <3


LÖÖÖRDAG

Halloj!

Jaha, idag var det lördag och jag har inget planerat. Det känns lite booring. Jag får se till och ringa någon lite senare och hitta på något.
Igår sov jag hos Johanna. Det var ett tag sen men det var roligt. Haha, det blev strömavbrott i hela tumba nästan. Nej men i hela tuna iallafall.
Idag promenerade vi ner till Tumba Centrum, Johanna skulle köpa skor och smink, eftersom hon ska till Abbe idag (; woho, hoppas att hon får det roligt ikväll :).

Imorgon ska man plugga också, det känns inte så lockande direkt. Men eftersom man har prov på tisdag och inte har pluggat något alls så är det ett måste. Prov i SO är det också, "jätte roligt". Just nu läser vi om liberalism och grejer. Jag fattar ingeting. Men hallå, varför ska vi änns kunna något sådant. Jag kan slå vad om 1 000 000 att mina föräldrar inte änns vet vad det är för något.
Aja, tydligen så måste vi veta vad det är :S

Men ha det bra! <3


hell yeah it's over

Tja!

Idag ska jag lämna allt jobbigt bakom mig, jag ska börja om på nytt. Glömma alla som förtjänar att glömmas och älska dem som förtjänar att älskas.
Jag ta nya tag, jag ska vara stark och glad. Jag ska verkligen bry mig om alla som jag älskar och alla som har ställt upp för mig. Jag ska visa dem alla att jag är glad att de finns i mitt liv. Men jag antar att det är lättare sagt än gjort.


Idag har jag inte alls gjort mycket. Bara varit hemma och kollat på film, Pearl Harbor. En grymt bra film. Kan inte förstå att allt det har hänt. Det är hemskt. Kunde inte sluta gråta när han dog, det var så sorgligt. Ni som inte har sett den måste bara se den.
Brorsan har tunering i Västerås så man har varit ensam hemma hela dagen eftersom som syrran var på fest igår så hon kom inte hem förän vid ett eller nåt.
Jag och hon har precis käkat kebab (; och bara suttit och snackat lite. Jag är verkligen lycklig som har henne. Hon är världens underbaraste person. Helt otroligt hur en människa kan vara så fantastisk och otroligt bra som hon är. Hon har en väldigt stor plats i mitt hjärta <3 

Ha det bra allihopa och hoppas att ni får en bra kväll ;D

Helgen

Hej hej!

Hoppas alla har haft en bra helg.
I fredags va de tjejkväll hos mig, de va väldigt roligt. Synd bara att vi hade så lite av Tess kompis ;). Undra vad Christopher tycker om mig nu då, haha. 
Igår var jag bara hemma, det var riktigt skönt och idag har jag inte heller gjort något speciellt. Bara varit med Jessica och vi har bara chillat.

Imorgon börjar skolan också, jag har verkligen tröttnat på den nu. Riktigt skoltrött är jag. Jag orkar ingenting. Men jag får försöka jobba upp betygen ändå.

Gud va jag är trött på allt slask, det är så tråkigt. Man kan inte göra någonting ute utan man måste sitta inne hela dagarna. Tråkigt, tråkigt.

Ikväll är det film som gäller. Mamma har tydligen hyrt massa filmer som vi ska se på. Det ska bli soft. En riktig hemmakväll.
 
Ha det jätte bra! <3

RSS 2.0