Lovely weekend

Den här helgen har spenderats med Johanna. I fredags var jag barnvakt åt mina systrar och då var hon där och hjälpte till. Hela dagen igår var vi hemma hos mig och bara tog det lungt tills på kvällen då vi gick hem till henne och såg på Pearl Harbor. Det går inte att se den filmen utan att gråta. Både jag och Johanna satt och storgrät i soffan. Och sen att Josh Hartnett är hur sexig som helst är ju bara ett plus.
Idag ska jag hem till pappa igen för att fira Linda och äta middag där.
Den här helgen har verkligen varit underbar och jag har skrattat mer än någonsin. 
Nu ska jag öva lite på rally så att jag blir tillräckligt bra för att knäcka Johanna!
Ha det bra  /R 

Johanna Carlsson

You walked with me, Footprints in the sand
And helped me understand, Where I'm going
You walked with me when I was all alone
With so much unknown along the way

I promise you I'm always there
When your heart is filled with sorrow and despair
And I'll carry you when you need a friend
You'll find my footprints in the sand

Full fart

Igår åkte jag till stan direkt efter skolan med Jossi. Hon skulle klippa sig hos Sanne och jag skulle bara gå runt och titta lite vid Odenplan. När vi kom till centralen åkte Jossi hem men jag stannade kvar och fortsatte att gå runt i affärerna. Det var hur mycket människor som helst i stan men jag hade inte förväntat mig något annat heller. Jag köpte i alla fall lika saker som jag behövde. Vid sex slutade Sanne så vi åkte tillsammans hem. När vi kom hem var middagen klar så det var bara att sätta sig ner och äta direkt och det var faktiskt lite mysigt med hela familjen samlad vid middagen, det händer inte allt för ofta nu för tiden. Jag satt och pratade lite med Sanne innan jag gick in till mitt rum och förberedde mig för sängen.
Idag började jag tidigt men jag slutade vid elva så jag klagar inte. Idag var det skolfoto också, inget som jag direkt såg fram emot men det gick väl bra tror jag. Nu sitter jag i sängen och ska plugga lite. Jag har tyskaglosor och en ekonomiuppgift att göra innan jag ska gå ut med Johanna. Det ska bli så kul att äntligen få träffa henne! Nej nu måste jag skynda mig att bli klar med läxorna så att Johanna inte behöver vänta allt för länge på mig.
Vi hörs säkert ikväll   /R

Linda pinda!

Idag fyller min lilla busunge till syster 6 år. Hon har ju börjat skolan så nu är hon stor. Jag var och grattade henne idag och hon var så stolt över allt hon hade fått idag. Hon är verkligen en riktig sötnos även fast hon kan vara en riktigt pina. Nej idag är det hennes dag och hon förtjänar den verkligen så jag kan inget annat än säga grattis och vara världens stoltaste storasyster!



Jag hatar att vara trött!

Jag har precis kommit hem från en lång promenad med Jessika. Det var kul att få prata om allt som har hänt för det var ganska mycket att prata om. Vi hade inte träffats på ett tag.
Imorgon ska jag upp tidigt så det blir inte alls sent ikväll. Jag hatar verkligen att vakna av väckarklockan och knappt orka stänga av den för att man är så trött. Jag önskar att jag inte var så morgontrött, tänk va lätt allt skulle vara då.
Nej nu ska jag fortsätta titta på 2 and a half men sen ska jag sova.
Godnatt vänner   /R 

I skolan

Jag sitter just nu i skolan och bara väntar på att få sluta. Bussen går 14.08 så den missar jag precis så jag måste sitta och vänta i en halvtimme på nästa buss, kul!
Det har varit kort dag idag. Jag har bara haft två lektioner, men dom har i och för sig varit ganska långa. Till lunch fick vi blodpudding. Det var helt okej men jag känner att jag är lite hungrig nu så när jag kommer hem blir det till att äta något. 
Jossi sitter bredvid mig, hon ser faktiskt ganska rastlös ut haha. Nej nu ska jag övertala min lärare att låta oss gå.
Vi hörs när jag kommer hem  /Rebecca

Melissa Etheridge

Det finns nog ingen annan musik som ger mig såna minnen och såna känslor som Melissas.

Vretastugan

Middagen hos pappa serverades på Vretastugan. Det var första gången för mig och jag blev positivt överraskad på den goda maten, servicen och den fina inredningen. Jag åt pizza men det fanns massa andra saker man kunde äta. Det är nära och bra så dom kan förbereda sig på fler besök från mig. Annars var det jätte mysigt att få spendera lite tid med pappa och systrarna och jag hoppas att det inte tar allt för lång tid innan det händer igen.
Ha det jätte bra  /Rebecca


Watching you

Okej, nu kommer lite bilder på den nya frillan!

Nu ska jag röra mig upp till pappa för att äta middag där. Vi hörs sen   /Rebecca

If I can't love you
I don't want to love you
If I can't hold you
I don't want to be thinking of you
And if you don't want me
I don't want to want you
And if you won't see me
I don't know what to do
But oh keep watching you
Until I see right through
Oh I keep watching you

...


Nu får hon åka hem!

Idag har jag varit i skärholmen med mamma och Sanne. Jag handlade lite saker till skolan. Jag har klippt mig nu. Frisyren är mer tuff än söt men det är nog mer jag. Jag ser mig själv som mer tuff än söt. Haha va roligt det där lät när jag tänker efter "jag ser mig själv som tuff" hahaha. Ja men ni kanske förstår vad jg menar ändå.
Min vän som var på sjukhuset fick åka hem idag eftersom hon har blivit bättre och jag är överlycklig över det.
Imorgon ska jag nog hem till henne och hälsa på. Jag slapp åka till sjukhuset och det känns skönt. Jag och sjukhus passar inte riktigt ihop. Jag har varit och hälsat på farfar på sjukhuset en gång annars har jag bara varit där själv. Jag slipper gärna åka till sjukhus om jag inte behöver det. Men för min väns skull hade jag gjort vad som helst.
Nu håller jag tummarna att hon fortsätter bli frisk för jag saknar henne grymt mycket.

På sjukhuset

En av mina bästa vänner ligger på sjukhuset just nu. Jag fick precis reda på det och jag har pratat med hennes mamma om hur det ligger till. Imorgon ska hon kanske opereras. Jag vill inte gå in på vad som har hänt eller så men jag är verkligen jätte orolig just nu. Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag skulle bara vilja åka till henne och vara där för henne just nu. Jag vill ge henne all mitt stöd.  Sitta där bredvid henne och bara försöka få henne att må bättre. Om hon stannar på sjukhuset i några dagar så ska jag åka och hälsa på henne. Jag hoppas av hela mitt hjärta att hon blir frisk snart.

Back to school

Idag var första dagen i skolan. Vi skulle bara ha upprop och utdelning av lappar och busskort idag så jag var bara i skolan en timme. Det var riktigt skönt. Imorgon börjar alla lektioner igen. Jag ser fram emot det men ändå inte. Det ska bli skönt att få inte rutinerna igen men jag ser inte fram emot alla prov, läxor och tidiga mornar.
Jag har tänkt på en sak och det jag skrev igår var nog lite överdrivet. Jag var besviken och lät det gå ut över alla andra. Ni skulle sett mig igår. Jag var inne på rummet hela kvällen och sa knappt ett ord till någon. Jag menar vem som helst kan glömma saker så den där klippningen får bli någon annan dag, kanske i helgen om Sanne fortfarande har lust med det efter mitt humör och beteende igår.
Aja, nu ska jag skriva ut mitt nya schema som faktiskt är helt okej. Jag har både tidiga och sena dagar så det jämnar ut sig. Sen ska jag nog lägga mig på soffan och sätta på en film. Jag måste passa på att slappna av nu innan alla läxor kommer.  
Simma lungt  /Rebecca

Besvikelse

Jag blev så himla besviken ikväll. Jag hade sett fram emot att få klippa mig idag. Jag hade väntat i flera dagar på att Sanne skulle komma hem och göra mig fin i håret. Det skulle vara så kul att komma till skolan med en ny och fräschare look, men nu när hon kom hem så säger hon att hon har glömt sina saxar. Och här har jag suttit och räknat timmarna tills hon skulle komma hem. Besvikelse är nog en av dom mest jobbiga och plågsamma känslorna som finns. Jag kan inte tänka mig någon annan känsla som gör så ont. Det är inte det att jag blir ledsen över att hon inte kunde klippa mig utan det jobbiga är att alltid bli besviken. Det spelar ingen roll vad jag gör för jag lyckas alltid bli besviken. Alltid jag.

Jag behöver pengar!

Idag gick jag faktiskt upp halv 10. Det tidigaste på länge men nu när skolan snart börjar måste jag börja gå upp tidigt igen. Idag ska jag inte göra mycket alls. Jag ska se höjdhoppsfinalen klockan ett men annars blir det lungt skulle jag tro.
Jag funderar på att gå till centrum för att köpa lite block, pennor och sånt till skolan men jag vet inte om jag orkar. Sen är ekonomin inte den bästa just nu så jag måste nog låna pengar av mamma eller pappa och eftersom dom inte är hemma blir det lite svårt att göra det just nu.
Imorgon ska jag klippa mig. Det ska bli så skönt med lite förändring, jag har haft samma frisyr alldeles för länge. Jag lovar att lägga upp en bild på resultatet.
Nu ska jag lägga mig och läsa en stund.
Vi hörs kanske senare   /Rebecca

Stressig morgon

Igår kväll var jag med Jessika, Emil och Putte. Vi hade faktiskt riktigt roligt. Vi var först hemma hos Emil och tog det lungt sen gick vi ut och gick en stund. Jag kom hem runt ett så det var bara att göra mig iordning för att sedan sova.
Nu har jag precis kommit hem från maxi. Jag hade lovat att jag skulle följa med Jessika för att köpa hårfärg men självklart försov jag mig. Jag vaknade sådär en kvart innan vi skulle åka så det var bara att klä på mig snabbt och sen dra. Men nu är jag hemma och jag har hunnit äta frukost också. Elin och Jessika sjunger singstar medan jag ska försöka bränna ner en film på en skiva sen ska vi hem till Elin för att se filmen och färga Jessikas hår.
Ikväll ska jag hem till Johanna för att spöa henne i fifa haha. Nej men vi ska umgås lite innan skolan börjar.
Nu ska jag försöka mig på filmen. Ha det så bra   /Rebecca

"Jag skulle kunna leva på bara musik"

Sitter i sängen och tittar på videos. Tack till den som uppfann youtube. Absolut den bästa hemsidan som finns. Jag tror jag är inne på den sidan minst tio gånger om dagen, utan att överdriva. Musik i huvudtaget är helt underbart. Skulle aldrig kunna leva utan musik. Jag lider med dom döva.
Igårkväll hade vi bara en mysig hemmakväll här hemma. Vi hyrde en film och köpte chips. Jätte mysigt var det.
Idag har det varit väldigt lungt. Jag har varit hemma. Känns nästan inte som om jag har klivit upp ur sängen än eftersom jag fortfarande sitter i den med pyjamas på mig. Känns lite som det brukar göra på söndagar.
Ikväll ska jag vara med Jessika, det var ett tag sen jag i huvudtaget såg henne så det ska bli roligt att få umgås med henne igen.
Nu ska jag nog ta mig ur sängen och äta någonting.
Ha´re bra   /Rebecca

Riktigt bra musik




Ni får gärna kommentera vilken låt ni tycker bäst om!

All alone

Jag har varit ensam hela dagen idag och till en början var det väldigt skönt att bara gå omkring och göra vad jag ville men nu börjar jag faktiskt känna mig ganska ensam. Jag sitter i min säng och hoppas att någon ska komma hem lite tidigare än planerat eller att en vän helt plötsligt ska dyka upp utanför min dörr. Jag är verkligen inte en ensamvarg. Jag klarar inte av att vara ensam för länge. Jag har ätit, druckit kaffe, lyssnat på musik, spelat guitr hero  men det verkar inte hjälpa.
Nej nu ska jag sätta på en film för att inte tänka på hur tomt det är här. Det blir nog en disney film. Jag är helt tokig i disney filmer. Jag varken tröttnar eller blir för stor för dom.    /Rebecca

Storstädning

Nu har jag gjort om bloggen igen. Jag ville ha en lite mer naturlig och enkel design den här gången så jag fixade det. Hoppas ni trivs med den för det gör iallafall jag.
Igår sov jag hos Johanna och äntligen fick jag se Besatt som jag hade spelat in för ett tag sen. Och den var lika läskig som den var för ett år sen då jag sist såg den. Man får verkligen en sån där obehaglig känsla när man ser den och vid flera tillfällen satt både jag och Johanna nästan helt gömda under täcket. Tur att jag inte såg den ensam.
Idag har jag inte alls gjort mycket. Stannade hos Johanna till 2. Sen gick jag hem och såg att mitt rum inte alls såg ut som ett rum utan mer som ett bombnedslag eller en garderob. Det var bara att ta fram dammsugare och trasa för att sedan börja städa. Det tog mig en evighet att bli klar men nu är det rent och fint och man kan faktiskt se det mesta av allt som faktiskt finns i rummet och inte bara stora högar kläder överallt. 
Nu ska jag sätta på en film för att sedan gå och lägga mig hyffsat tidigt för omväxlings skull. Jag måste börja vända tillbaka dygnet eftersom skolan börjar om en vecka igen. Ingenting jag ser fram emot men det känns som om det här året kommer bli mycket bättre än det förra och bara genom att tänka på det gör att jag blir glad.

Myskvällar

Dom här dagarna har varit riktigt mysiga. Igår spenderades kvällen med Bim och Tess och vi hade riktigt roligt. Jag hade inte träffat dom på länge så det var på tiden att träffas. Vi var hemma och  mig och tittade på film och bara umgicks. 
Idag var jag uppe med tuppen för att sedan åka till Enskede med Helena och fixa naglarna. Jag blev riktigt nöjd och jag kan inte låta bli att titta på dom. Det är självklart ovant och jag har stora problem med att klä på mig och skriva sms men jag vänjer mig nog snart.
Nu ligger jag i sängen med Johanna bredvid  mig.  Vi ska se på film och bara ta det lungt ikväll för att sedan vakna och se fram emot en riktig frukost imorgonbitti.
Nu börjar family guy igen så jag ska titta på det.
Ha det bra och sov gott    /Rebecca


Party

Jag hade det verkligen jätte trevligt igår. Först gick jag och Sanne hem till pappa för att äta kräftor. Vi satt och pratade, sjöng singstar och hade det roligt. Pappa var lika störd som vanligt men vi hade det verkligen jätte bra.

Efter det gick jag hem och Sanne åkte till Niklas. På gården satt massa människor och söp under ett partytält och i lokalen var det fest. Jag satte mig vid alla föräldrar och lyssnade på dom ett tag innan jag på något sätt hamnade nere i lokalen där musiken och dansandet var i full gång. Mamma och Monica kom ner och jag tror aldrig att jag har sett dom dansa som dom gjorde. I alla fall så var jag nere i lokalen och festade med massa 23 åringar tills jag tröttnade och gick tillbaka till dom andra i partytältet. Jag, Helene och Micke satt ute till halv två och pratade innan jag fick hjälpa Helene hem. Men en lyckad kväll blev det verkligen. Det var hur kul som helst.

Jason Castro - Somewhere over the rainbow

Igår var vi på bio och såg Mamma Mia och den var riktigt bra. Man kunde skratta hur mycket som helst men samtidigt kom dom stunderna i filmen då man började snyfta. Det var iallafall verkligen en film i min smak. Sen att det var så mycket bra musik också gjorde den bara bättre.
När vi satt där på bion innan filmen hade börjat tittade jag på Pontus som satt bredvid mig och jag fick en sån där konstig känsla i magen, det liksom kittlade till. Jag har aldrig tänkt på det på det här sättet förut men han är verkligen min bror. Den människan är helt underbar och jag får äran att faktiskt vara hans syster. Jag är helt sjukt stolt en den killen.
Här är en låt som jag hittade nyss och som jag blev helt förälskad i.                 /Rebecca

Testa!

gratisbio.se
En kanon hemsida!


.

Jag saknar er så mycket att jag håller på att spricka!
Jag älskar er, mina vänner.


Jag är hemma!

Nu har jag äntligen kommit hem från allt. Först var vi ju på Gotland och det var verkligen jätte härligt. Varmt som fan så vi spenaderade den mesta tiden på stranden så lite färg har man i alla fall fått.
När vi hade kommit hem från Gotland åkte jag direkt till farmor och farfar och var där i några dagar.
Jag är för trött för att skriva allt jag har gjort så jag lägger ut lite bilder så ni kan få en liten inblick av vad jag har gjort.
Snart ska jag och mamma åka till Tumba trafikskola för att äntligen gå handledarkurs. Sen är det bara ut och köra!
Nu ska jag lägga mig och läsa en stund. Bilder från både kolmården och gotland kommer snart.
Ha det bra!  /Rebecca

RSS 2.0