Cry baby

Fan inte igen! Nu sitter jag här med tårarna rinnande ner för kinderna. Jag orkar inte, inte nu. Jag vill bara försvinna och inte komma tillbaka på ett långt tag. Jag orkar inte komma tillbaka, jag antar att jag är svag men det finns faktiskt saker en människa inte klarar av. Ibland blir det bara för mycket.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Alltså nu har jag läst för mycket sånt här negativt i din blogg, jag blir jätteledsen när jag läser att du mår såhär! Du vet att jag gärna försöker hjälpa dig, och jag vet, du känner säkert "ingen kan hjälpa mig", och det är sant jag kanske inte kan hjälpa dig. men jag vill i alla fall finnas där och lyssna på dig. Så du ska veta att det är bara att skriva eller ringa och prata med mig. Jag svarar, ja jag kan till och med komma över till dig när som helst på dygnet och lyssna i flera timmar.. Jag vill verkligen försöka vara en person du kan luta dig mot när livet känns hårt.

2008-02-22 @ 19:02:01
URL: http://jcarlsson.blogg.se
Postat av: Rebecca

Det känns verkligen i hjärtat när du skriver så, jag blir så glad! Tack så mycket för att du finns här och du vet att jag gör samma sak för dig.

2008-02-22 @ 23:12:38
URL: http://rebeccajensen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0