Rebecca Maria Jensen

Om vi ändå ska hålla på med alla gratulationer kan vi ju lika gärna ta upp att jag har namnsdag idag. Så när ni ändå håller på och grattar mina syskon kan ni ju slänga in ett grattis till mig också. Om ni vill förstås.

Grattis Sanne

Sanne blir 20 idag. Hon blir vuxen. Jag hade tänkt överraska henne med frukost på sängen. Jag hade till och med ställt klockan och allt men vad händer när man kliver upp? Jo hon ligger i sängen och pratar i telefon. Kul. Den där frukosten får hon äta vid bordet istället. Snart ska hon ner till systemet och nu när hon är 20 är hon inte bara min personliga chaufför utan nu blir det personligt för hela slanten. Hon vet vad som gäller...
Hur som helst, GRATTIS PÅ 20 ÅRS DAGEN SYSTER!

Wild thing you make my heart sing

Jag har haft världens mysigaste middag med familjen (och Niklas) idag. Vi drog in till staden för att fira Sanne och Pontus så det blev middag på orkidé. Riktigt gott var det! Nu ska jag krypa ner i sängen med någon film eller rolig serie. Imorgon blir det födelsedag igen då Sanne fyller år. Tyvärr är ingen hemma så jag får stå för födelsedagssången imorgonbitti. Middagen blir hos pappa imorgon också, efter det det blir det antagligen så att jag drar till familjen Hellsén och tittar på melodifestivalen. Jag kanske lyckas vinna lite pengar igen. Men det är nog inte så svårt, som att ta godis av småbarn!
Simma lungt vänner!Grattis Pontus

Min lillebror blir hela 13 år idag. Han blir tonåring och jag kan inte riktgit förstå det. Snart är han 15 och då kommer det krylla av tjejer här. Men men, han är ju fortfarande min lillebror, hur gammal han än blir.

I love Two and a half men


Onsdag 25/2

Vad sägs om att försöka få igång bloggen igen? Eller i alla fall några fler inlägg i veckan.
Idag var det meningen att jag skulle träffa Johanna, vi har ju inte träffats på ett tag så jag såg verkligen fram emot det tills jag kom på att jag redan hade planer för idag. Jag skulle verkligen behöva en kalender, inte för att jag är så upptagen utan för att jag är så glömsk. Jag träffar troligtvis Johanna på fredag istället. På tal om upptagen, jag är faktiskt ganska upptagen nu. Imorgon blir det hel dag med Elin, Jessika och massa filmer, chips, popcorn, godis, dricka ja you name it. På fredag ska jag träffa Johanna och sedan blir det vidare på restaurang med familjen. På lördag är jag faktiskt helt ledig. Eller jag måste hitta någonstans att äta och vara under kvällen då Sanne ska ha tjejmiddag. Jag funderar på att gå till far min men jag har inte riktigt bestämt mig än. På söndag blir det massa plugg och på måndag ska jag bara njuta av den sista lediga dagen innan skolan börjar igen. Okej, så upptagen var jag kanske inte...
Nu ska jag ta mig något att äta, hoppas det finns något gott i frysen.
Vi hörs och syns!


Jag var tvungen att lägga upp den här parodin på Twilight. Den är ju faktiskt riktigt grym!

Kristinefors

Jag har tillbringat helgen i skogen bland en massa snö. Ja, jag har varit i stugan i Värmland och jag har haft det jätte mysigt. Jag är way to tired för att skriva något så jag låter bilderna tala för sig själva. Hur som helst har jag haft en jätte bra helg!OH YEAH


Changeling

Jag har precis sett filmen Changeling. Den var helt otrolig. Jag grät vid flera tillfällen. Se den!

Detroit rock city

En film jag skulle kunna se hur många gånger som helst!


Love game


Reaching out for help


Life sometimes hurt you...

Life kicks you around sometimes.
It scares you and it beats you up.
But...There's a day when you realize that you're not just
a survivor, you're a warrior.
You're tougher than anything it throws your way.


.

En vän är någon som vet allt om dig, men som ändå tycker om dig.
- Ulf Lundell

A joy shared is a joy doubled
- Lao-Tse

När ord inte är tillräckligt, talar musiken (Hvor ord svigter, taler musikken)
- Hans Christian Andersen

We cannot all be masters
- William Shakespeare

Mycket få människor lever i dag - de flesta gör förberedelser för att leva i morgon.
- Jonathan Swift


Fields of goldTack tack tack!

Jag sitter i skolan nu och bara väntar på att den här dagen ska sta slut. Men även fast den har varit helt sjukt lång så har den varit väldigt bra. Jag har fått mig några goda skratt idag då vi hade skridskor på idrotten. Det är helt sjukt hur roligt det är att titta på andra som ska försöka åka skridskor. Sedan kan jag ju bara tänka mig hur jag måste ha sett ut där jag vinglade omkring.
Just nu har jag webbdesign. Inte det allra roligaste ämnet kanske men jag fick precis veta att jag inte har några lektioner i just webbdesign de närmaste fyra veckorna, vilket betyder kortare dagar på tisdagar och sovmorgon på fredagar. Det kunde inte bli bättre. Visst, jag har ett projektarbete att göra men det kan jag ju göra hemma. Jag skrev att det inte kunde bli bättre men det kunde det tydligen. Jag fick nämligen MVG på mitt webbdesign prov som jag gjorde i höstas, ett prov som jag var säker på att jag skulle få högst G på. Nu är jag på världens bästa humör!

A whisper

I hear the sound of the ticking of clocks
Who remembers your face
Who remembers you when you are gone
I hear the sound of the ticking of clocks
Come back and look for me
Look for me when I am lost

Night turns to day
And I still have these questions
Bridges will break
Should I go forwards or backwards
Night turns to day
And I still get no answers


Du är så jävla bra!

Jag tänkte slänga in ett litet kort inlägg till mig syster som har blivit min personliga chaufför. Nu är körkortet äntligen hennes. Som hon har kämpat för det här. Grattis Sanne. Du är grym, men det vet du. Jag är så otroligt stolt!


Oh yeah!

The four guys
I'm still here

Jag har haft den här bloggen i två år nu, det är helt otroligt vad tiden går fort. Men nu börjar jag tröttna lite på det här med bloggandet, i alla fall just nu så jag kommer inte vara lika effektiv med uppdateringar framöver. Men håll utkik, det kan dyka upp något inlägg lite då och då.
Ta hand om er.
Jag skulle göra allt för en resa till Bornholm i sommar

Remember that

People don't tell you who you are, you tell them.

You got to lose to know how to win

Sing with me, sing for the years
Sing for the laughter, sing for the tears
Sing with me, if its just for today
Maybe tomorrow the good lord will take you away


RSS 2.0