Jag är så lycklig

Sitter just nu barnvakt. Barnen ligger och tittar på film men dom ska snart sova och då blir jag ensam, men det gör inget för jag fick precis ett samtal från pappa som gjorde allt mycket bättre. Han hade dessutom kommenterat inlägget där jag skrev att jag skulle vara tomte och jäklar vad lycklig jag blev utav det! Bara genom en kommentar och ett samtal så fick han min kväll att bli den bästa på länge.
Imorgon åker jag, pappa och Linda till farmor och farfar. Där blir det middag och jag är säker på att det blir någon form av efterrätt också. Efter det åker jag hem och tittar på idol med Johanna. På lördag blir det julbak hemma. Vi blir några stycken, mormor, Johanna och Niklas kommer så vi blir väl åtta stycken skulle jag tro. På söndag blir det inköp av julklappar med Sanne så jag har en hel helg att se fram emot. Det kommer bli underbart.
Nu ska jag säga godnatt till busungarna.
Simma lungt vänner  /R


Kommentarer
Postat av: tessi

Du jag kom att tänka på värsta idén! Vi två åker in till stan någon dag innan ulafton och så hjälper du mig att hitta de perfekta julklapparna,s och ev. om du har några kvar att köpa plus att vi fixar till klockan din :) vad tycker du om det? visst är det trevligt när papporna kommenterar, man blir rörd fast samtidigt är det läskigt för man vet inte riktigt om man kan skriva allt då haha.

2008-11-28 @ 09:05:42
URL: http://kirrikirri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0